אירופה 20/21
Re: אירופה 20/21
מחירי רצפה.סימיוני כתב: ↑03 אוקטובר 2020, 10:19https://www.alice.co.il/precise/results ... 9696&ADT=1
אפשר להשתעשע במחשבה?
ועם 7 שעות באמסטרדם + התחבורה המצוינת מסחיפהול לעיר וחזרה עוד אפשר להספיק לתת גיחה קצרה ונחמדה לסיבוב + ארוחת צהריים במרכז העיר.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 03 אוקטובר 2020, 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משחקי היריבות שלנו להיום ומחר:
ניס-נאנט 22:00 ערוץ 55
שטוטגרט-לברקוזן 16:30 אין שידור
יום א' אוסטרבה-סלביה פראג 19:00 ככל הידוע אין שידור
ניס-נאנט 22:00 ערוץ 55
שטוטגרט-לברקוזן 16:30 אין שידור
יום א' אוסטרבה-סלביה פראג 19:00 ככל הידוע אין שידור
ע''פי פשכה במשחקים באירופה אלונה תשוב לשבת ביציע.
אם אכן כך יקרה זו עזות מצח מצדה שעד היום לא טרחה לתמוך בקבוצה מהיציע
במיוחד בתקופה אליה הכניסה אותנו.
אם אכן כך יקרה זו עזות מצח מצדה שעד היום לא טרחה לתמוך בקבוצה מהיציע
במיוחד בתקופה אליה הכניסה אותנו.
אפרופו סלביה פראג - בתחילת שנת 2000 כמדומני, בהיותי בחופשה בפראג נהניתי לראות אותם גוברים בבית על לידס יונייטד במסגרת גביע אופ"א (המסגרת שקדמה לליגה האירופית) מה שלא מנע מלידס להגיע לחצי הגמר של המפעל.
בלידס כיכבו באותה העת לי בוייר וג'ונתן וודגייט והיא הייתה מהקבוצות הטובות באנגליה.
כרוניקה ידועה מראש.
כמו שכתבתי בנושא שלה זה עוד צעד שלה לכיוון חזרה, כבר השלישי או הרביעי.
בסוף זה ייגמר בזה שהיא תחזור אחרי שגורמים "שכנעו" אותה לחזור
רק אהבה תנצח...
נקווה ל3 נקודות במשחק אחרון שיהיה חסר חשיבות לנו ולניס ויתן לנו 2 נקודות דירוג , לא רואה איפה אנחנו מגרדים עוד נקודה
אגב עכשיו אנחנו עם 3 במידה ולא ננצח בכלל ואם ננצח אז יהיה 4?
לדעתי כמו עם אוגו,בוזגלו,ב.ביטון,שהר וכו' יש איתה מיצוי הדדי
היא מיצתה יחד עם בעלה את שפיכת הכספים המטורפת על זריהנים וממנים
ואנחנו מיצינו את החוסר החלטיות שלה והשינוי רצון מיום ליום להיות הבעלים עם כמה שאנחנו
חייבים לה וצריך רק להגיד לה תודה כל יום היא צריכה סופית להשתחרר מאיתנו לפחות כבעלים
הגיע הזמן לדם חדש שיבנה שושלת חדשה בדרך הרבה יותר חכמה ומחושבת ולדעתי ההנהלה כיום
פועלת מצויין בעיקר הצמד אסי ואיתי בן זאב שנתן לנו המון מהידע שלו גם הוא ראוי לתודה.
אפשר גם לא להתייצב בכלל למשחקים ולסגור דיל עם כל הקבוצות מקום 1-4 וכמה מענקים מקבלים כל אחד.
גם ככה לפי מה שאני מבין כאן בכלל מיותר שנעלה לדשא.
אתם לא לומדים לקח אה? ממשיכים להתייחס לכדורגל כמדע מדוייק שהוא בדיוק ההיפך והסיבה שיש לו פופולאריות עצומה בעולם.
גם ככה לפי מה שאני מבין כאן בכלל מיותר שנעלה לדשא.
אתם לא לומדים לקח אה? ממשיכים להתייחס לכדורגל כמדע מדוייק שהוא בדיוק ההיפך והסיבה שיש לו פופולאריות עצומה בעולם.
מת על אנשים כמוך שקצת ריח הצלחה באוויר ומתחילים עם האמירות המנותקות.Itay כתב: ↑03 אוקטובר 2020, 12:30לדעתי כמו עם אוגו,בוזגלו,ב.ביטון,שהר וכו' יש איתה מיצוי הדדי
היא מיצתה יחד עם בעלה את שפיכת הכספים המטורפת על זריהנים וממנים
ואנחנו מיצינו את החוסר החלטיות שלה והשינוי רצון מיום ליום להיות הבעלים עם כמה שאנחנו
חייבים לה וצריך רק להגיד לה תודה כל יום היא צריכה סופית להשתחרר מאיתנו לפחות כבעלים
הגיע הזמן לדם חדש שיבנה שושלת חדשה בדרך הרבה יותר חכמה ומחושבת ולדעתי ההנהלה כיום
פועלת מצויין בעיקר הצמד אסי ואיתי בן זאב שנתן לנו המון מהידע שלו גם הוא ראוי לתודה.
בוא אני יעשה לך סדר,אם לא היא אין לך בכלל תקציב,אין לך בכלל אקולטסה וגם הארגנטינאיים היית רואה אותם בוידאו.
היא כרגע מעדיפה להישאר מאחורי הקלעים וטוב שכך.
מיצוי הדדי עאלק,מחר בבוקר אני חותם שתחזור לכאן מי ישמע מי עומד בתור לקחת אותנו.
קודם כל עוד כשעזבה והיינו בעלטה ובפחד קיומי בגללה טענתי שרק חיפשה איך לעזובאדום זקן כתב: ↑03 אוקטובר 2020, 12:37מת על אנשים כמוך שקצת ריח הצלחה באוויר ומתחילים עם האמירות המנותקות.
בוא אני יעשה לך סדר,אם לא היא אין לך בכלל תקציב,אין לך בכלל אקולטסה וגם הארגנטינאיים היית רואה אותם בוידאו.
היא כרגע מעדיפה להישאר מאחורי הקלעים וטוב שכך.
מיצוי הדדי עאלק,מחר בבוקר אני חותם שתחזור לכאן מי ישמע מי עומד בתור לקחת אותנו.
לא הצליחה דרך הפוליטיקה אז הלכה על זה עם הקורונה. כמו שרשמתי צריך עדיין כל יום
להגיד לה תודה ובוודאי שגם לה יש חלק עצום בהעפלה שלנו לשלב הבתים. כרגע לא ארצה
לראות אותה חוזרת בלי התחייבות להישארות למספר שנים אי אפשר לטלטל כל חודש את הספינה
מסכים שכרגע הכי נכון זה שהיא תהיה מאחורי הקלעים עד שיגיע רוכש ותאמין לי שאחרי
הקורונה יהיה פה תור והוא יהיה ארוך. קבוצה עם איצטדיון מרשים,מתקן אימונים מרשים,קהל תומך
שושלת אירופית,עירייה תומכת... כל התנאים להצליח
לא רק שהמשחק הראשון הוא כל כך קשה אנחנו נגיע אליו גם במחסור של כושר משחק , 20 יום ללא משחק כדורגל רציני (אלה אם כן יצליחו לארגן איזה משחקי אימון מול מכבי ת"א) .
אתה מתחיל עם 0 נקודות דירוג, אבל מובטח לך מינימום 3. זאת אומרת שאם השגת ניצחון אחד (שווה 2 נקודות), אז אתה נשאר על 3. אתה צריך ניצחון ותיקו להשוות את המינימום וכל מה שמעל זה בונוס. לדוגמא בעונת 17 היו לנו 2 ניצחונות ו2 תיקו, אז סיימנו את הבית עם 6 נקודות.