בול.
יוסי אבוקסיס
Re: יוסי אבוקסיס
אני בכלל לא בטוח שהמועדון ישאיר את אבוקסיס. לא אתפלא אם יעשו הכל כדי להפיל את המו״מ על הקיצוץ ולהיפרד ממנו.
למעשה אני כמעט בטוח שזה יקרה.
אני קצת חצוי בעניין. מצד אחד החלופות לא מי יודע מה, מצד שני אנחנו לא ברירת מחדל.
למעשה אני כמעט בטוח שזה יקרה.
אני קצת חצוי בעניין. מצד אחד החלופות לא מי יודע מה, מצד שני אנחנו לא ברירת מחדל.
מה זה להפיל את המו"מ
יש לו חוזה
יש לו חוזה
כאן לדעתי תמדד רמת המעורבות של אלונה.
אם כמו שהיא טוענת, היא כבר בחוץ ומי שאחראי עכשיו אלה אסי, בן זאב ואליה - אין לי שום ספק שיוסי ישאר.
אם היא תחליט שכבודה נפגע ואצלה לא מאמן מישהו שפגע בכבודה - יוסי ילך.
אם כמו שהיא טוענת, היא כבר בחוץ ומי שאחראי עכשיו אלה אסי, בן זאב ואליה - אין לי שום ספק שיוסי ישאר.
אם היא תחליט שכבודה נפגע ואצלה לא מאמן מישהו שפגע בכבודה - יוסי ילך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הכל זה שאלה של שכר, המשכורת של אבוקסיס היא כרגע בסכומים של טרום עזיבת אלונה, בעוד אנחנו במציאות של הכנסה=הוצאה לאור עזיבת אלונה (רק אמיתית, לא כמו מכבי שיכולה להביא איזה פינגווין שיאפשר לה עדין להחזיק תקציב גבוה משמעותית משל כולם).
אם אבוקסיס באמת רוצה להישאר, הוא יקצץ כמו כולם ויישאר. אם הוא לא רוצה להישאר, הוא לא יקצץ ויעזוב.
מצד שני, כמו עם הרכישה של אלטון והדיבורים על חוזה חדש לזוסואה, אם באמת רוצים אותו אצלנו ימצאו דרך שהכסף לא יהיה בעיה (יוותרו על שחקן סגל כמו קבהא/ספורי ויכניסו במקומו שחקן מהנוער שמרוויח משכורת חייל לדוגמא).
אם אבוקסיס באמת רוצה להישאר, הוא יקצץ כמו כולם ויישאר. אם הוא לא רוצה להישאר, הוא לא יקצץ ויעזוב.
מצד שני, כמו עם הרכישה של אלטון והדיבורים על חוזה חדש לזוסואה, אם באמת רוצים אותו אצלנו ימצאו דרך שהכסף לא יהיה בעיה (יוותרו על שחקן סגל כמו קבהא/ספורי ויכניסו במקומו שחקן מהנוער שמרוויח משכורת חייל לדוגמא).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- ForeverRed
לא על יוסי אבוקסיס יקום ויפול התקציב של הפועל באר שבע.
אם יעזוב זה בגלל סיבות אחרות.
בדיוק.ForeverRed כתב: ↑19 יולי 2020, 16:53לא על יוסי אבוקסיס יקום ויפול התקציב של הפועל באר שבע.
הפכו אותנו לנס ציונה עם תקציב של 12 מיליון שקל.
אתה מדבר איתי בעובדות, תחושות או חארטות ברמת המוטי פשכצקי?חוץ מלבוא פעם ביום ולהתבכיין שלא שופכים פה כסף והתקציב, מה לעשות, מוגבל, אתה לא ממש עושה כלום.
התיאוריה שלך מתפרקת לחלוטין ברגע שהשאירו פה שחקנים יקרים דוגמת ויטור, זוסואה ואקולטסה שבכלל נרכש ב700 אלף דולר.
היו יכולים לשחרר הרבה מאוד שחקנים שמרוויחים חלקם כמו וחלקם יותר(ספורי, קבהא, שהר, קלטינס וכו׳ וכו׳). אז למה בהם לא ״חוסכים״?
והנה בדיוק מה שטענתי - כותרת ראשית בוואן: ״התוכנית - מינוי אבוקסיס למאמן בעוד חצי שנה״.
כאילו אנחנו הזונה של הכדורגל בישראל
שום חוזה חדש
רוצה עונה מלאה? סבבה
לא רוצה? שיחתום על ויתור החוזה שיש לו ושיחכה לנבחרת.
רוצה עונה מלאה? סבבה
לא רוצה? שיחתום על ויתור החוזה שיש לו ושיחכה לנבחרת.