לדעתי הוא כן ישאר פה.
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
לצערי, לא נראה לי שיישאר. מיגל כנראה יעזוב כי המיסוי עליו יוכפל משנה הבאה, וז׳וס יילך בעקבותיו. צריך למצות את העונה הזו.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אהבתי את הפסימיותאוהד הצלחות כתב: ↑24 אוקטובר 2020, 08:32לצערי, לא נראה לי שיישאר. מיגל כנראה יעזוב כי המיסוי עליו יוכפל משנה הבאה, וז׳וס יילך בעקבותיו. צריך למצות את העונה הזו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בעניין מיגל: השיקול צריך להיות האם היית מוכן להחזיק ישראלי ברמתו בעלות החדשה שלו? (לכך יש כמובן להכניס שיקולי משנה: מה התחליפים? עלותם? רמתם? מיגל בכל זאת יתפוס אחת מ-6 עמדות זרים מותרות)אוהד הצלחות כתב: ↑24 אוקטובר 2020, 08:32לצערי, לא נראה לי שיישאר. מיגל כנראה יעזוב כי המיסוי עליו יוכפל משנה הבאה, וז׳וס יילך בעקבותיו. צריך למצות את העונה הזו.
אני כמובן משוחד...
בנוסף: בעניין הכספים שנכנסים מאירופה ולא היו בתקציב מלכתחילה, יש לדעתי לצבור חלק מהותי מהם ב"קופה" נפרדת ולהשתמש בהם בתבונה לחיזוק הקבוצה לעונות הבאות, גם תוך שידרוג והארכת חוזים לשחקנים קיימים שאנו בונים עליהם (מיגל, ז'וס, אקולטסה...), מימוש אופציות על שחקנים (באריירו?) וכיו"ב. זאת תהיה השקעה נבונה בעתיד שלנו ע"מ שעונה כמו הנוכחית לא תהיה חד פעמית.
ויטור יהיה בן 32 בקיץ ועם גיליון פציעות באורך של מגילת אסתר. את השכר שקיבל לפני הקורונה הוא לא יקבל בשום מקום, זה ברור. שיציעו לו את השכר הנוכחי (או קצת פחות) תמורת חוזה לשנתיים-שלוש. מאמין שזה יסתדר אם במועדון ירצו.
לגבי ז'וסוואה (ואבוקסיס)... חייב לסגור את הנושא הזה לפני ינואר. יש לנו הזדמנות טובה לנעול אותו לכמה שנים עם חוזה סביר. הוא נותן קמפיין אירופי משוגע (4 שערים ו-2 בישולים ב-5 משחקים) ויש לו רזומה מצוין גם ככה, אין לי ספק שהוא יוכל לקבל הצעות פנטסטיות אם יהיה לו את הכרטיס ביד.
לגבי ז'וסוואה (ואבוקסיס)... חייב לסגור את הנושא הזה לפני ינואר. יש לנו הזדמנות טובה לנעול אותו לכמה שנים עם חוזה סביר. הוא נותן קמפיין אירופי משוגע (4 שערים ו-2 בישולים ב-5 משחקים) ויש לו רזומה מצוין גם ככה, אין לי ספק שהוא יוכל לקבל הצעות פנטסטיות אם יהיה לו את הכרטיס ביד.
התרומה של ויטור היא הרבה מעבר ליכולות שלו.
לדעתי הוא הדבק והמנהיג גם מחוץ למגרש של כל הזרים, כך שצריך להחתים אותו כמובן.
לגבי יהושוע, מניח שסקאוטים שמנתחים אותו מודעים גם לפתיל הקצר שלו. כיוון שכאן הוא סופרסטאר, אנחנו מקבלים אותו כחבילה שלמה. בגיל 30 בליגה טובה משלנו, זה יכול להוות מכשול.
לכן בינואר, צריך להשתמש ברווחים שלשניהם היו הרבה מניות בהשגתם, ולהחתים אותם. הם יהיו העוגן לפחות לשנתיים הבאות.
לדעתי הוא הדבק והמנהיג גם מחוץ למגרש של כל הזרים, כך שצריך להחתים אותו כמובן.
לגבי יהושוע, מניח שסקאוטים שמנתחים אותו מודעים גם לפתיל הקצר שלו. כיוון שכאן הוא סופרסטאר, אנחנו מקבלים אותו כחבילה שלמה. בגיל 30 בליגה טובה משלנו, זה יכול להוות מכשול.
לכן בינואר, צריך להשתמש ברווחים שלשניהם היו הרבה מניות בהשגתם, ולהחתים אותם. הם יהיו העוגן לפחות לשנתיים הבאות.
עוד ראיון לפנתיאון
ראיון לפנתאון אבל משחק חסר אחריות .
שופט אחר היה נותן לו את הצהוב השני כבר .
הוא חייב לשלוט על עצמו , כל משחק אנחנו עולים בפחד שהוא יקבל אודם.
שופט אחר היה נותן לו את הצהוב השני כבר .
הוא חייב לשלוט על עצמו , כל משחק אנחנו עולים בפחד שהוא יקבל אודם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זוכרים את השוטר הפסיכופט ג'ימי מ'בטווח פגיעה' עם ברוס וויליס? אז ז'ווסוואה 

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חחח איזה סרט ישן
טוב לא אמרת ספורט הדמים
טוב לא אמרת ספורט הדמים
חולה עליו, אבל בשורה התחתונה, היה צריך להיות עם אדום בשניים מתוך שלושת משחקי הליגה ששיחק.
תפסיקו להיסחף לבלבולי מוח של שפיגלר. על מה אדום?
- simply-red
היום השמאלית שלו לא הייתה מכוונת. היו לו שני מצבים במחצית השניה לבעיטה שהלכו רחוק מהשער