איצטדיון טרנר מושבת
Re: איצטדיון טרנר מושבת
ראיתי תמונות מהגג. תברכו הגומל
https://www.calcalist.co.il/real_estate ... 78,00.html
אני זוכר שמאוד שמחתי בזמנו שיש חברה מקומית ברמה מספיק גבוהה לקחת את המכרז... מה שקרה עכשיו ישפיע לא רק עליהן ספציפית אלא על כל החברות בסדר גודל הזה... כולם יחששו לקחת מישהו לא מה"כרישים"
אני זוכר שמאוד שמחתי בזמנו שיש חברה מקומית ברמה מספיק גבוהה לקחת את המכרז... מה שקרה עכשיו ישפיע לא רק עליהן ספציפית אלא על כל החברות בסדר גודל הזה... כולם יחששו לקחת מישהו לא מה"כרישים"
אני מניח שהגג החדש(אם יהיה כזה), יהיה הרבה פחות גדול.
יעשו גג שלא יכסה את כל היציע עד לדשא.
יעשו גג שלא יכסה את כל היציע עד לדשא.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ברור שלא קשור.
אבל עכשיו, אחרי מה שקורה, קשה לי להאמין שיעשו גג חדש מסיבי וגדול כמו זה.
ילכו על משהו יותר "בטוח" וזול יחסית. ואני לא אתפלא אם לא יעשו גג מעל כל היציעים.
אבל עכשיו, אחרי מה שקורה, קשה לי להאמין שיעשו גג חדש מסיבי וגדול כמו זה.
ילכו על משהו יותר "בטוח" וזול יחסית. ואני לא אתפלא אם לא יעשו גג מעל כל היציעים.
על אף המחדל החמור חשוב לציין שהקבלן המבצע "עדין מתכות" (אין לי כל קשר אליו למען הסר ספק) הגיש טופס 4 כמו בכל תהליך בנייה וקיבל אישורים על כך.
מעבר לזה פיקוח מטעם העירייה היה מעורב לכל אורך תהליך ביצוע העבודה. את זה רוביק לא מספר.
מבחינתי כאחד שביקר באצטדיון בכל משחק בית שלנו האשמה שווה לכל הנוגעים בדבר (עירייה/קבלן/יו ניים איט).
הסיפור הוא מורכב הרבה יותר ממה שנדמה לנו. וכרגיל אנחנו אלה שאוכלים אותה...
מעבר לזה פיקוח מטעם העירייה היה מעורב לכל אורך תהליך ביצוע העבודה. את זה רוביק לא מספר.
מבחינתי כאחד שביקר באצטדיון בכל משחק בית שלנו האשמה שווה לכל הנוגעים בדבר (עירייה/קבלן/יו ניים איט).
הסיפור הוא מורכב הרבה יותר ממה שנדמה לנו. וכרגיל אנחנו אלה שאוכלים אותה...
ועכשיו תברכו הגומל שלא התקינו את המנואלה.
- simply-red
המתכננים והמבצעים לא לקחו בחשבון מהפך על אינטר מילאנו מ 2:0 ל3: 2 בדקה ה90..
עוצמת הרעש והויברציות שהיו שם שחררו את כל הברגים,
בכלל פלא שהגג לא עף..
עוצמת הרעש והויברציות שהיו שם שחררו את כל הברגים,
בכלל פלא שהגג לא עף..
אתם כנראה לא מבינים את גודל המחדל.
זה לא ברגים שהשתחררו... זה קורות שהיו קצרות מידי אז כדי שהם יגיעו האריכו את הברגים...
זה מידות לא מתאימות שאילצו אותם לעשות חורים חדשים כדי שהברגים ישבו במקום ועוד ועוד...
*לכאורה...
זה לא ברגים שהשתחררו... זה קורות שהיו קצרות מידי אז כדי שהם יגיעו האריכו את הברגים...
זה מידות לא מתאימות שאילצו אותם לעשות חורים חדשים כדי שהברגים ישבו במקום ועוד ועוד...
*לכאורה...
נערך לאחרונה על ידי nitsande ב 03 אוגוסט 2020, 13:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק אהבה תנצח...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
חוץ מכסף יש סיבה נוספת לכך שלבנות מ0 את הגג לקח כשלושה חודשים ולעומת זאת כנראה הפירוק והרכבה ייקחו כשנה לפי העדכונים האחרונים?
ואם בכסף מדובר האם אין לעירייה תקציב רזרבה לבלת"מים מסוג זה. לעשות עבודה עכשיו ולתבוע את ההחזר אחר כך ממי שלא יהיה
ואם בכסף מדובר האם אין לעירייה תקציב רזרבה לבלת"מים מסוג זה. לעשות עבודה עכשיו ולתבוע את ההחזר אחר כך ממי שלא יהיה
- dardasmiley
הגיעו אליי 22 תמונות של המחדל, וואלאק כמהנדס (לא בניין) אם מישהו היה מציג לי קונספט כזה לפתרון הואהיה עוזב עם כל המגף תקוע.
מה זה? איך עושים מחדל כזה? והכי חמור זה איך מכבי אש נתנו לבושה הזו טופס 4?
אנשים פה עוד ישבו בכלא, אירוע מקיף ו' הוא משחק ילדים לעומת החלטורה שפה.
מה זה? איך עושים מחדל כזה? והכי חמור זה איך מכבי אש נתנו לבושה הזו טופס 4?
אנשים פה עוד ישבו בכלא, אירוע מקיף ו' הוא משחק ילדים לעומת החלטורה שפה.
- dardasmiley
הרבה פעמים בפרויקטים הנדסיים מורכבים אתה עושה המון עבודות באוף ליין. הזמנת חומר גלם, עיבוד שלו לצורה הרלוונטית, חיבורי משנה וכאלה. בסופו של דבר ההנפה של הגג והחיבור לשלד הם שלב אחרון בתהליך שנבנה לאורך כל גאנט הפרויקט.clark kent כתב: ↑03 אוגוסט 2020, 14:59חוץ מכסף יש סיבה נוספת לכך שלבנות מ0 את הגג לקח כשלושה חודשים ולעומת זאת כנראה הפירוק והרכבה ייקחו כשנה לפי העדכונים האחרונים?
אני מניח שרק להשיג חומרי גלם לדבר כזה זה אירוע של בין 3 ל-6 חודשים מרגע שהתקשרו עם ספק, התקשרות עם ספק במצב רגיל לוקחת כמה חודשים.
להערכתי אם זה לא עובר לנוהל אדמה בוערת עם התערבות אישית של רוביק זה פרויקט של למעלה מ18 חודש.