מסכים, אמנם ההגבהות לא היו ברמה אבל בכל מה שקשור לשת״פ עם הקיצוני שלו על הקו הרווחנו ממנו המון
שון גולדברג
Re: שון גולדברג
רק לי כאב בעיניים לראות אותו היום?
פשוט לא תורם לכלום חלש מאוד איזה הבדל בינו לבין דדיה עצוםםם
פשוט לא תורם לכלום חלש מאוד איזה הבדל בינו לבין דדיה עצוםםם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחחח כאילו טאלב ישב בבית ואמר ״אוףףףף, למה לא פונים אליי מבאר שבע??? טוב, אני אתפשר על חיפה.״
לפחות שינסו לגנוב את סאן מנחם אומרים שהוא מאוכזב שהביאו לו את טאוואטחה על הראש
להשוות בין קורהוט לגולדברג זה פשע.
קורהוט עולה על גולדברג בכל פרמטר הן הגנתי
ובוודאי ! התקפי. נכון שקורהוט לא היה מגן ברמה של סאבוריט לצורך העניין אבל תמיד היה עושה את העבודה כמו שצריך,היו לו סט יכולות מעולה והדבר שהכי מבדיל בינו לבין גולדברג זה היציאות קדימה, גולדברג עשרות פעמים במשחק מסרס אותנו התקפית ומאלץ את השחקן כנף לרדת למטה ולהתחיל משם את ההתקפה. עדיין מחכה בכיליון עיניים לראות את גולדברג נותן הגבהה לרחבה שלא תהיה מדוייקת העיקר שתהיה הגבהה.
ובוודאי ! התקפי. נכון שקורהוט לא היה מגן ברמה של סאבוריט לצורך העניין אבל תמיד היה עושה את העבודה כמו שצריך,היו לו סט יכולות מעולה והדבר שהכי מבדיל בינו לבין גולדברג זה היציאות קדימה, גולדברג עשרות פעמים במשחק מסרס אותנו התקפית ומאלץ את השחקן כנף לרדת למטה ולהתחיל משם את ההתקפה. עדיין מחכה בכיליון עיניים לראות את גולדברג נותן הגבהה לרחבה שלא תהיה מדוייקת העיקר שתהיה הגבהה.
התקפית אתה צודק.Itay כתב: ↑30 אוקטובר 2020, 17:41להשוות בין קורהוט לגולדברג זה פשע.
הגנתית אני חושב ההפך ממך.
בסופו של דבר ההשוואות האלה זה לנו האוהדים, לא ניתן להוכיח.
אלה היו 2 קבוצות שונות
אני אישית אעדיף מגן עם יכולות התקפיות טובות כמו
א.ביטון לצורך העניין מאשר מגן עם יכולות הגנתיות יותר טובות.
היום בעולם יש מגמה ברורה כבר של בחירת מגנים עם דגש על יכולת התקפית גבוהה מאשר הגנתית (מרסלו מריאל מדריד הדוגמה הטובה ביותר לכך) גם אתמול נגד ניס היו המון כדורים שהמגן שלהם אטאל הכניס לרחבה והיו מסוכנים. אתן דוגמה נוספת-מכבי חיפה, מבחינה הגנתית טוואטחה וסאן מנחם די זהים, מבחינה התקפית טוואטחה שם גז למנחם, גם מאבוקה יותר טוב מבחינה התקפית מאשר הגנתית.
גולדברג היה גרוע אתמול. הגול על דדיה.
איתי, אתה מחזיק יותר מידי ממגני חיפה.
במעמדים כמו שאנחנו נמצאים בהם, טוואטחה ומאבוקה זה בור הגנתי.
פערי ההגנה שלהם מול ההתקפה תהומיים. אל תמהר להאדיר אותם, הם עדיין לא התמודדו ברמות שאנחנו נמצאים בהם. מול הקרנפים של ניס הם היו ניראים כמו צבים. בדיוק כמו אקולטסה. המהירות לא היתה פקטור.
איתי, אתה מחזיק יותר מידי ממגני חיפה.
במעמדים כמו שאנחנו נמצאים בהם, טוואטחה ומאבוקה זה בור הגנתי.
פערי ההגנה שלהם מול ההתקפה תהומיים. אל תמהר להאדיר אותם, הם עדיין לא התמודדו ברמות שאנחנו נמצאים בהם. מול הקרנפים של ניס הם היו ניראים כמו צבים. בדיוק כמו אקולטסה. המהירות לא היתה פקטור.