איצטדיון טרנר מושבת
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: איצטדיון טרנר מושבת
שיתקינו גג פריק שאפשר להוריד עוד שנה בהרחבה של האצטדיון
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מסתבר שגג מתפרק זה מה שכבר עשו ב2015

פשכצקי(ברוך הוא) מפרסם שיכול להיות שבזמן הקרוב(חודשיים,שלוש בערך) נחזור לטרנר כרגע בלי גג ושהעבודות יתחילו בעוד שבועיים
מוגילבסקי מדווח על שיחות בהשתתפות ראש העיר, אסי ונציגי אוהדים להחליט האם הולכים על השבתה לשנה ובניית גג או חצי עונה בלי גג. מישהו/משהו יכול לשפוך קצת אור?
מתלבטים בין 2 דרכים.
דרך ראשונה - לפרק את הגג ולהתקין תאורה חיצונית, לחזור בסביבות הפלייאוף לשחק בטרנר בלי גג. את הגג יתקינו בשלב מאוחר יותר(7 חודשים).
דרך שניה לפרק ולהרכיב מיד. זמן משוער שנה אחת. ז״א חוזרים לשחק בטרנר בתחילת העונה הבאה.
לא חושב שצריכה להיות התלבטות. הדרך השניה במיוחד עם הקורונה(וגם בלי) עדיפה בהרבה.
- dardasmiley
חד משמעית. כל פתרון אחר ואנחנו נארח את ליגת האלופות 2024/2025 בלי גג.CrazyRed7 כתב: ↑07 ספטמבר 2020, 19:38מתלבטים בין 2 דרכים.
דרך ראשונה - לפרק את הגג ולהתקין תאורה חיצונית, לחזור בסביבות הפלייאוף לשחק בטרנר בלי גג. את הגג יתקינו בשלב מאוחר יותר(7 חודשים).
דרך שניה לפרק ולהרכיב מיד. זמן משוער שנה אחת. ז״א חוזרים לשחק בטרנר בתחילת העונה הבאה.
לא חושב שצריכה להיות התלבטות. הדרך השניה במיוחד עם הקורונה(וגם בלי) עדיפה בהרבה.
חסר מידע נוסף.
הרי תהליך פירוק הגג הוא תהליך שיקח זמן מסויים בכל מצב. מהו זמן הרכבת הגג החדש? האם אפשר לבנות חלקי גג במקום אחר ולהוביל אותם למגרש ובכך לחסוך זמן? האם אפשר להרכיב את הגג בפגרת הקיץ?
הרי תהליך פירוק הגג הוא תהליך שיקח זמן מסויים בכל מצב. מהו זמן הרכבת הגג החדש? האם אפשר לבנות חלקי גג במקום אחר ולהוביל אותם למגרש ובכך לחסוך זמן? האם אפשר להרכיב את הגג בפגרת הקיץ?
- ForeverRed
באיזה עולם פירוק והרכבה של גג זה מינימום שנה?
אם ככה המצב, אז אני הייתי בוחר באופציה השניה.
בסה"כ עונה אחת לא לשחק בטרנר... גם ככה לפחות עוד חצי עונה נשחק בלי קהל בגלל הקורונה.
בסה"כ עונה אחת לא לשחק בטרנר... גם ככה לפחות עוד חצי עונה נשחק בלי קהל בגלל הקורונה.
אם יבנו עמודי תאורה חדשים הייתי משאיר אותם גם אחרי הרכבת הגג החדש
לא מבין גדול, אבל הבעיה הגדולה היא ייצור הגג החדש, לא ההרכבה והפירוק.
חבל שהרסו את וסרמיל, היה יכול להיות רטרו עם המשבצות עד הסוף
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;