דוד קלטינס
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: דוד קלטינס
יש שמועות שבית״ר תרכוש את 25% הנותרים מהכרטיס תמורת 1.5 מיליון שקל וקלטינס יחזור לבית״ר (אולי בגלל זה הוא לא בסגל).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
איפה חותמים?
כל עוד הוא לא מהווה בעייה בחדר הלבשה, האחרון מבין השמות המוזכרים שצריך להפטר ממנו.
הייתי בעדו, אבל לא ממש מבין למה הוא צריך לעלות לפני מדמון מהספסל.
קלטינס שחקן גמור שאם לא העונה ההיא בבית"ר והלוק האירופאי, היה כבר מזמן באיזה כפ"ס/נס ציונה.
להחסיר דקות מילד בן 17 שאולי עוד יצא ממנו משהו בשביל אחד כזה, לטעמי צעד לא נכון.
אם אפשר למכור בכסף, לקפוץ על המציאה.
קלטינס שחקן גמור שאם לא העונה ההיא בבית"ר והלוק האירופאי, היה כבר מזמן באיזה כפ"ס/נס ציונה.
להחסיר דקות מילד בן 17 שאולי עוד יצא ממנו משהו בשביל אחד כזה, לטעמי צעד לא נכון.
אם אפשר למכור בכסף, לקפוץ על המציאה.
נס שיש את ביתר כל הפדיחות שלנו הם לוקחיםSir Alex Ferguson כתב: ↑23 ספטמבר 2020, 21:16יש שמועות שבית״ר תרכוש את 25% הנותרים מהכרטיס תמורת 1.5 מיליון שקל וקלטינס יחזור לבית״ר (אולי בגלל זה הוא לא בסגל).
- ForeverRed
לא מאמין שסכומים כאלה נמצאים על הפרק.
אם זה אכן המצב (ורק אם), משחרר ומשתמש בכסף לחיזוק.
גם בשליש מהמחיר עדיף העיקר שיהיה חיזוק אח"כ.ForeverRed כתב: ↑23 ספטמבר 2020, 22:19לא מאמין שסכומים כאלה נמצאים על הפרק.
אם נצליח לקבל כסף על קלטינס (אני בספק) + להוריד את הרוש, ספורי וגאנם מהפיירול, אני בהחלט אצפה לרכש ישראלי.
לדעתי מכל הבלאגן הזה יצא טרייד כלשהו. אולי עם הפועל ת"א, אולי עם אשדוד, אולי עם בית"ר.
לדעתי מכל הבלאגן הזה יצא טרייד כלשהו. אולי עם הפועל ת"א, אולי עם אשדוד, אולי עם בית"ר.
רק חשוב לי להזכיר - אם דוד קלטינס הולך, נשארנו עם נועם גמון כאלטרנטיבה יחידה לדדיה. ועכשיו? משחררים?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מילא נאור סבג, מילא רמזי ספורי ומילא גאנם, אבל לשחרר גם את קלטינס זה טמטום.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
טעות לשחרר את קלטינס ללא שחקן אחר שיבוא במקומו.
כמו שאמרו לפניי, הוא מגבה אותנו בשתי עמדות
קשר אחורי ומגן ימני.
קשר אחורי ומגן ימני.
קשר אחורי לא חסר יש שלוש על העמדה הזו. ואבוקסיס לא רוצה אותו מגן כך שהוא מיותר. הבעיה זה חוסר מגנים שיש בארץ שהם ישראלים זו עמדה שצריכה זרים ויש כבר שש זרים.simply-red כתב: ↑24 ספטמבר 2020, 09:24טעות לשחרר את קלטינס ללא שחקן אחר שיבוא במקומו.
קשר אחורי ומגן ימני.