איצטדיון טרנר מושבת
Re: איצטדיון טרנר מושבת
איזה קבלן יסכים לבנות גג חדש לקירות בטון הקיימים?
איזה קונסטרוקטור יסכים לחתום אחרי כל הבלאגן הזה.
גם בעוד שנה זה לא יגמר הסיפור הזה.
איזה קונסטרוקטור יסכים לחתום אחרי כל הבלאגן הזה.
גם בעוד שנה זה לא יגמר הסיפור הזה.
דווקא בגלל המצב של הקורונה אולי איזה קבלן רעב ללחם יסכים.
אז גג כבר לא יהיה פה. מעניין איך יראה הטאנר החדש
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מבאס מאוד.
מצד שני ואני תמיד משתדל להסתכל על החיובי,צריך להגיד תודה שזה קורה בתקופה הזאת שבה אין קהל ואין צפי לקהל בחודשים הקרובים ולעונה בכלל.
תחשבו איזה נזק עצום אם העניין הזה היה קורה בעונה רגילה עם 12000 מנויים ושאיפות אליפות.
מצד שני ואני תמיד משתדל להסתכל על החיובי,צריך להגיד תודה שזה קורה בתקופה הזאת שבה אין קהל ואין צפי לקהל בחודשים הקרובים ולעונה בכלל.
תחשבו איזה נזק עצום אם העניין הזה היה קורה בעונה רגילה עם 12000 מנויים ושאיפות אליפות.
clark kent כתב: ↑02 אוגוסט 2020, 19:08חיפשתי משהו ומצאתי משהו שחשבתי שיעניין אותכם:
ב2011 קרס הגג של קבוצת טוונטה בהולנד והרג 2 פועלים ששיפצו את האצטדיון.
![]()
גם אצל אלקמאר ההולנדית קרס
https://www.heerhugowaardcentraal.nl/im ... tadion.jpg
באתר הזה , הם דאגו לעדכן איך מורידים את הגג ומכינים חדש, זה עדיין בשלבי בנייה
https://www.az.nl/nl/nieuws/update-nieu ... ceptionnel
אם כבר החרא הזה קרה והולכים לפרק סוג של חצי איצטדיון צריך לשקול שיפוץ רחב יותר והרחבת האיצטדיון(בניית יציעים בפינות).
זה יביאו אותנו ל20-22 אלף מושבים בערך.
זה יביאו אותנו ל20-22 אלף מושבים בערך.
- simply-red
זה כבר בעיה של העירייה. שיתבעו את הקבלן.
אני אומר השיפוץ הזה של הגג יעלה גם ככה ערימות של כסף. אפשר ללכת על שיפוץ יותר גדול לחסוך לעצמנו כאבי ראש של הגדלת האיצטדיון בעוד 10-20 שנה.
אני אומר השיפוץ הזה של הגג יעלה גם ככה ערימות של כסף. אפשר ללכת על שיפוץ יותר גדול לחסוך לעצמנו כאבי ראש של הגדלת האיצטדיון בעוד 10-20 שנה.
למה עונה שלמה?
אם מפרקים מבלי לחכות לתביעה מול המתכנן או קבלן הביצוע (מי פישל??), הפרוייקט היחידי בשלב הזה זה להאיר את המגרש ואז אפשר לשחק ללא גג. איפה המוקש?
אם מפרקים מבלי לחכות לתביעה מול המתכנן או קבלן הביצוע (מי פישל??), הפרוייקט היחידי בשלב הזה זה להאיר את המגרש ואז אפשר לשחק ללא גג. איפה המוקש?
לא היה צריך יותר מדי כדי להבין שזה הולך לשם, גודל המחדל הוא עצום!nitsande כתב: ↑22 יוני 2020, 13:01אני אומר שוב, מידיעה... המחדל המדובר גדול בקנה מידה שכולנו צריכים להגיד הגומל שהכל עבר עד עכשיו בשלום.
אין שום דרך שהפער יסגר בחודש טיפול, בוודאות הקבלן הבודק המליץ לפרק את הגג לגמרי ולבנות מחדש.
איך עושים את זה מהר? לא יודע... כמה זמן זה ייקח אני גם לא יודע... אבל יש פה אירוע שהולך להשפיע עלינו לטווח הארוך בלי ספק.
לדעתי יהיו פה תביעות של הרבה מיליונים.
לגבי הנודעה שיצאה מרוביק, אני דווקא מעודד.
זה לדעתי הפתרון הכי נכון, לפרק ולקבוע תאורה זמנית בזמן העבודות על בניית גג חדש.
בסוף, עיקר העבודה זה התכנון וההכנה, ההרכה זה שטויות, כמו לגו.
יתרה מזאת אני לא כל כך משוכנע שהפירוק והצבת תאורה זמנית תיקח חצי שנה... לדעתי זה הפתרון המהיר ביותר ויכולים לסגור אותו בחודש חודשיים.
ולשלב ההרכה של הגג לכשהוא יהיה מוכן לא צריכים לסגור ליותר מחודש נוסף (אולי בפגרה בשנה הבאה...)
אני גם לא כל כך מודאג שהזמני יהפוך לקבוע... ולא יוחזר הגג.
תזכרו שכבר שילמו על זה, עכשיו יהיו תביעות וכספים שיחליפו ידיים אבל בסוף הגג יחזור
רק אהבה תנצח...