"שער 5 עולה באש?"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
רווית (:

Re: "שער 5 עולה באש?"

שליחה על ידי רווית (: »

ירון כתב:
רווית פנית אלי כאילו אני צעקתי משהו לשער 5 אולי הטעתי אותך בכיתוב אבל לא נראה לי שבחיים אני אקלל את שער 5
אני משער 2 כבר שנים ואני נהנה לראות את שער 5 בשנים האחרונות אחלה אוהדים
לגבי הצעקות משער 2 זה יותר מ-30 ואפילו יותר מ-50 אוהדים שצועקים לגיא להתפטר (או בן **** תתפטר בשלוכית מדוברת) , עד אתמול לא הייתי מוכן להסכים לזה אבל היום אני מתחיל לחשוב אולי ...
אגב גם אני חושב שבמשחקי חוץ העידוד והאוירה הכי טובים
אז מצטערת, מהתגובה שלך הבנתי שהיית מבינהם ..
זה לא משנה כמה הם היו, עדיין ההתנהגות שלהם פוגעת בקבוצה,
אם בכך שזה פוגע בשחקנים שמשחקים, או שזה מונע משחקנים ומאמנים לבוא לפה בגלל הקהל ועוד מיליון ואחת סיבות.
ובאמת אין סיבה שזה יהיה ככה, אם רק נדע למתן את עצמנו באמת שנהיה אכותיים, כולנו ולא חלקנו!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .
[/font]

הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .

רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
tal18
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי tal18 »

איך אפשר לעודד תקבוצה עם איך שהם נראים והמאמן הזה גורם לנו לעצבים בגוף ומשתק אותנו ועוד לעודד אתה ראוה אותם ככה משחקים נגד פתח תקווה עזוב נגד סכנין אני אומר נגד החבורה הליצנים האלה ואתה אומר לי לעודד הקבוצה הזאת גרועה והמאמן הזה הרג אותנו אבל לא לנוח מלקלל אותו ושימות היום הוא עושה בכוונה ואתה לא רואים את זה הוא יגמור עלינו.

סמל אישי של משתמש
רווית (:

tal18 כתב:איך אפשר לעודד תקבוצה עם איך שהם נראים והמאמן הזה גורם לנו לעצבים בגוף ומשתק אותנו ועוד לעודד אתה ראוה אותם ככה משחקים נגד פתח תקווה עזוב נגד סכנין אני אומר נגד החבורה הליצנים האלה ואתה אומר לי לעודד הקבוצה הזאת גרועה והמאמן הזה הרג אותנו אבל לא לנוח מלקלל אותו ושימות היום הוא עושה בכוונה ואתה לא רואים את זה הוא יגמור עלינו.
עם כמה שהוא לא מאמן, עם כמה שהוא דפוק הוא לא יגמור עלינו כמו שאוהדים כמוך יגמרו עלינו ..
ג. שליט .
[/font]

גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

חברים יקרים,
תתרכזו בבקשה בדיון ולא במשחקי כבוד וירידה לפסים אישיים, תודה.

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ

שליחה על ידי עדי פרץ »

זה שי ! כתב: ואנחנו לא צבועים [ מקרה גיא לוי שנה שעברה כל העונה קיללתם אותו ביחד איתנו סוף שנה עודדתם אותו חבורה של צבועים ]
זה שי !
רק, סתם ככה, להזכיר לך, שייקה,
שמי שהרים את גיא לוי, שנה שעברה על הכתפיים במשחק מול רמת השרון, היו 2 נציגי שער 2..
ואחרי שגיא לוי סיים עם שער 5, קראו לו גם משער 2.

מממממממממ ........... :כובע אדום:

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא זכור לי שקראו לו משער 2
עם תזכר טוב טוב בחגיגות העלייה מול הרצליה שהשחקנים עלו לדשא אחד אחד בסופו עלה גיא לוי וקיבל שריקות בוז משער 2 אז אל תגיד 2 נציגים כי ה2 נציגים האלה לא מיצגים שער שלם שחושב אחרת
לא ישכח את זה וגם לא ישכח ששחקן בית שלנו עלק שחקן בית אומר באותו רגע " איזה בני זונות " שחקני בית שלכם מקללים קהל שבא אחרי הקבוצה לכל מקום

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yogev1234

שליחה על ידי yogev1234 »

מאמן טוב לא מאמן טוב זה לא משנה אוהדים לא אמורים לקלל אחד את השני בגלל שלא משתפים איתם פעולה נגד המאמן אולי גם תחכו לנו בסיום המשחק ליד שער שתיים כדי לריב איתנו מכות לא ?! הקבוצה היא מעל הכל גם אם עזורי מוציא את קדוסי מה זה קשור לשחקנים למה אתם לא מעודדים אותם ורק מקללים תמאמן תשעים דקות ?! במה זה טוב אני לא מבין אתם רואים שזה לא עוזר בכלום תראו תקהל של מכבי חיפה או של הפועל תל אביב עזבו את זה שהם עשו דברים אדירים אבל עדיין בלי קשר גם שהקבוצה בפיגור וגם שהקבוצה מפסידה הקהל עדין ממשיך לעודד ולדחוף את הקבוצה ולא מתחיל לקלל תמאמן ותשחקנים !

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yogev1234 כתב:מאמן טוב לא מאמן טוב זה לא משנה אוהדים לא אמורים לקלל אחד את השני בגלל שלא משתפים איתם פעולה נגד המאמן אולי גם תחכו לנו בסיום המשחק ליד שער שתיים כדי לריב איתנו מכות לא ?! הקבוצה היא מעל הכל גם אם עזורי מוציא את קדוסי מה זה קשור לשחקנים למה אתם לא מעודדים אותם ורק מקללים תמאמן תשעים דקות ?! במה זה טוב אני לא מבין אתם רואים שזה לא עוזר בכלום תראו תקהל של מכבי חיפה או של הפועל תל אביב עזבו את זה שהם עשו דברים אדירים אבל עדיין בלי קשר גם שהקבוצה בפיגור וגם שהקבוצה מפסידה הקהל עדין ממשיך לעודד ולדחוף את הקבוצה ולא מתחיל לקלל תמאמן ותשחקנים !
ממש יופי של דוגמאות... כי אוהדי חיפה לא קיללו את רוני לוי אחרי 3 אליפויות נכון?

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

כן ולא זרקו עליו בקבוקי מים ומקלות !
הפועל ת"א ממש יופי של קהל שחכת כבר מה הם עשו לנאתכו בתחילת השנה וללוזון לפני שנתיים או שלוש
מכבי ת"א עושים מוות למאמנים וגם בביתר המצב ממש לא שונה
ופה עוד מדובר בקבוצות יותר מצליחות עם יותר כסף
הלוואי וב"ש יגיעו לרמות האלה שנגיע לשם גם עם יקללו זה יהיה ממש מצומצם אולי 10 איש ולא כמו עכשיו
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yogev1234

שליחה על ידי yogev1234 »

זה שי ! כתב:כן ולא זרקו עליו בקבוקי מים ומקלות !
הפועל ת"א ממש יופי של קהל שחכת כבר מה הם עשו לנאתכו בתחילת השנה וללוזון לפני שנתיים או שלוש
מכבי ת"א עושים מוות למאמנים וגם בביתר המצב ממש לא שונה
ופה עוד מדובר בקבוצות יותר מצליחות עם יותר כסף
הלוואי וב"ש יגיעו לרמות האלה שנגיע לשם גם עם יקללו זה יהיה ממש מצומצם אולי 10 איש ולא כמו עכשיו
זה שי !
בהתחלה כולם אמרו מחכים לליגת העל כדי לשחזר את הימים היפים של הקבוצה והקהל אז רק שתדעו שכדי שהקהל יעשה דברים יפים וימלא תאיצטדיון הוא צריך שהקבוצה תשחק טוב ותגיע להישגים וכדי שהקבוצה תשחק טוב ותגיע להישיגים הקבוצה צריכה תקהל שידחוף אותה ולא יקלל
תבינו אם זה אחד בלי השני זה בחיים לא ילך לא משנה איזה שחקנים יהיו פה !

סמל אישי של משתמש
רווית (:

yogev1234 כתב: בהתחלה כולם אמרו מחכים לליגת העל כדי לשחזר את הימים היפים של הקבוצה והקהל אז רק שתדעו שכדי שהקהל יעשה דברים יפים וימלא תאיצטדיון הוא צריך שהקבוצה תשחק טוב ותגיע להישגים וכדי שהקבוצה תשחק טוב ותגיע להישיגים הקבוצה צריכה תקהל שידחוף אותה ולא יקלל
תבינו אם זה אחד בלי השני זה בחיים לא ילך לא משנה איזה שחקנים יהיו פה !
יוגב פשוט צודק !!!!
תמיד תמצאו סיבה ... וחבל
ג. שליט .
[/font]

גם כדורגל זו תרבות !!

סמל אישי של משתמש
משה_10

שליחה על ידי משה_10 »

לפי כל מה שאני שומעע
מזל שלא הייתי במשחק!!
גם שאתם מקללים את גיא עזורי שהקבוצה מנצחת זה פשוט מגעיל ביותרר!!

שלח תגובה