"שער 5 עולה באש?"
Re: "שער 5 עולה באש?"
לא מיותר בכלל.
שיהיו מודעים למה שהם עושים.
שיהיו מודעים למה שהם עושים.
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
עידוד זה לגיטימי בניגוד לקללות. בעיקר כשהקבוצה שלכם מובילה.
הבנתי למה נגד תל אביב לא עניתם, אבל למה היום?
ולמה שאני אענה לכם לגיא עזורי בן ****? אני משוכנעת שהוא בחור נחמד, גם אם אני לא רוצה אותו בבאר שבע אין לי שום רצון לקלל אותו, וזה הרבה יותר לגיטי לא לענות לזה.
מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת שי, ומקווה שגם תבין שבשום שלב אסור שנתחיל לקלל אחד את השני.
אנחנו כוח יחד. (יאללה באר שבע)
הבנתי למה נגד תל אביב לא עניתם, אבל למה היום?
ולמה שאני אענה לכם לגיא עזורי בן ****? אני משוכנעת שהוא בחור נחמד, גם אם אני לא רוצה אותו בבאר שבע אין לי שום רצון לקלל אותו, וזה הרבה יותר לגיטי לא לענות לזה.
מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת שי, ומקווה שגם תבין שבשום שלב אסור שנתחיל לקלל אחד את השני.
אנחנו כוח יחד. (יאללה באר שבע)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
דבר אחד יש לי לאמר
יש לנו את הקהל הכי מפגר בארץ
יש לנו את הקהל הכי מפגר בארץ
התקשורת אשמה, מכניסה לחץ למערכת ואהודים השלוחים שלנו בלי 12 שנות לימוד אוכלים את זה ומקללים לכל עבר. תקציב של 25 מיליון סבבה, אבל אנחנו לא פראיירים של אף אחד, כל שחקן שרצינו ביקש מיליונים. התקשורת טיפחה ציפיות של אליפות והקהל שלנו לא מבין שנבנת קבוצה. יקח זמן אבל אנחנו עוד ניהיה גאים. כולם להגיע לבלומפילד ו-90 דקות רק לעודד ואז תיראו שזה ישתלם. ולא לחכות שיובילו עלינו ואז לקלל כי יש לנו תקציב של 25 מיליון. זה מה יש, עם זהה ננצח. תפיסקו להיתפנק, אתם רק פוגעים בקבוצה שלכם. אתם שער 2 וכל הקאמלס מחממים את האווירה סתםםם, מי אתם ביכלל, השפה היחידה שלכם זה רק קללות, ימגעילים, בלי 12 שנות לימוד שכל החיים שלהם זה הקבוצה. מי אתם שתקללו את גיא עזורי ימעפנים. ושיהיה שבוע טוב ובשורות טובות.

לא מבין למה בכלל צריך את הצעקות האלו של שער לשער.
ברוב המקרים זה גם מביא נאחס (במיוחד "כל היציע").
וחשבתי שמקרה רעננה של השנה שעברה לא יחזור יותר (משבר סימיוני - גיא לוי), אבל מסתבר שחלק מהקהל שלנו לא שוכח איך להיות מגעיל גם אחרי ניצחונות.
וחשבתי שמקרה רעננה של השנה שעברה לא יחזור יותר (משבר סימיוני - גיא לוי), אבל מסתבר שחלק מהקהל שלנו לא שוכח איך להיות מגעיל גם אחרי ניצחונות.
הפועל אני כבר משתגע
שער 5 לא עולה באש מגיע לכם יותר מיזה שיעלה באש שער של סמרטוטים ומאתמול התחילה המלחמה .
8red כתב:לא מבין למה בכלל צריך את הצעקות האלו של שער לשער.
אתה יודע מה ההבדל בינינו ניר ואמרתי את זה גם שנה שעברה שאותנו לא קונים ב3 נקודות לעומתכם
אותנו זה לא מעניין אמרתי לך אני מעדיף להפסיד כל משחק אבל שהקבוצה שלי תשחק כדורגל כי מי שמשחק כדורגל בסוף גם מצליח מי שגונב פה וגונב שם לא יגיע לשום מקום
זה שי !

שי לא קונים אף אחד ב- 3 נקודות וחלאס להשתמש במשפטים קבועים.זה שי ! כתב:
אתה יודע מה ההבדל בינינו ניר ואמרתי את זה גם שנה שעברה שאותנו לא קונים ב3 נקודות לעומתכם
אותנו זה לא מעניין אמרתי לך אני מעדיף להפסיד כל משחק אבל שהקבוצה שלי תשחק כדורגל כי מי שמשחק כדורגל בסוף גם מצליח מי שגונב פה וגונב שם לא יגיע לשום מקום
זה שי !
אני בטוח שרוב ואולי אפילו כולם בשער 5 רוצים שעזורי ילך או לפחות לא מרוצים ממנו אבל אני אדבר בשמי.
אני לא אצעק גיא עזורי בן ... מצד לצד כי זה לא מכובד וממש לא לא לעניין, אני בטוח שאם הייתם צועקים גגיא עזורי תתפטר היו אנשים
שהיו עונים לכם. במיגוד למה שרשמת בתחילת הטופיק אף אחד לא עודד את המאמן אלא את הקבוצה שהיא מעל הכל בסופו של דבר מה
שחלק מהאנשים בשער 2 עדיין לא מבינים לצערי.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בשער 5 קיללו את עזורי אפילו יותר משער 2. מה זה אפילו יותר, הרבה יותר!
הרי כל הסיפור של "שער 2" זה 20-25 איש שעומדים בטריבונה הצמודה לתא העיתונאים בשתיים-שלוש שורות העליונות, בעוד ששער 5 לפרקים הצטרף ברובו המכריע לקריאות נגד המאמן.
הרי כל הסיפור של "שער 2" זה 20-25 איש שעומדים בטריבונה הצמודה לתא העיתונאים בשתיים-שלוש שורות העליונות, בעוד ששער 5 לפרקים הצטרף ברובו המכריע לקריאות נגד המאמן.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שי ההבדל בינינו הוא שאתם חושבים שאם אתם תקללו את עזורי במהלך המשחק אז הקבוצה תשחק יותר טוב ואנחנו מאמנים בזה שעידוד לאורך תשעים דקות הוא הדבר שהכי יכול לתרום לקבוצה במהלך המשחק.
אחי ההבדל הוא בחשיבה בגלל זה בחיים לא נסכים אחד עם השני בקטע של העידוד והקללות לא משנה מי יהיה המאמן ואיזה תוצאות יהיו.
אחי ההבדל הוא בחשיבה בגלל זה בחיים לא נסכים אחד עם השני בקטע של העידוד והקללות לא משנה מי יהיה המאמן ואיזה תוצאות יהיו.
איך בדיוק אנחנו סמרטוטים? אנחנו אלה שמוציאים את לקהל את השם הנורא שיצא לו? אנחנו אלה שמקללים במשחק כשקצת לא הולך?tal18 כתב:שער 5 לא עולה באש מגיע לכם יותר מיזה שיעלה באש שער של סמרטוטים ומאתמול התחילה המלחמה .
מבטיחה לך שאם היינו מבקיעים עוד שער מוקדם יותר (לא ממש בסוף המשחק) שער שתיים היו שותקים. גם שער חמש קראו להתפטרותו של עזורי גם אחרי השלוש נקודות אז אל תדבר איתי על זה. אני רוצה שלוש נקודות. אני רוצה שגיא עזורי יעזוב וזה ממש לא קשור לאיזה מקום נסיים. זה קשור לזה שהוא לא בונה קבוצה, הוא אוסף קבוצה ומקווה לטוב. וזה לא אורמ שאני אקלל אותו בחיים.
יש לי יותר כבוד מזה.
צאו מזה, אנחנו רוצים אותו דבר. אני פשוט לא אקרא לו להתפטר תוך כדי משחק. בסוף משחק אני אצעק עם כולם, אל תדאג (וגם אז לא אקלל).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
שער 5 שר רוב המחצית השנייה "גיא עזורי לך הבייתה..." או "מאמן פחדן" ועוד שירים בסגנון...
אני אישית לא שמעתי את ניסיון הקריאות של שער 2 מיציע ליציע,כי הייתי עסוק בעידוד.
אבל יש היגיון בזה שאנשים לא רצו לשיר על עזורי אותו שיר שהם שרו על אבי נמני לפני שבועיים.
תתחילו להתעורר על החיים שלכם,ככה לא נראה קהל. בטח לא קהל שרוצה להגיע עם הקבוצה שלו להצלחות.
כבר מתחילים להתרגל אליכם י'שלוכים...לא פלא שבמשחקי חוץ העידוד הוא הכי טוב.
אף אחד לא רוצה לקנות אותכם,כי אי אפשר לקנות אותכם. גם אחרי 12 ניצחונות,תקופה רעה תחזיר את הקללות שלכם ארצה.
לא רוצה להשתמש בקלישאה "תלמדו מהאחרים" אבל הפעם היא מחייבת.
אני אישית לא שמעתי את ניסיון הקריאות של שער 2 מיציע ליציע,כי הייתי עסוק בעידוד.
אבל יש היגיון בזה שאנשים לא רצו לשיר על עזורי אותו שיר שהם שרו על אבי נמני לפני שבועיים.
תתחילו להתעורר על החיים שלכם,ככה לא נראה קהל. בטח לא קהל שרוצה להגיע עם הקבוצה שלו להצלחות.
כבר מתחילים להתרגל אליכם י'שלוכים...לא פלא שבמשחקי חוץ העידוד הוא הכי טוב.
אף אחד לא רוצה לקנות אותכם,כי אי אפשר לקנות אותכם. גם אחרי 12 ניצחונות,תקופה רעה תחזיר את הקללות שלכם ארצה.
לא רוצה להשתמש בקלישאה "תלמדו מהאחרים" אבל הפעם היא מחייבת.
The Camels 05' Never Gives Up
פי, הצלחת להשאיר אותי המומה כמה שניות ..tal18 כתב:שער 5 לא עולה באש מגיע לכם יותר מיזה שיעלה באש שער של סמרטוטים ומאתמול התחילה המלחמה .
התחילה המלחמה?! אתה שם לב מה אתה מדברר?! אנחנו אוהדים את אותה הקבוצה, כל אחד בדרכו.
כל בעל היגיון יגיד שעם כל ההתנהלות של חלקכם אתם רק פוגעים בקבוצה ותו לא.
אנחנו סמרטוטים? אנחנו שמעודדים גם בפיגור, שהקבוצה עבורנו מעל לכל גם מעל מאמן פחדן. את המאמן אני אקלל (גם לא) אחרי המשחק, אני לא אפריע לשחקנים שלי, לא אוריד להם ת'בטחון ואגרום להם לחשוב תוך כדי ריצה
"מה יש לאוהדים האלה, עם 2-0 לא מספיק להם אז מה כן?" אלא אעודד אותם, יתמוך בהם ואתן להם כוחות, ואחר כך המאמן ישמע טוב מאד מה יש לנו להגיד עליו.
בקיצור, תתחילו להתעורר ולהתבגר ותבינו שהדרך שלכם פשוט אטומה!!!
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
גם כדורגל זו תרבות !!
תגיד לי אתה אמיתי? מה אתה תינוק? המטרות שלנו זהות להזכירך... תתבגרtal18 כתב:שער 5 לא עולה באש מגיע לכם יותר מיזה שיעלה באש שער של סמרטוטים ומאתמול התחילה המלחמה .
רק אהבה תנצח...
רווית פנית אלי כאילו אני צעקתי משהו לשער 5 אולי הטעתי אותך בכיתוב אבל לא נראה לי שבחיים אני אקלל את שער 5רווית (: כתב:ירון זה שחלקנו לא רצינו לקלל יחד איתכם לא מתרץ כלל את העובדה שיצאתם נגד שער 5!!!
יכולתם לא לענות שרצינו לשיר ביחד, להמשיך בשלכם.. אבל לצאת נגד אוהדים של אותה קבוצה?!
ועדי אוהד לא ירד לדשא במחצית אחרי החילוף, אחרי כמה זמן הוא עמד במנהרה ואוהדים קראו לו... איך שהסתיים המשחק הלכתי אבל כנראה שבסוף המשחק מאור הביא את אוהד לאוהדים ..
אני משער 2 כבר שנים ואני נהנה לראות את שער 5 בשנים האחרונות אחלה אוהדים
לגבי הצעקות משער 2 זה יותר מ-30 ואפילו יותר מ-50 אוהדים שצועקים לגיא להתפטר (או בן זונה תתפטר בשלוכית מדוברת) , עד אתמול לא הייתי מוכן להסכים לזה אבל היום אני מתחיל לחשוב אולי ...
אגב גם אני חושב שבמשחקי חוץ העידוד והאוירה הכי טובים