עמית ביטון
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: עמית ביטון
הודעת המועדון: קרע במיניסקוס, יעבור מחר ניתוח.
2 שאלות:
1. כמה זמן החלמה אחרי ניתוח כזה(כמה זמן בקבוצה רגילה וכמה אצלנו)?
2. מה קרה שפתאום מיד אחרי הפציעות עושים ניתוח ועד לפני שנתיים היו צריכים לחכות חודשיים עד לביצוע הניתוח (אוחנה, בוזגלו, ויטור, אורן ביטון)
2 שאלות:
1. כמה זמן החלמה אחרי ניתוח כזה(כמה זמן בקבוצה רגילה וכמה אצלנו)?
2. מה קרה שפתאום מיד אחרי הפציעות עושים ניתוח ועד לפני שנתיים היו צריכים לחכות חודשיים עד לביצוע הניתוח (אוחנה, בוזגלו, ויטור, אורן ביטון)
אתה מערבב מיניסקוס ורצועה. שני דברים שונים לגמרי.
ברצועה יש נטייה רפואית היום לא לנתח מיידית, לא מיוחדים אצלנו בקטע הזה.
חודשיים לפחות.
זניולו מרומא לדוגמא קרע את הצולבת במהלך משחק וכבר בלילה, כמה שעות בודדות אחר כך, עבר את הניתוח.yossi כתב:אתה מערבב מיניסקוס ורצועה. שני דברים שונים לגמרי.
יכול להיות שכאן בארץ אין את האופציה לעבור את הניתוח מיידית ולא בגלל שלא רוצים או לא מומלץ.
אני חזרתי לשחק כדורגל אחרי חודש מהניתוח הזה, למה קבעת פי 2 לפחות?CrazyRed7 כתב:חודשיים לפחות.
דיברתי פעם עם פיזיותרפיסט מקצועי בנושא, בוגר בן גוריון שעובד כמה שנים בתחום.CrazyRed7 כתב: זניולו מרומא לדוגמא קרע את הצולבת במהלך משחק וכבר בלילה, כמה שעות בודדות אחר כך, עבר את הניתוח.
יכול להיות שכאן בארץ אין את האופציה לעבור את הניתוח מיידית ולא בגלל שלא רוצים או לא מומלץ.
המקרים יכולים להיות קצת שונים, והוא טען שהגישה הרפואית היום במקרה של קרע לא מלא היא כן לנסות גישה שמרנית ואז להחליט אחרי x זמן אם התהליך אפקטיבי או לא.
וגם אם מחליטים לנתח, לפעמים מעדיפים לעבור תהליך של אימון האזור קצת לפני, עניין של גמישות וחוזק השריר שמסביב, כמובן שמשתנה בין אדם לאדם.
זה משהו שמצריך ידע מדעי שלנו עם כל העניין בנושא פשוט אין.
לא יודע מאיפה האופטימיות שלהם שתוך חודש הוא יחזור לשחק אחרי קרע במיניסקוס
ע״פ מקרי העבר. חוץ מזה אין בתכלס שום סיבה למהר עם החזרה שלו.red guy כתב: אני חזרתי לשחק כדורגל אחרי חודש מהניתוח הזה, למה קבעת פי 2 לפחות?
מה השכר שהוא מרוויח, שמבקשים ממנו לקצץ?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
התבאסתי בשבילו שלא היה בסגל לגמר, גם ראו עליו שזה היה חשוב לו ושלקח ללב את ההחלטה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
הייתה סיבה להוצאה שלו מהסגל או מקצועי נטו?Sir Alex Ferguson כתב: ↑14 יולי 2020, 08:00התבאסתי בשבילו שלא היה בסגל לגמר, גם ראו עליו שזה היה חשוב לו ושלקח ללב את ההחלטה.
מישהו יודע?
במקרה הזה חוסר רגישות של יוסי...
היה יכול להיות בסגל במקום אסקיאס למשל...
היה יכול להיות בסגל במקום אסקיאס למשל...
תרם יותר העונה.
אסקיאס עוד לא שרט את הנעליים.
הרי היה ברור שהוא לא ישחק כך שזה תגמול מסויים על העונה.
אני יודע שלא אוהבים אותו בב"ש, לא מבין למה. בסך הכל מדובר בשחקן נשמה. לדעתי חוסר רגישות ברמה האנושית, שום שיקול מקצועי.
אסקיאס עוד לא שרט את הנעליים.
הרי היה ברור שהוא לא ישחק כך שזה תגמול מסויים על העונה.
אני יודע שלא אוהבים אותו בב"ש, לא מבין למה. בסך הכל מדובר בשחקן נשמה. לדעתי חוסר רגישות ברמה האנושית, שום שיקול מקצועי.