עושים היסטוריה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

עושים היסטוריה.

שליחה על ידי ניב »

לקראת המפגש מול בני יהודה בבלומפילד השבת, כמה פיסות היסטוריה.

בין שתי הקבוצות שוחקו 80 משחקים רשמיים עד היום: 65 בליגה, 2 בגביע המדינה, 13 בגביע הטוטו.

הפועל באר שבע ניצחה 32, 28 משחקים הסתיימו ללא הכרעה ו20 הסתיימו בניצחון של הזהובים.

סך הכל במשחקים בין הקבוצות נכבשים שערים רבים והממוצע עומד על 2.36 כשהפרש השערים עומד על 108:81 לטובת הפועל באר שבע.

בשנים האחרונות היו כמה משחקי שיא שנכנסו להיסטוריה של הקבוצה האדומה
כמובן הניצחון בחצי גמר גביע המדינה 5:2 בקמפיין שבסיומו הגביע הדרים לבירת הנגב.
משחק נוסף הוא ה6:1 בשכונה במשחק שהתחיל דווקא ביתרון של הזהובים אך נגמר בקרנבל אדום כשאלון מזרחי משווה את עודד ומכנס ועולה לראש מלכי השערים בכל הזמנים.

תודה לאתר הרשמי של בני יהודה על איסוף הנתונים.

אתם מוזמנים לספר איזה מפגש נחקק בזכרונכם מול החבר'ה מהשכונה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
bs war

Re: עושים היסטוריה.

שליחה על ידי bs war »

ניב כתב: משחק נוסף הוא ה6:1 בשכונה במשחק שהתחיל דווקא ביתרון של הזהובים אך נגמר בקרנבל אדום כשאלון מזרחי משווה את עודד ומכנס ועולה לראש מלכי השערים בכל הזמנים.
אופיר חיים, בקצה הרחבה, מניף את הרגל ושולח טיל לחיבורים של יניב והבה... איזה גול, איזה גול !
אני לא אשכח את זה עוד הרבה זמן.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

bs war כתב:
אופיר חיים, בקצה הרחבה, מניף את הרגל ושולח טיל לחיבורים של יניב והבה... איזה גול, איזה גול !
אני לא אשכח את זה עוד הרבה זמן.
בטח אחד המשחקים הראשונים שאתה זוכר . ;)
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

אני, ברשותכם, יחזיר אתכם כ-13 שנה (אוטוטו) לאחור - חצי גמר גביע המדינה בכדורגל בר"ג.

הצגה כפולה באיצטדיון הלאומי ברמת גן: אוהדים בשלל צבעי הקשת של הפועל באר שבע, בני יהודה, בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב.
הוגרלנו לשחק ראשונים, כאשר בשעה מאוחרת יותר יעלו שחקני בית"ר ומכבי (0-2 למכבי אם זה מעניין מישהו :D )

ובמשחק שלנו - פתיחה מוחצת של 0-3. הזהובים חוזרים למשחק ומצמצמים ל - 3-2, אבל לירון בסיס דואג להחזיר אותנו לעניינים בצמד שערים - 5-2 מטורף בסיום!

את הגמר כבר כולנו זוכרים, ולמי שלא - https://www.youtube.com/watch?v=IkIcpiE0bdw" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

בעונת הגביע, 97\96 ניצחנו אותם גם פעמיים בליגה. 2-0 בשכונת התקווה משערים של גדי חזות(35 מטר) ולירון בסיס. ובבית 3-0, הולצמן, רוסו, גדי חזות(25 מטר). וכמובן בחצי גמר הגביע 5-2, כבר הזכירו את זה לפניי.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

dudi2002 כתב:אני, ברשותכם, יחזיר אתכם כ-13 שנה (אוטוטו) לאחור - חצי גמר גביע המדינה בכדורגל בר"ג.

הצגה כפולה באיצטדיון הלאומי ברמת גן: אוהדים בשלל צבעי הקשת של הפועל באר שבע, בני יהודה, בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב.
הוגרלנו לשחק ראשונים, כאשר בשעה מאוחרת יותר יעלו שחקני בית"ר ומכבי (0-2 למכבי אם זה מעניין מישהו :D )

ובמשחק שלנו - פתיחה מוחצת של 0-3. הזהובים חוזרים למשחק ומצמצמים ל - 3-2, אבל לירון בסיס דואג להחזיר אותנו לעניינים בצמד שערים - 5-2 מטורף בסיום!

את הגמר כבר כולנו זוכרים, ולמי שלא - https://www.youtube.com/watch?v=IkIcpiE0bdw" onclick="window.open(this.href);return false;
יש בידך טעות הגול הראשון הוא של חזות השני של בסיס השלישי של הולצמן והצמד שאמרת והבאת ללירון בסיס לא מוצדק כי שרון אביטן כבש את הצמד !
אכן תצוגה נפלאה היתה של ב"ש !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

המשחק שאני זוכר נגד הזהובים קורה בדיוק שנה אחרי הנפת הגביע ב97 בני יהודה מגיעה למחזור הפתיחה בוסרמיל אורן סגרון עם אני לא טועה נוגח ומעלה את ב"ש ל1-0 ואז בסביבות הדקה ה60 נכנס היהלום מי עם לא יוסי בניון ובדקה ה90 נועץ את השני ברשת של בני יהודה אחרי ריבאונד !
ואז כל שער 2 [ שער השרופים באותה תקופה ] פוצח בשירה יוסי יוסי יוסי יוסי יוסי בניון
זה שי !
תמונה

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אגב, בחצי הגמר, את השער המצמק ל 3-1 כבש אמיר אביגדור, ששיחק באותה עונה בבני יהודה. גול יפה, בעיטה מהאוויר.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

זה שי ! כתב:המשחק שאני זוכר נגד הזהובים קורה בדיוק שנה אחרי הנפת הגביע ב97 בני יהודה מגיעה למחזור הפתיחה בוסרמיל אורן סגרון עם אני לא טועה נוגח ומעלה את ב"ש ל1-0 ואז בסביבות הדקה ה60 נכנס היהלום מי עם לא יוסי בניון ובדקה ה90 נועץ את השני ברשת של בני יהודה אחרי ריבאונד !
ואז כל שער 2 [ שער השרופים באותה תקופה ] פוצח בשירה יוסי יוסי יוסי יוסי יוסי בניון
זה שי !
נכון!

סיבוב אח"כ סיימנו בתיקו 1-1 (דודו חפר) בשכונת התקווה. בסוף העונה אנחנו ירדנו לליגה הארצית (היום לאומית), ובני יהודה נשארה על חשבוננו.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

זה שי ! כתב:המשחק שאני זוכר נגד הזהובים קורה בדיוק שנה אחרי הנפת הגביע ב97 בני יהודה מגיעה למחזור הפתיחה בוסרמיל אורן סגרון עם אני לא טועה נוגח ומעלה את ב"ש ל1-0 ואז בסביבות הדקה ה60 נכנס היהלום מי עם לא יוסי בניון ובדקה ה90 נועץ את השני ברשת של בני יהודה אחרי ריבאונד !
זה שי !
גם לי ישר עלה משחק הבכורה של יוסי :)

זה וחצי הגמר...

סמל אישי של משתמש
oran
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oran »

אני לא ישכח את ה-6-1, עד הדקה ה-90 לא ידעתי אם אני נוסע, כי לא היה לי עם מי, בסוף באתי בהסעות עם כמה אוהדים שאני מכיר גדולים ממני (הייתי אז בן 14-15) וכמובן שלא הצטערתי שנסעתי :).
תמונה

סמל אישי של משתמש
דורון
Title: שום דבר לא יהרוס ת'אהבה.

שליחה על ידי דורון »

3:3 בוסרמיל: צמד של ויקטור מורוז ושיוויון של אורן סגרון בתוספת הזמן.

ניצחון 3:2 לב"ש בשכונת התקווה: משהו בתחילת שנות ה 90 או סוף שנות ה 80 , אני אפילו לא זוכר כי הייתי ממש קטן.
אבל מה שלעולם לא אשכח זה: 1. את הפחד שבני יהודה תשווה אחרי שב"ש כבר הובילה 3:0 .
2. את המכות בסוף המשחק.

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

דורון כתב:3:3 בוסרמיל: צמד של ויקטור מורוז ושיוויון של אורן סגרון בתוספת הזמן.

ניצחון 3:2 לב"ש בשכונת התקווה: משהו בתחילת שנות ה 90 או סוף שנות ה 80 , אני אפילו לא זוכר כי הייתי ממש קטן.
אבל מה שלעולם לא אשכח זה: 1. את הפחד שבני יהודה תשווה אחרי שב"ש כבר הובילה 3:0 .
2. את המכות בסוף המשחק.
המשחק שנגמר 3:3 בוסרמיל היה בעונת 1994/1995 , היה משחק מטורף במיוחד עם השער של אורן בדקה ה-90.
אני זוכר משחק בעונת 1989/1990 , בני יהודה מגיעה לוסרמיל כשהיא במקום הראשון בליגה, באר שבע חזק במאבקי תחתית.
לכאורה אין סיכוי נכון??? אני חשבתי אחרת, ישבתי בשער 6 המיתולוגי וראיתי את המשחק הטוב ביותר של הקבוצה באותה עונה.
ניצחנו 2:0 כשאת אחד השערים מבקיע אלי וייצמן או קלאודיו דיקסטרה (הזר באותה תקופה)
רק כדי להמחיש את גודל ההישג בני יהודה באותה עונה זכתה באליפות, באר שבע נשארה בליגה במחזור האחרון אחרי תיקו 0:0 במכתש.....

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

זה שי ! כתב:
יש בידך טעות הגול הראשון הוא של חזות השני של בסיס השלישי של הולצמן והצמד שאמרת והבאת ללירון בסיס לא מוצדק כי שרון אביטן כבש את הצמד !
אכן תצוגה נפלאה היתה של ב"ש !

אכן.
השער הראשון היה מבעיטת עונשין לא ישירה ברחבה אחרי ששטראובר בטעות תפס בידיו מסירה פשוטה של ניסים כהן המיתולוגי..
דורון כתב:[ניצחון 3:2 לב"ש בשכונת התקווה: משהו בתחילת שנות ה 90 או סוף שנות ה 80 , אני אפילו לא זוכר כי הייתי ממש קטן.
2. את המכות בסוף המשחק.
3:3 בוסרמיל: צמד של ויקטור מורוז ושיוויון של אורן סגרון בתוספת הזמן.

2. את המכות בסוף המשחק.

עונת 92/93, מחזור 18.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

ניצחון 1-0 בשכונת התקווה בגשם מטורף ורוחות מהגיהנום! שער בדקה ה-10 או של רמיק או של אלון מזרחי (לא סגור על זה במאה אחוז) ומאותה דקה כלום ושום דבר. בגלל זה הדבר היחיד שאני זוכר זה את המזג אוויר ואת היום שלמחרת ששכבתי בבית עם דלקת ריאות.
אם אני לא טועה זה היה באותה עונה של ה6-1.

שלח תגובה