את מי היית רוצה לראות כמאמן הפועל ב"ש?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"

את מי היית רוצה לראות על הקווים בוסרמיל?

גיא עזורי - להמשיך לתת לו צ'אנס
11
26%
יצחק שום - במידה ויפוטר מבית"ר
0
אין הצבעות
רוני לוי
6
14%
אייל ברקוביץ'
6
14%
לופא קדוש
11
26%
סתיו אלימלך
3
7%
ניצן שירזי
1
2%
אחר (נא לפרט)
4
10%

סך הכול הצבעות: 42

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

Re: את מי היית רוצה לראות כמאמן הפועל ב"ש?

שליחה על ידי אדומה דרומית »

nitsande כתב:ונגיד שהעיפו את עזורי... מי יבוא?
שום לא יפוטר מביתר, וגם אם יפוטר מהשחקנים שיש שם הוא לא הוציא כלום אז מה יהיה מהכלוש שיש לו פה?
רוני לוי בחיים לא היה מאמן, את האליפויות שהוא עשה עם חיפה כשיש לה סגל פי שלוש יותר טוב מכל קבוצה אחרת בליגה כל מאמן סוג ב היה עושה. בשבילו לא שוברים את הכלים.
ברקוביץ' כבר הצהיר בכל מקום אפשרי שהוא לא מעוניין לאמן קבוצת כדורגל בטח לא בארץ, רק נבחרת. ובכלל מה הוא עשה שהוא כזה מושיע?
לופא קדוש הוא מאמן מוכשר ללא ספק, אבל הוא מאמן עם חשיבה של קבוצה קטנה ולא מתאים לבנייה לטווח ארוך.
סתיו אלימלך שיתחיל מהנוער...
שירזי? מה כבר הוא עשה בכדורגל? ממש לא מאמן ששווה את כל הזעזוע הזה.
וקשטן לא יחזיק פה חודש, אחרי שבועיים של בונקר כולם כבר יהיו על הגדרות (בעצם עם כל מאמן) ואחרי חודש הוא יברח מפה.

אז תפסיקו לחשוב כל כך בקטן וכל כך לטווח קצר. אני יכול להכריז בשבילכם בצורה ברורה:
העונה הזאת זאת עונה מיןתרת לא יקרה בה כלום. אולי יש סיכוי מסוים בגביע אבל זה עם כל מאמן על הקווים כולל עזורי.
על כן צריך להתייחס לעונה הזאת כעונה מבוזבזת ולסיים אותה עם מינימום פגיעה תדמיתית שהיא פגיעה לטווח ארוך.
צודק במאה אחוז!!!!

גם אני לא מחזיקה מהמאמן שלנו אבל במי כבר אפשר להחליף אותו?
רוני לוי לא רוצה לבוא לפה כבר 2 עונות שהציעו לו, עכשיו אחרי ההתרסקות בפ"ת זה יהיה התאבדות בשבילו לבוא לב"ש.
כל המאמנים הודו פעם בסקר שהמקום שהכי קשה לאמן בו זה באר שבע. לא סתם..
אל תשכחו שעם כל הכבוד לרצונות שלכם פה, רוב המאמנים הטובים לא רוצים להתעסק בסיר לחץ הדרומי ואלו שכן דורשים פי 3 משכורת. בדיוק כמו ה"שמות" שהביאו לפה. שמתנהגים כסגני אלוהים במדבר המשוגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אדומה דרומית כתב:
צודק במאה אחוז!!!!

גם אני לא מחזיקה מהמאמן שלנו אבל במי כבר אפשר להחליף אותו?
רוני לוי לא רוצה לבוא לפה כבר 2 עונות שהציעו לו, עכשיו אחרי ההתרסקות בפ"ת זה יהיה התאבדות בשבילו לבוא לב"ש.
כל המאמנים הודו פעם בסקר שהמקום שהכי קשה לאמן בו זה באר שבע. לא סתם..
אל תשכחו שעם כל הכבוד לרצונות שלכם פה, רוב המאמנים הטובים לא רוצים להתעסק בסיר לחץ הדרומי ואלו שכן דורשים פי 3 משכורת. בדיוק כמו ה"שמות" שהביאו לפה. שמתנהגים כסגני אלוהים במדבר המשוגע
ובשביל לפתור את המצב שמאמנים "בעלי שם" לא רוצים לבוא צריך לתקן את התדמית...
איך? בתור התחלה משאירים את עזורי עד סוף העונה.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

אני לא מבין מה מהות הסקר הזה - לא מהסיבה שאני בטוח כמעט ב-100 אחוז שעזורי יישאר על הקווים עד סוף העונה (לפחות!!) אלא יותר בגלל שאני מנסה להבין למה אתה באמת חושב שמבין השמות שזרקת לאוויר - מישהו אכן ירצה להיכנס לנעליים האלה אחרי הסיבוב הראשון (הדי עגום) על הפועל ב"ש.

אני חושב שהסקר ממש לא רלוונטי. מה נראה לך? שאלונה נכנסת לכאן ועוקבת בדייקנות אחרי הסקרים האלה? השיקולים שלה הם פיננסיים בלבד, ולפטר מאמן ולהביא עכשיו אחד חדש שלבטח ירצה עוד 2-3 שחקנים אחרים - מה אני אגיד לך?... מבין אותה.. זה ימבה כסף!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

זאת שאלת "הרצוי -מצוי" האולטימטיבית.
מצוי? לא תלוי בנו לכן אלונה תשאיר את עזורי עד לסיום העונה (אלא אם ניקלע למצב קטסטרופלי שיתבטא במיקום בטבלה).
רצוי? יש מספר מועמדים שהייתי רוצה לראות על הקווים החל מהעונה הבאה ומוחתמים לפחות לחמש (!!!) עונות, כשהם מתחילים לעבוד כבר מפברואר על תכניות עבודה ורשימות שחקנים.
במקום הראשון שלי: ניר קלינגר - איש שאולי לא נמצא בב"ש הרבה חסידים לשיטת המשחק שבה הוא דוגל, אבל בלי שום ספק היה מקנה לקבוצה הזאת דרך ורוח לחימה, שלא לדבר על הווינריות המכביסטית שלו, שזה משהו שמאוד חסר להפועל ב"ש מאז ומעולם.
במקום השני: גיא לוי וכל מילה מיותרת.
במקום השלישי: דרור קשטן \ אלי גוטמן - שניהם בעלי ניסיון אדיר ועם הכסף שהשקיע פה אלונה השנה - יכלו בקלות לייצר קבוצה שמתמודדת שווה בשווה עם הפועל תל אביב, ואולי גם עם חיפה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אם מחליטים לבצע בסופו של דבר שינוי בעמדת המאמן (למרות שאני לא חושב שצריך)...
אז חייבים להודות בטעות ולהחזיר את גיא לוי!!!!! שום מאמן אחר לא שווה כזה זעזוע.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

ניר אני מסכימה איתך (אפילו על קלינגר), רק לא על גוטמן\קשטן.
אלו מאמנים שהולך להם טוב רק בהפועל ת"א. קבוצה תפורה על גוטמן. איפה עוד הוא הצליח חוץ מהפועל חיפה?

חוצמזה שהוא היה כאן, אם אני לא טועה פעמיים, זה לא נגמר טוב... אני אישית זוכרת כמה קיללנו אותו (כשעוד כן קיללתי מאמנים חח) ואיך עשו לו את המוות, גם כשהביא לנו מקום שני.

קשטן???
א. בחיים הוא לא יבוא לכאן,
ב. טוב שכך.
ג. גם אם היה בא, שבועיים של התעללות כמו שעשו לגיא לוי והוא היה עף מפה על טיל חזרה לשפיות במדינת ת"א.
ד. בעונה חסרת מטרות כמו זו, עדיף לא לעשות עוד זעזועים ולסבול עם עזורי עד תום העונה
ה. גם אני מתה כבר לראות מאמן שנשאר כאן 4-5 שנים לפחות ובונה משהו אבל רק אחרי עזורי, אין מצב שסוחבים איתו יותר מהעונה הזו. (למרות שיש לו עכשיו שנה ללמוד מזה אימון קבוצה בוגרת, אז אולי שנה הבאה כבר ידע דבר או שניים)

שבוע טוב

סמל אישי של משתמש
tomerno
Title: יאללה ב"ש!

שליחה על ידי tomerno »

אני מאמין בגיא לוי ובדרך שלו כמאמן

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

עדי אנחנו מסכימים על יותר מידי דברים.... משהו פה לא מסתדר לי... ;)

אז הנה בכל זאת משהו שאנחנו לא מסכימים עליו:
לגבי גוטמן - הבנאדם יודע לבנות קבוצה וכבר ציינתי שבתקציב שאלונה העמידה השנה הוא היה יכול להביא זרים הרבה יותר מוצלחים מהזרים למקצוע שהביא אדון עזורי. מה עוד שאני תמיד אזכור לו את השנה המופלאה הזאת עם הגביע הקדוש (אולי בגלל שאני את החרם שלי על הפועל ב"ש התחלתי שנתיים לפני שהוא הגיע שוב לקדנציה לא מוצלחת).

לגבי קשטן- את אולי זוכרת לו את המסע (המופלא בעיניי) שלו עם הפועל ת"א באירופה ואת העונה שבה הם ניצחו כל משחק 1-0 קטן מרגיז ויעיל. אבל אני זוכר לקשטן את התקופות שלו בבית"ר שבהן הקבוצה שיחקה כדורגל התקפי וסוחף. ובכלל, לא סתם הוא המאמן המעוטר ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי עם 6 אליפויות, 6גביעי מדינה ו2 גביעי הטוטו, כשכמעט בכל קבוצה בה עבר זכתה באותה שנה בתואר כלשהו.

שלא לדבר על הניסיון והידע, הפגיעות בול בזרים, התארים שהביאו לקבוצות שבנו ועל השם הטוב שיש לשניהם שבאמצעותו הם יכולים להביא לפה שחקנים איכותיים באמת וגם לזהות כאלו מקומיים עם הזמן.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

כשאני חושב על זה עכשיו, ניר, מה עושה באמת קלינגר בימים טרופים אלה? :קריצה קטנה:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

עידכון לגביו מלפני 6 ימים:
"המאמן הישראלי ממשיך להצליח בקפריסין עם ניצחון שני רצוף לאא"ל לימסול."
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 64&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

ההפסד כולו שלנו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הגיע הזמן לשבור כמה סטיגמות לגבי דרור קשטן -
מדובר במאמן שהוא בפירוש לא מאמן הגנתי.
מדובר במאמן שמתאים את עצמו לקבוצה שהוא נמצא בה.
מכבי ת"א עם קשטן הייתה הכי מכביסיטית שיש. עם המון שחקנים תוצרת בית והרבה רוע ווינריות ששמורה למכביסטים הוא לקח במכבי ת"א דאבל (כמדומני מאז מכבי לא זכתה בדאבל).
בית"ר י"ם שלו הייתה הכי בית"ר י"ם שיכולה להיות, התקפית, דורסנית, לא פוחדת משום יריב. איתה הוא לקח כמדומני "רק" אליפות.
הפועל ת"א שלו הייתה הכי הפועל ת"א שיש. לא פוחדת לשחק טקטי, לא פוחדת לעקוץ כשצריך, דורסת את מכבי בדרבי, מרשימה באירופה (מסע קסום שנעצר בחוסר מזל רק מול מילאן), מגדלת המון שחקני בית מצוינים, ובעיקר זוללת תארים.

אז כולם זוכרים לו את התקופה האחרונה בהפועל ת"א ובנבחרת ישראל. אבל לא סתם מדובר במאמן המעוטר ביותר בישראל.
החלום הכי גדול שלי זה לראות מאמן כמו קשטן בבאר שבע.
אז באמת כולם ילמדו מהי מקצוענות.

לדעתי, אחרי הכישלון עם הנבחרת, הצעה מפתה מאלונה יכולה בהחלט לפתות את קשטן שלבטח לא ירצה שיזכרו אותו אחרי כל כך הרבה תארים (המאמן המעוטר ביותר בישראל) על פי הכישלון בנבחרת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

אני לא מבין מה ציפתם מהעונה הזאת שניקח אליפות שנלך מקומות 1-4 ??

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

אם אני מביא את קשטן לפה,זה רק עונה הבאה שיעשה פה קצת סדר עם כל הבלאגן שעזורי עשה.

בהחלט חלום לא קטן לראות פה את קשטן.
הרבה אנשים אומרים שהוא מאמן לא טוב בעקבות הקמפיין של הנבחרת,חשוב לציין,מאמן נבחרת זה לא כמו מאמן קבוצה,ויכול להיות שקשטן לא מתאים לאמן נבחרת,אבל בתור מאמן קבוצה הוא המאמן הישראלי הכי טוב בארץ.

ד"א מאמן נבחרת טוב-גיא לוי,מקווה מאוד מאוד שיקחו אותו לאמן את הבוגרת.

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

תפסיקו עם השטות הזאת שנקראת דרור קשטן כי הוא לא מתאים לב"ש.
לפני שנתיים כולם בכו שלא מעניין אותם לנצח או להפסיד העיקר לראות כדורגל אטרקטיבי ופתוח.
השנה (עד לפני כמה מחזורים) ב"ש שיחקה כדורגל מאוד התקפי וכולם פתאום רוצים את קשטן.
קשטן לא יחזיק פה חודש, צאו מהאשליה. כל אחד מכם יודע טוב מאוד איך נגמר התסריט אם קשטן יחתום פה.
אז די להתייפיף, מה שיש עכשיו אמור להספיק למטרות של העונה.
על עונה הבאה נדבר כשיגיע.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ניצן, אני מבין שלא קראת את מה שמשה כתב 2 הודעות מעליך...
קשטן בפירוש לא מאמן עם השקפת עולם הגנתית!!!
כמה הזכרון שלך ושל עוד אנשים פה יכול להיות קצר?? כבר הזכרתי את התקופות שלו בבית"ר ומשה הזכיר את התקופה שלו במכבי ת"א.
גם אני חושב שאם עושים מאמץ ומביאים אותו אז זה רק כדי לבנות פה קבוצה בשנה הבאה ולא כמחליף לעזורי השנה.
כמובן שצריך להחתים אותו בשניה שהחוזה שלו ניגמר בנבחרת, כדי שיוכל להכין קבוצה כרצונו (במגבלות התקציב של אלונה כמובן) ולעשות סקאוטינג הן על שחקנים שחתומים פה והן ע שחקנים אחרים, עוד לקראת סיום העונה הנוכחית.
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה