הפועל ב"ש - מכבי ת"א, אלוף האלופים. שבת, 20:15, טדי
Re: הפועל ב"ש - מכבי ת"א, אלוף האלופים. שבת, 20:15, טדי
מי אמר שהזרים ישחקו בגומלין??? חושב שהשבוע רק יצאו מהבידוד והם לא ישחקו ללא אימונים.
מתי הם מסיימים את הבידוד?
היי, רציתי לדעת אם השחקנים הזרים יוכלו לשחק בגומלין?
היי בר, כל עוד לא תהיה הוראה אחרת - לא
שאלתי את הפייסבוק של המועדון וזה מה שענו לי
היי בר, כל עוד לא תהיה הוראה אחרת - לא
שאלתי את הפייסבוק של המועדון וזה מה שענו לי
- ForeverRed
עושה רושם שאבוקסיס מעדיף לשחק עם יוספי בצדדים.
לדעתי אין לו מה למכור שם. יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי מהאמצע ואולי לפתור לנו כמה בעיות.
לדעתי אין לו מה למכור שם. יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי מהאמצע ואולי לפתור לנו כמה בעיות.
- simply-red
קבהא צריך להאבק עם קלטינס על מקום בהרכב לצד 6 זר.dor69 כתב: ↑08 אוגוסט 2020, 21:38היו כמה וכמה נקודות אור היום. מדמון ודדיה מבטיחים מאוד, יוספי כבר שחקן טוב לקבוצה כמו שלנו לכל דבר ועניין. חייב להגיד שגם התרשמתי משבירו למרות חוסר האחריות, התנועה לעומק שלו מעולה וראו את זה גם בין היתר בשער שכבש עם היד (התמקמות מעולה בין הבלמים)
אין מה להשליך להמשך על היכולת הקבוצתית כששיחקנו בלי זרים ובלי רכש, בטח במשחק ראשון בלי משחקים כהכנה. זו לא ההתקפה וזה לא הקישור שנראה בהמשך.
להמשך:
חייבים 6 ומגן שמאלי זרים (גולדברג חושך מצרים), השחקן השלישי צריך להיות בחוד. הייתי בונה על קבהא כגיבוי לעמדת הבלם בלבד בתקווה שבבולגריה אין גישה ספורט 1 וביטון יעלה על מזוודות. הצעירים חייבים לקבל דקות משמעותיות כשיוספי מבחינתי שווה מקום בהרכב כ8. בנוסף חייבים לדבוק ב4-3-3 כי הוא פשוט יושב עלינו הרבה יותר טוב.
ההרכב האידיאלי לעונה מבחינתי נראה ככה;
לויטה, דדיה, ויטור, שיר, זר, זר, יוספי, ז׳וס, סלליך, אלטון, זר
*ברור שאין 6 זרים בהרכב, הכל עם רוטציות.
גם אני בדעה שחייבים חיזוק לעמדת המגן השמאלי לא יודע אם יצליחו להקריץ ישראלי לעמדה הזו, אם לא ישראלי אז שיהיה זר. ובמידה והפרסומים נכונים וסגרנו כבר עם חלוץ זר אין טעם להביא זר שישי בעמדת הקישור ההתקפי, אפשר לשלוף מהליגה איזה ישראלי שישחק בכנף.
עם הזר השישי הייתי מחכה קצת.
ולא הייתי מתגמד לחיזוק גם בעמדת השוער המחליף
- simply-red
ומילה על אבוקסיס, יכול להיות שהעקשנות שלו וחוסר הוורסאליות המחשבתית שלו עלו לנו במשחק.
פתחת עם שלושה בלמים, הלך חרא, קיבלנו גול וזה עניין של זמן עד שנקבל עוד.. כל בר דעת ראה כבר אחרי 15 דקות שזה הולך לכיוון לא טוב.. למה לחכות למחצית? תעשה שינוי במיידי.. קשה להודות בטעות.? זה יפגע לך בכבוד?
לא מובן לי העניין הזה.
וזה בלי לדבר על המערך הגרוע והציוותים ההזויים.. קבהא וסבע לבד באמצע? גולדנברג קיצוני שמאלי? וספורי.. אוי ספורי.. רואים על הפרצוף שלו שהוא כבר לא איתנו
פתחת עם שלושה בלמים, הלך חרא, קיבלנו גול וזה עניין של זמן עד שנקבל עוד.. כל בר דעת ראה כבר אחרי 15 דקות שזה הולך לכיוון לא טוב.. למה לחכות למחצית? תעשה שינוי במיידי.. קשה להודות בטעות.? זה יפגע לך בכבוד?
לא מובן לי העניין הזה.
וזה בלי לדבר על המערך הגרוע והציוותים ההזויים.. קבהא וסבע לבד באמצע? גולדנברג קיצוני שמאלי? וספורי.. אוי ספורי.. רואים על הפרצוף שלו שהוא כבר לא איתנו
- simply-red
simply-red כתב: ↑08 אוגוסט 2020, 22:12ומילה על אבוקסיס, יכול להיות שהעקשנות שלו וחוסר הוורסטליות המחשבתית שלו עלו לנו במשחק.
לא מובן לי העניין הזה.
למה לא שיחקו בי"א גם ככה אין קהל. טדי יותר מסובך לנו מאשר למכבי?
משחק מעציב. הולך להיות קשה מאוד אם ז'וסטאה חלילה ייפצע שלא לדבר על לויטה.
לא מבין מה ספורי עדיין עושה עם החולצה שלנו עליו. שיתוף שלו רק מוריד את ערך המניה. מעצבן אותי השחקן הזה!!!!!
לא מבין מה ספורי עדיין עושה עם החולצה שלנו עליו. שיתוף שלו רק מוריד את ערך המניה. מעצבן אותי השחקן הזה!!!!!
מה היה חושך בגולדברג? תשווה אותו לדדיה והיה להם את אותו משחק סביר שאחרי 2 גולים נאלצו לתמוך הרבה בהתקפה והשאירו שטחים.dor69 כתב: ↑08 אוגוסט 2020, 21:38היו כמה וכמה נקודות אור היום. מדמון ודדיה מבטיחים מאוד, יוספי כבר שחקן טוב לקבוצה כמו שלנו לכל דבר ועניין. חייב להגיד שגם התרשמתי משבירו למרות חוסר האחריות, התנועה לעומק שלו מעולה וראו את זה גם בין היתר בשער שכבש עם היד (התמקמות מעולה בין הבלמים)
אין מה להשליך להמשך על היכולת הקבוצתית כששיחקנו בלי זרים ובלי רכש, בטח במשחק ראשון בלי משחקים כהכנה. זו לא ההתקפה וזה לא הקישור שנראה בהמשך.
להמשך:
חייבים 6 ומגן שמאלי זרים (גולדברג חושך מצרים), השחקן השלישי צריך להיות בחוד. הייתי בונה על קבהא כגיבוי לעמדת הבלם בלבד בתקווה שבבולגריה אין גישה ספורט 1 וביטון יעלה על מזוודות. הצעירים חייבים לקבל דקות משמעותיות כשיוספי מבחינתי שווה מקום בהרכב כ8. בנוסף חייבים לדבוק ב4-3-3 כי הוא פשוט יושב עלינו הרבה יותר טוב.
ההרכב האידיאלי לעונה מבחינתי נראה ככה;
לויטה, דדיה, ויטור, שיר, זר, זר, יוספי, ז׳וס, סלליך, אלטון, זר
*ברור שאין 6 זרים בהרכב, הכל עם רוטציות.
אי אפשר לשחק 4-3-3. ג'וס לא מתאים לזה. יוספי יאכל דקות באמצע כגיבוי ובאגפים לפי תאוות יוסי אם מביאים קשר אחורי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"