אם הייתי עם סכומים כמו שנוא מקבל הייתי מוותר.
תן לי להרוויח חצי ממה שהוא מרוויח ואני אומר תודה ומנשק מזוזה ומניח תפילין כל יום.
אם הייתי עם סכומים כמו שנוא מקבל הייתי מוותר.
גם אף אחד לא הצמיד לו אקדח לחתום בחיפה יכל להישאר בבית ולקבל את המשכורת.
יש עוד כמה חוקים בדיני חוזים... כמו חובת תום הלב והחובה לעשות למען הקטנת הנזק.
עצם זה שהוא התחיל לעבוד אצל המתחרים זה בעיקר לטובת המועדון כי השכר שהוא מקבל בחיפה מתקזז. אם הוא היה ממשיך לשבת בבית הקבוצה הייתה צריכה לשלם לו יותר ועכשיו היא צריכה לשלם רק את ההפרש.
אף אחד לא מצפה שיוותר על שקל.ReDo כתב: ↑21 יולי 2020, 21:13עצם זה שהוא התחיל לעבוד אצל המתחרים זה בעיקר לטובת המועדון כי השכר שהוא מקבל בחיפה מתקזז. אם הוא היה ממשיך לשבת בבית הקבוצה הייתה צריכה לשלם לו יותר ועכשיו היא צריכה לשלם רק את ההפרש.
הוא קיבל הבטחת הכנסה להרבה זמן כשהוא חתם על החוזה הזה, באינטרס של המועדון בזמנו ושלו, למה שיוותר על הכסף? במיוחד שהוא עם בטן מלאה על המועדון ואלונה.
הוא הסכים לחתום על קיצוץ לכמה חודשים וברגע שקיצצו לו לעוד תקופה בלי הסכמתו זה לא סבבה.
אף אחד פה לא היה מוותר על מאות אלפי שקלים במצטבר. זה שהמועדון החליט שהוא מוותר על שירותיו זה לא סותר את זה שהוא צריך לעמוד בהתחייבויות.
קודם כל תן לנו לקבל את הסכומים שהוא מקבל.ReDo כתב: ↑21 יולי 2020, 21:13עצם זה שהוא התחיל לעבוד אצל המתחרים זה בעיקר לטובת המועדון כי השכר שהוא מקבל בחיפה מתקזז. אם הוא היה ממשיך לשבת בבית הקבוצה הייתה צריכה לשלם לו יותר ועכשיו היא צריכה לשלם רק את ההפרש.
הוא קיבל הבטחת הכנסה להרבה זמן כשהוא חתם על החוזה הזה, באינטרס של המועדון בזמנו ושלו, למה שיוותר על הכסף? במיוחד שהוא עם בטן מלאה על המועדון ואלונה.
הוא הסכים לחתום על קיצוץ לכמה חודשים וברגע שקיצצו לו לעוד תקופה בלי הסכמתו זה לא סבבה.
אף אחד פה לא היה מוותר על מאות אלפי שקלים במצטבר. זה שהמועדון החליט שהוא מוותר על שירותיו זה לא סותר את זה שהוא צריך לעמוד בהתחייבויות.
לתבוע את מה שמגיע לו?Sir Alex Ferguson כתב: ↑22 יולי 2020, 11:09מזכיר מאוד את הדברים שמקורבים כאלה ואחרים אמרו לי לאורך כל התקופה האחרונה -
![]()
אף אחד לא יכול לדרוש ממנו לאמן את הנוער תהיה אמיתי. זה לא שוק עבדים.
והוא גם מאמן שוערים כי גם את זה איןSir Alex Ferguson כתב: ↑22 יולי 2020, 16:17מכבי חיפה הכריזה היום על שינויים רבים בצוות המקצועי:
פול גרובס וגיא צרפתי ישמשו כעוזרי המאמן.
גיא וייזנגר כמאמן שוערים נייחים.
גל אלברמן ישמש כראש מערכת הסקאוטינג, תחתיו יעבדו ג'ובאני רוסו ואלון חרזי.
דני ענבר ואיתן עזריה יהיו היועצים המנטאליים,
ד"ר נאיל קלארק, דרור שמשון, ואורי הראל ישמשו כמאמני הכושר של מכבי חיפה.
בהפועל באר שבע כרגע:
מיכאל ברוש - מאמן כושר, מעסה, מאמן מנטלי, פיזיותרפיסט ותזונאי.