"דיברתי עם אלונה על ליגת האלופות"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

Re: "דיברתי עם אלונה על ליגת האלופות"

שליחה על ידי crazyred »

זה שי ! כתב:מי שמצטער שוכח את תחילת השנה שעברה!
אוהדי כדורגל יש להם זיכרון קצר
עם תקציב בגודל של ליגה לאומית שלמה בקושי עלינו ליגה וסימנו רק במקום ה3
לצד משחקי כדורגל משעממים בלי שיטה וראינו את זה כל התקפה מסתמכת על יכולת אישית של מליקסון
הפסדים להפועל רמת גן אחי נצרת הפועל חיפה עכו רמת השרון וכמה תוצאות תיקו עלובות
מאמן שהיה פוגע בקהל לא ראוי להיות כאן חד וחלק
זה שי !
גיא לוי בנה קבוצה. קבוצה שיכולה הייתה להמשיך לרוץ גם בעונה הזו כשאתה מביא 5-6 שחקנים במקום יותר מ-15 שחקנים (כבר צויין פה).
קבוצה טובה זו קבוצה שרצה לאורך זמן עם הרכב דומה. מה שקרה השנה זה גם חשיבה לשנה (תראה את מי הביאו, שחקנים שעוברים מיד ליד.. החתימו שחקנים לשנה בקושי), וגם לא מצליחה.

אני בטוחה שעם חיזוק קטן ועם גיא לוי היינו מצליחים הרבה יותר. בסופו של דבר, למרות כמת פציעות (בגלל מחסור במאמן כושר איכותי..).

מה עוד שזה לא הפיק ברכיים במשחקים הגורליים, זה משהו הרבה יותר בסיסי, זו החפשנות הבסיסית. הרצון לעקוץ. ממש כמו מה שדופק הרבה דברים אחרים בתרבות הישראלית, שחקן ישראלי לא יסכים לשחק בקבוצה נורמאלית עם יום עבודה מ8 עד 4 כולל ארוחת צהריים ו- 2 אימונים. ככה דברים צריכים להתנהל.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

גם גדולי האופוזיציונרים לגיא לוי, מודים בפה מלא שהוא עדיף עשרת מונים מעזורי.
לקרוא את אלעד בונפלד - שחקן שלא ממש נספר אצל גיא לוי - בראיון הפרישה בעניינו, אומר הכל. "עברתי לא מעט מאמנים בקריירה, אבל מאמן גדול זה גיא לוי"
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמעון א כתב:
????????? אתה רציני????

אני מתכוון למאמנים שעובדים עם השחקנים מגיל 16-17 ועד לבוגרים. איך אתה רוצה שמתיאוס יהפוך את שכטר למקצוען בעונה אחת, כשהם בכלל לא מבינים אחד את השני ולא מדברים באותה שפה.

ואופי של שחקן לא בונים בעונה אחת.
באמת? גוטמן עשה את זה לשכטר בפחות מחצי שנה...

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

ירון כתב:הוא יודע רק לדבר
זיכרון קצר יש לכמה אנשים פה
רוצה מספר ציטוטים של הבחור שמוכיחים שהוא לא ידע רק לדבר... ? כנראה שלך יש זיכרון קצר. אני משוכנעת שאם כל הסיבוב האחרון לא היה חסר משמעות לחלוטין, היינו עולים מהמקום השני. גיא לוי הסביר ואמר בעבר שהוא לא חושב שיש את זה ביוסי אלקיים. לעומת זאת הוא ידע לומר שדווקא בנערים ב' יש עתיד והוא רואה ניצוצות (וזה בעיקר אומר שהוא הלך לראות משחקים של הנוער, של נערים א' ושל נערים ב' וכן גם הלאה..) . הוא ביקש סבלנות וקיבל, אגב, פחות סבלונות מעזורי שבנה קבוצה לשנה, כשגם בזה הוא נכשל לחלוטין.

בסופו של דבר, אני מאמינה שהבנייה של הקבוצה מאפס שנעשתה כאן בתחילת העונה (ואם תחפשו תמצאו שכתבתי כבר אז) מיותרת לחלוטין. אני מאמינה שכבדה שחקן לליגת העל. קדוסי שחקן הרכב. מליקסון, כמובן. אוקונגו הוא הקישור האחורי הטוב ביותר שהיה שנה שעברה אז מה ההתעקשות הזו? אני באמת מאוד מעריכה את גיא לוי, חושבת שהוא בנה קבוצה לא לשנה או שנתיים, לא סתם הוא החתים שחקנים ל3 ו- 5 שנים.

יש הרבה מה לומר, הקבוצה של היום פשוט לא טובה וצריך לקרות שינוי, לא בעמדת המאמן, המאמן צריך להיות מספיק בוגר בשביל לשנות שיטה לחלוטין.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

שלח תגובה