אלטון אקולטסה
- yarinboker
- Title: קרייזי-רד
Re: אלטון אקולטסה חתם עד סוף העונה
גם הגול הראשון שלו היה מענג מסוג הגולים שאני יותר אוהב לראות.
בפורום של לברקוזן אחד הגרמנים אמר
"אי אפשר לעצור את השחקן הזה"
תן לנו לינק אבאyarinboker כתב: ↑06 נובמבר 2020, 00:15גם הגול הראשון שלו היה מענג מסוג הגולים שאני יותר אוהב לראות.
- yarinboker
https://www.werkself.de/board3-bayer-04 ... d187f3c8b6
דף 4 או 3 אני פשוט מהפלא ואין תתרגום ויש עוד כמה מחמאות על הגול
אהיה חוצפן ואגיד שאלטון יכל לסדר לנו בקלות עוד 2 שערים ממהלכים שמשום מה הוא עדיין לא מצליח להרוג .
היה לו את המהלך ב2-1 של אחד על אחד עם השוער והבלם מאחוריו ובמקום לחתוך את הכדור ולבעוט לקרוב הוא נמשך עם הכדור ימינה וסגר לעצמו אפשרות לכיבוש, ועוד מהלך ב2-2 ממש לפני שספגנו את השלישי שהוא עשה הכל נכון באגף והגיע למצב טוב ובמקום למסור לדדיה אאל"ט הוא מסר החוצה את הכדור בצורה רעה לג'וס. עם כמה שנתן היום גולים של וירטואוז חייב לעבוד עוד על סיומת ועל להרים את הראש.
היה לו את המהלך ב2-1 של אחד על אחד עם השוער והבלם מאחוריו ובמקום לחתוך את הכדור ולבעוט לקרוב הוא נמשך עם הכדור ימינה וסגר לעצמו אפשרות לכיבוש, ועוד מהלך ב2-2 ממש לפני שספגנו את השלישי שהוא עשה הכל נכון באגף והגיע למצב טוב ובמקום למסור לדדיה אאל"ט הוא מסר החוצה את הכדור בצורה רעה לג'וס. עם כמה שנתן היום גולים של וירטואוז חייב לעבוד עוד על סיומת ועל להרים את הראש.
- simply-red
הוא צריך להרים את הראש יותר, היו מצבים שיכל לתת פס לאחד מהחברים בהתקפה ולהעמיד אותו מול שער ריק, קצת יותר פרגון אלטון.
הפיזיות והמהירות קיימים, אם ישפר את קבלת ההחלטות ואת איכות המסירה שלו הוא יגיע לליגות הבכירות.
הפיזיות והמהירות קיימים, אם ישפר את קבלת ההחלטות ואת איכות המסירה שלו הוא יגיע לליגות הבכירות.
- yarinboker
והיה לך תהתקפה שרוברטו גולדברג קרלוס היה חייב למסור חאגודלו או סלליך שהיו פנוים מול שוער ועד שהחליט צמסור כבר חטפו לו שיא העצביםItay כתב: ↑06 נובמבר 2020, 00:37אהיה חוצפן ואגיד שאלטון יכל לסדר לנו בקלות עוד 2 שערים ממהלכים שמשום מה הוא עדיין לא מצליח להרוג .
אלטון מעולה כשיש לו אפשרות אחת
הבעיה אצלו מתחילה כשהוא צריך לבחור בין כמה אפשרויות.
כל עוד הוא לא משפר את החלק השני, יש עוד סיכוי שישאר פה. ברגע שישפר את החלק השני אז נקווה שלפחות נקבל עליו מחיר טוב
הבעיה אצלו מתחילה כשהוא צריך לבחור בין כמה אפשרויות.
כל עוד הוא לא משפר את החלק השני, יש עוד סיכוי שישאר פה. ברגע שישפר את החלק השני אז נקווה שלפחות נקבל עליו מחיר טוב
זו גם הייתה הזדמנות טובה לכיבוש שער שדיברתי עליה לדעתי בנושא של גולדברג, זו בהחלט החמצה מרתיחה של שחקנים שרצים בלי שכל ומחשבה העיקר לרוץ. זו בעיה שקיימת אצלנו אצל לא מעט שחקנים,פשוט מקבלים כדור ורצים איתו באמוק כאילו אין שחקנים של היריבה לפניהם.yarinboker כתב: ↑06 נובמבר 2020, 00:47והיה לך תהתקפה שרוברטו גולדברג קרלוס היה חייב למסור חאגודלו או סלליך שהיו פנוים מול שוער ועד שהחליט צמסור כבר חטפו לו שיא העצבים
זה נראה לי מעבר לקבלת החלטות, ההחלטה שהוא קיבל היום באחד על אחד להימשך ימינה עם הכדור במקום לחתוך אותו זו פעולה של שחקן שלא יעשה מה שחכם אלא מה שנוח לו ולאלטון יותר נוח לבוא מהצד ואז כשחותך מעט לאמצע בועט. לא זוכר כמעט איומים מוצלחים שלו כשהוא בא עם הפנים לשער לאחר לדוגמה שליחה של ג'וס.
אם היה עושה את כל מה שמצפים ממנו כאן , הוא לא היה מגיע לישראל....
טוב לי ככה, שיתן שני גולים כל משחק וזהו.
טוב לי ככה, שיתן שני גולים כל משחק וזהו.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
עד לפני שבועיים בערך הוא לא הגיע לשער מבעיטה מ15 מטר.
יש לו גרף שיפור מטורף, רואים שעובדים איתו באימונים
יש לו גרף שיפור מטורף, רואים שעובדים איתו באימונים
- yarinboker
באתרי הספורט אומרים שפטר בוס בירר על אקולטסה אחרי המשחק
ושאחרי ההופעות באירופה השווי של אקולטסה קפץ ל 5 מיליון יורו
אני רוצה עליו לפחות 10 עם המחירים שדופקים לשחקנים באירופה
זה ברצינות?yarinboker כתב: ↑06 נובמבר 2020, 16:59באתרי הספורט אומרים שפטר בוס בירר על אקולטסה אחרי המשחק
יש לו באגפים כולה שחקנים כמו ביילי,דיאבי,פאוליניו ובלארבי
גם 5 מיליון יורו שהם 20 מיליון שקל זה רווח עצום, יותר מההעפלה לבתים. רק שימשיך כך.yarinboker כתב: ↑06 נובמבר 2020, 16:59באתרי הספורט אומרים שפטר בוס בירר על אקולטסה אחרי המשחק
ולגבי ניצול המצבים ה"קלים יותר" זה עניין של איזון כי הוא כן מייצר יש מאין, והxg שלו ממש חריף בעקבות זאת.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אם תהיה הצעה של 5 מיליון יורו, אני מקווה שאין פה מישהו שיחשוב ש״אסור למכור״.
רווח של 4.3 מיליון יורו בשנה זה בלון חמצן XXL למועדון.
רווח של 4.3 מיליון יורו בשנה זה בלון חמצן XXL למועדון.