"דיברתי עם אלונה על ליגת האלופות"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: "דיברתי עם אלונה על ליגת האלופות"

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

זה שי ! כתב:אתה אומר שעלינו מוקדם בטח שנעלה מוקדם 5 וחצי עולות איך לא נעלה מוקדם!

להזכירך, את העלייה הבטחנו כשאנחנו במקום השני, וזה מה שחשוב (למעשה לאורך כל הסיבוב השלישי היינו סגנים לחיפה. ההפסד לעכו במחזור הנעילה שהוריד אותנו למקום השלישי, היה בגראבג' טיים של הגראבג' טיים..). בכלל, דווקא עובדת 6 העולות יש בה כדי להעצים את ההישג, ולא להיפך. אין משחקים קלים, כי אף קבוצה לא גמרה את העונה. אני בכלל סבור שעם מרכז הגנה סביר יותר היינו מסיימים ראשונים בפור 8..בכל אופן, אנחנו בהחלט יכולים להרשות לעצמנו לומר בפה מלא שעלינו בזכות ולא בחסד של לוזון!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

בנוסף ב''ש הפסיקה לשחק כבר בסיבוב השלישי. לא ממש דיבר אליהם לעלות מהשני או השלישי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. צריכים להיות אמיתים, הדברים שנאמרו כאן על ידי גיא לוי היו הסיבה לכך שהוא לא המשיך בהפועל באר שבע.
הדברים שנאמרו כאן היו הבקשות של גיא לוי מאלונה לעונה הנוכחית, אלונה לא הסכימה, ולכן גיא לוי החליט לא להמשיך.

אני דווקא חושב שהגישה הזאת מצד לוי היא מאוד נכונה. השנה, בטח עם כל העולות מהלאומית, הליגה היא מאוד חלשה. ולמעט הפועל ת"א ומכבי חיפה כל הליגה בינונית ומטה.
אני חושב שאם היינו בונים קבוצה חזקה, בהמשך העונה, כשהעומס על הפועל ת"א ומכבי חיפה היה מתבטא גם בליגה הישראלית בעקבות העובדה שהם משחקים ב2 מסגרות השנה, היינו אולי אפילו יכולים לרוץ עד הסוף.

2. אין זה אומר שאני מתגעגע לגיא לוי או שרציתי שהוא ימשיך.
מדובר במאמן שדיבר בעיקר בתקשורת ופחות במגרש. אף זר משנה שעברה לא היה מספיק טוב כדי להמשיך העונה וזה כבר כישלון. אף שחקן צעיר, כולל אלקיים שהראה שיש בו משהו מיוחד, לא צבר בשנה שעברה מספיק דקות כדי לפתוח השנה בהרכב.
בליגה של 5 עולות עם תקציב כל כך גדול לסיים את העונה בלי קידום של אף זר ואף שחקן צעיר זה לדעתי כישלון חרוץ.

היו גם דברים טובים בעונה שעברה אבל אני חושב במבט כולל שגיא לוי לא היה הצלחה מסחררת.
לצערי בישראל שוכחים במהרה את מה שקרה בעבר וזוכרים רק את הדברים הטובים.
אני לא אשכח לעולם איך אנשים פנו אלי אחרי שלנדאו החליף את בלבול וטענו שהם מתגעגים לבלבול, חודש וחצי בלבד אחרי שאותם אנשים היו אלה שדרשו את ראשו של בלבול ואת החתמת גילי לנדאו במקומו.
זיכרון קצר, כבר אמרנו?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב:1. צריכים להיות אמיתים, הדברים שנאמרו כאן על ידי גיא לוי היו הסיבה לכך שהוא לא המשיך בהפועל באר שבע.
הדברים שנאמרו כאן היו הבקשות של גיא לוי מאלונה לעונה הנוכחית, אלונה לא הסכימה, ולכן גיא לוי החליט לא להמשיך.

אני דווקא חושב שהגישה הזאת מצד לוי היא מאוד נכונה. השנה, בטח עם כל העולות מהלאומית, הליגה היא מאוד חלשה. ולמעט הפועל ת"א ומכבי חיפה כל הליגה בינונית ומטה.
אני חושב שאם היינו בונים קבוצה חזקה, בהמשך העונה, כשהעומס על הפועל ת"א ומכבי חיפה היה מתבטא גם בליגה הישראלית בעקבות העובדה שהם משחקים ב2 מסגרות השנה, היינו אולי אפילו יכולים לרוץ עד הסוף.

מדובר במאמן שדיבר בעיקר בתקשורת ופחות במגרש. אף זר משנה שעברה לא היה מספיק טוב כדי להמשיך העונה וזה כבר כישלון. אף שחקן צעיר, כולל אלקיים שהראה שיש בו משהו מיוחד, לא צבר בשנה שעברה מספיק דקות כדי לפתוח השנה בהרכב.
בליגה של 5 עולות עם תקציב כל כך גדול לסיים את העונה בלי קידום של אף זר ואף שחקן צעיר זה לדעתי כישלון חרוץ.

היו גם דברים טובים בעונה שעברה אבל אני חושב במבט כולל שגיא לוי לא היה הצלחה מסחררת.
לצערי בישראל שוכחים במהרה את מה שקרה בעבר וזוכרים רק את הדברים הטובים.
אני לא אשכח לעולם איך אנשים פנו אלי אחרי שלנדאו החליף את בלבול וטענו שהם מתגעגים לבלבול, חודש וחצי בלבד אחרי שאותם אנשים היו אלה שדרשו את ראשו של בלבול ואת החתמת גילי לנדאו במקומו.
זיכרון קצר, כבר אמרנו?
זולו בכיף היה יכול להמשיך השנה. הצעירים של ב"ש קיבלו הכי הרבה דקות אי פעם תחת גיא לוי.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
זולו בכיף היה יכול להמשיך השנה. הצעירים של ב"ש קיבלו הכי הרבה דקות אי פעם תחת גיא לוי.
1. לא חושב שזולו היה צריך להמשיך.
לא שאטצ'י, בנגורה, שן ואופיר טובים יותר, אבל עדיין זולו לא היה מספיק טוב.
אני מקווה שהוא יתבשל טוב בהשאלה העונה ואולי יהיה מקום לדבר עליו בשנה הבאה.

2. כשאתה נותן דקות לצעירים אתה צריך לתת אותם בצורה נכונה, באופן קבוע ולאורך זמן.
לשים את אלירן אפריאט (קשר התקפי) כמגן שמאלי, או את רפי עמוס (חלוץ) כמגן ימני זה לא לתת להם צאנס אלא זה לסתום חורים.
דווקא את יוסי אלקיים, שכשקיבל דקות פרץ החוצה ביכולת טובה, גיא לוי העדיף לייבש.
השיא היה לאחר שהעלייה הובטחה ושחקנים כמו אורן ניסים שיחקו ונכנסו כמחליפים לפני שחקנים כמו אלקיים ואסולין (שקיבל הזדמנות רק מול הפועל חיפה).

3. בעונה של 5 עולות, עם התקציב שהיה לנו, היינו חייבים לצאת עם עוד דברים לעתיד.
אני לא מגזים כפי שגיא עזורי אמר לא מזמן שגיא לוי השאיר לו כאן חורבות ושלא היה כאן שחקן ראוי אחד, אבל אני כן חושב שהיינו יכולים להוציא מהעונה שעברה הרבה יותר.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: 1. לא חושב שזולו היה צריך להמשיך.
לא שאטצ'י, בנגורה, שן ואופיר טובים יותר, אבל עדיין זולו לא היה מספיק טוב.
אני מקווה שהוא יתבשל טוב בהשאלה העונה ואולי יהיה מקום לדבר עליו בשנה הבאה.

2. כשאתה נותן דקות לצעירים אתה צריך לתת אותם בצורה נכונה, באופן קבוע ולאורך זמן.
לשים את אלירן אפריאט (קשר התקפי) כמגן שמאלי, או את רפי עמוס (חלוץ) כמגן ימני זה לא לתת להם צאנס אלא זה לסתום חורים.
דווקא את יוסי אלקיים, שכשקיבל דקות פרץ החוצה ביכולת טובה, גיא לוי העדיף לייבש.
השיא היה לאחר שהעלייה הובטחה ושחקנים כמו אורן ניסים שיחקו ונכנסו כמחליפים לפני שחקנים כמו אלקיים ואסולין (שקיבל הזדמנות רק מול הפועל חיפה).

3. בעונה של 5 עולות, עם התקציב שהיה לנו, היינו חייבים לצאת עם עוד דברים לעתיד.
אני לא מגזים כפי שגיא עזורי אמר לא מזמן שגיא לוי השאיר לו כאן חורבות ושלא היה כאן שחקן ראוי אחד, אבל אני כן חושב שהיינו יכולים להוציא מהעונה שעברה הרבה יותר.
בקשר לשחקני הבית הצעירים, אני שוב יזכיר: ביום ששחקן בית שלא קיבל פה דקות יהיה רק בסגל(!!!) של קבוצה מליגת העל יהיה אפשר לדון בזה (ולא חן עזרא ואלמוג כהן לא נחשבים, הם עזבו מיוזמתם בגיל צעיר).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
בקשר לשחקני הבית הצעירים, אני שוב יזכיר: ביום ששחקן בית שלא קיבל פה דקות יהיה רק בסגל(!!!) של קבוצה מליגת העל יהיה אפשר לדון בזה (ולא חן עזרא ואלמוג כהן לא נחשבים, הם עזבו מיוזמתם בגיל צעיר).
יופי ידידאל, במקום להתייחס לדברים שלי אתה מתחיל להתעסק בתירוצים.
הבנתי בקיץ שהיו לא מעט קבוצות שרצו את אלקיים, אבל באר שבע החתימה אותו ל5 שנים.
לא יודע כמה פעמים ראית את הבחור אבל אני מבטיח לך שחוץ מ4 הראשונות היום בטבלה, ואולי בית"ר י"ם ששופעת בשחקנים התקפים איכותים, הוא פותח היום בכל קבוצה אחרת בליגת העל. כולל נתניה, מכבי פתח תקוה ועוד.
משום מה העובדה שאף אחד מקבוצות ליגת העל לא רצתה את זולו לא הפריעה לך לטעון שהוא היה יכול להיות כאן השנה, אז מה ההבדל בעצם בין זולו לאלקיים בגישה שלך?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: יופי ידידאל, במקום להתייחס לדברים שלי אתה מתחיל להתעסק בתירוצים.
הבנתי בקיץ שהיו לא מעט קבוצות שרצו את אלקיים, אבל באר שבע החתימה אותו ל5 שנים.
לא יודע כמה פעמים ראית את הבחור אבל אני מבטיח לך שחוץ מ4 הראשונות היום בטבלה, ואולי בית"ר י"ם ששופעת בשחקנים התקפים איכותים, הוא פותח היום בכל קבוצה אחרת בליגת העל. כולל נתניה, מכבי פתח תקוה ועוד.
משום מה העובדה שאף אחד מקבוצות ליגת העל לא רצתה את זולו לא הפריעה לך לטעון שהוא היה יכול להיות כאן השנה, אז מה ההבדל בעצם בין זולו לאלקיים בגישה שלך?
בדברים שלי לא דיברתי על אלקיים. אלקיים בהחלט ראוי להזדמנות ואני בטוח שגם ישתלב בהמשך, אתה שוכח שגם שנה שעברה וגם השנה הוא היה פצוע לתקופות ארוכות. השאלה אם הוא יידע לקחת את ההזדמנות בידיים ולא ליפול כמו קודמיו.

התכוונתי לשחקנים כמו אמזלג, עמוס, אסולין, אפריאט וכו'. שחקנים שראו אותם שנים בליגה לנוער ואף אחד לא התרשם מספיק כדי לקחת. יכול להיות והלוואי ויש שם שחקנים ששווים ליגת על, אבל עד שלא יוכח אחרת לי נשארו הזכרונות של ה"כשרונות" אלעזר לביא, קובי ועקנין, אמיר אבוטבול, תומר תדסה ודומיהם.

לגבי זולו, אני בטוח שאם הוא היה כשיר בקיץ הוא היה מגיע לקבוצה. חוץ מזה זולו שיחק בהרכב כל העונה בניגוד לשאר השחקנים שאתה מדבר עליהם.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

ליוסי אלקיים יש כישרון אדיר.אבל כישרון בימינו לא מספיק,צריך גם מזל וכנראה שליוסי בינתיים אין את זה.אני חושב שהוא עדיין פצוע,אבל אני בטוח שאם הוא יהיה כשיר הוא יוכל להשתלב בהדרגה,ואולי אפילו להכינס לתמונת ההרכב.

בנוגע לג'סטין זולו,לא ראיתי אותו השנה לכן אני יגיד מה אני חושב עליו בנוגע לעונה שעברה.
חסרים לו המון יסודות של כדורגלן-הוא לא מדוייק,בתור קשר אחורי לא מחלץ כדורים,ולמרות הגובה שלו,משחק הראש לו לוקה בחסר.

יכול להיות שהוא השתפר מעונה שעברה,ראוי וצריך שיהיה מעקב לגביו בשביל עונה הבאה,כי אני חושב שלמרות כל החסרונות שציינתי יש לו לא מעט כישרון(בצד ההתקפי יותר).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
בדברים שלי לא דיברתי על אלקיים. אלקיים בהחלט ראוי להזדמנות ואני בטוח שגם ישתלב בהמשך, אתה שוכח שגם שנה שעברה וגם השנה הוא היה פצוע לתקופות ארוכות. השאלה אם הוא יידע לקחת את ההזדמנות בידיים ולא ליפול כמו קודמיו.

התכוונתי לשחקנים כמו אמזלג, עמוס, אסולין, אפריאט וכו'. שחקנים שראו אותם שנים בליגה לנוער ואף אחד לא התרשם מספיק כדי לקחת. יכול להיות והלוואי ויש שם שחקנים ששווים ליגת על, אבל עד שלא יוכח אחרת לי נשארו הזכרונות של ה"כשרונות" אלעזר לביא, קובי ועקנין, אמיר אבוטבול, תומר תדסה ודומיהם.

לגבי זולו, אני בטוח שאם הוא היה כשיר בקיץ הוא היה מגיע לקבוצה. חוץ מזה זולו שיחק בהרכב כל העונה בניגוד לשאר השחקנים שאתה מדבר עליהם.
1. כאן בדיוק הבעיה, שבזמן ששחקנים כמו זולו וקוסטרוב קיבלו שנה שעברה לא מעט דקות דווקא מכישרון כמו אלקיים התעלמו.

2. יוסי אלקיים היה פצוע בדיוק לשבועיים בשנה שעברה. תחילה היו תירוצים שהוא עוזר לנוער להישאר ליגה, לאחר מכן לא נשארו תירוצים כשבמחזורים האחרונים הוא קיבל מעט דקות כשאורן ניסים היה האופציה הראשונה בספסל, לא לדבר על ההרכב הראשון.

3. ציינת את שמו של אלירן אמלזג, בוא תגיד לי במה אלירן אמזלג פחות טוב מרועי סבג שהיה בשנה שעברה הבלם השלישי שלנו?
לא עדיף לתת למישהו כמו אמזלג את הדקות מאשר למישהו כמו סבג?

4. נחזור לשנה הנוכחית, דודו עזריה עשה מעקב בתורים שלו כמה דקות אלקיים קיבל השנה. אז בתחילת השנה הוא לא קיבל כלל, ואז בפעם היחידה אם אני לא טועה שהוא קיבל דקות, כשהמשחק היה גמור מול מכבי חיפה, הוא גם נפצע.
אז אפשר לדבר מכאן ועד מחר שזאת הפציעה שמנעה ממנו לשחק, אבל זה שקר. עזורי לא סתם הביא את בלומינשטיין, וזה אחרי שהיו כאן רביבו, מליקסון, מסיקה, ונאסר. אם הוא באמת התכוון לתת לאלקיים דקות השנה, למה להביא עוד 5 שחקנים בעמדה שלו?

הגיע הזמן שתפנימו, מאמנים בישראל הם פחדנים. הכדורגלן הישראלי המצוי הוא לא מקצוען וככה גם המאמן הישראלי (שרובם בעבר היו אותם שחקנים) המצוי שמביא שחקנים זרים לפי קלטות, חלקם גוזר קופנים על השחקנים הזרים.
הסיבה המרכזית שהגדילו את הליגה היא שמאמנים יפסיקו לשחק בונקר וישחקו פתוח. בליגה של 12 קבוצות רוב המאמנים פחדו לשחק מה שגרר מיעוט שערים וכדורגל שלילי.
חלק מהפחד הוא בשיתוף של שחקנים צעירים, בטח ישראלים. כמו ששנה שעברה גיא לוי העדיף לשתף לאורך זמן את קוסטרוב וזולו (הזרים שהוא הביא) מאשר את אלקיים ואסולין ככה עזורי השנה הולך על שחקני הרכש שלו במקום לתת צאנס אמיתי לאלקיים או לנאסר.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: 1. כאן בדיוק הבעיה, שבזמן ששחקנים כמו זולו וקוסטרוב קיבלו שנה שעברה לא מעט דקות דווקא מכישרון כמו אלקיים התעלמו.

2. יוסי אלקיים היה פצוע בדיוק לשבועיים בשנה שעברה. תחילה היו תירוצים שהוא עוזר לנוער להישאר ליגה, לאחר מכן לא נשארו תירוצים כשבמחזורים האחרונים הוא קיבל מעט דקות כשאורן ניסים היה האופציה הראשונה בספסל, לא לדבר על ההרכב הראשון.

3. ציינת את שמו של אלירן אמלזג, בוא תגיד לי במה אלירן אמזלג פחות טוב מרועי סבג שהיה בשנה שעברה הבלם השלישי שלנו?
לא עדיף לתת למישהו כמו אמזלג את הדקות מאשר למישהו כמו סבג?

4. נחזור לשנה הנוכחית, דודו עזריה עשה מעקב בתורים שלו כמה דקות אלקיים קיבל השנה. אז בתחילת השנה הוא לא קיבל כלל, ואז בפעם היחידה אם אני לא טועה שהוא קיבל דקות, כשהמשחק היה גמור מול מכבי חיפה, הוא גם נפצע.
אז אפשר לדבר מכאן ועד מחר שזאת הפציעה שמנעה ממנו לשחק, אבל זה שקר. עזורי לא סתם הביא את בלומינשטיין, וזה אחרי שהיו כאן רביבו, מליקסון, מסיקה, ונאסר. אם הוא באמת התכוון לתת לאלקיים דקות השנה, למה להביא עוד 5 שחקנים בעמדה שלו?

הגיע הזמן שתפנימו, מאמנים בישראל הם פחדנים. הכדורגלן הישראלי המצוי הוא לא מקצוען וככה גם המאמן הישראלי (שרובם בעבר היו אותם שחקנים) המצוי שמביא שחקנים זרים לפי קלטות, חלקם גוזר קופנים על השחקנים הזרים.
הסיבה המרכזית שהגדילו את הליגה היא שמאמנים יפסיקו לשחק בונקר וישחקו פתוח. בליגה של 12 קבוצות רוב המאמנים פחדו לשחק מה שגרר מיעוט שערים וכדורגל שלילי.
חלק מהפחד הוא בשיתוף של שחקנים צעירים, בטח ישראלים. כמו ששנה שעברה גיא לוי העדיף לשתף לאורך זמן את קוסטרוב וזולו (הזרים שהוא הביא) מאשר את אלקיים ואסולין ככה עזורי השנה הולך על שחקני הרכש שלו במקום לתת צאנס אמיתי לאלקיים או לנאסר.
לא ראיתי את אמזלג משחק אף פעם. רועי סבג לא משהו, אבל זה לא אומר שבהכרח אמזלג יותר טוב.
ואז מה אם הגיעו בלומשטיין/נאסר/רביבו/מסיקה? שחקן צעיר צריך לשחק בזכות גם אם יש 50 שחקנים בסגל, ואת זה נראה לי שהשחקנים הצעירים שלנו לא מפנימים.
לגבי אסולין-זולו, למיטב ידיעתי קבוצת הנוער התחילה להתאושש שהאחרון הגיע ולמרות שאסולין היה שם מתחילת העונה.

אתה יכול להסתכל על אשדוד בזמנו שהתעקשה לשתף צעירים בכח, לא יצא לה מזה כלום. שוב, שחקן צעיר צריך לשחק כי הוא מוכיח את עצמו באימונים ולא בחסד.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

yedidel כתב:
לא ראיתי את אמזלג משחק אף פעם. רועי סבג לא משהו, אבל זה לא אומר שבהכרח אמזלג יותר טוב.
ואז מה אם הגיעו בלומשטיין/נאסר/רביבו/מסיקה? שחקן צעיר צריך לשחק בזכות גם אם יש 50 שחקנים בסגל, ואת זה נראה לי שהשחקנים הצעירים שלנו לא מפנימים.
לגבי אסולין-זולו, למיטב ידיעתי קבוצת הנוער התחילה להתאושש שהאחרון הגיע ולמרות שאסולין היה שם מתחילת העונה.

אתה יכול להסתכל על אשדוד בזמנו שהתעקשה לשתף צעירים בכח, לא יצא לה מזה כלום. שוב, שחקן צעיר צריך לשחק כי הוא מוכיח את עצמו באימונים ולא בחסד.
1. זה בדיוק ההבדל ביננו. יש לך בספסל שחקן מקומי מהנוער ויש לך שחקן רכש. שחקן הרכש הראה לך שאפילו כשאלול וקידר בעונה נוראית הוא לא מספיק טוב לקבל דקות, ועדיין, בסוף השנה סבג קיבל את הדקות, גם אם מעטות, בעוד שאמלזג "שרף" שנה.
אני מסתכל על הדברים במצב שלא יתכן שבלם כמו סבג יקבל דקות לפני אמזלג, בטח ובטח כשהוא כל כך חלש.

2. מה זאת אומרת שזה לא משנה שיש לך 5 שחקנים באגפים כשיש לך את אלקיים?
זה אומר שמראש המאמן לא תכנן לתת דקות לאלקיים. בדיוק כמו העובדה שיש לך כל כך הרבה קשרים אחורים אומרת שאין סיכוי שאסולן יקבל השנה את ההזדמנות.
כאשר יש לך שחקן מקומי צעיר שאתה רוצה לתת לו הזדמנות, שאתה מאמין בו, אז אתה מראש מתכנן את מספר השחקנים בתפקיד שלו כדי שלא יווצר עומס.
בטח ובטח אם אתה גיא עזורי ואתה פותח תמיד עם אותם שחקני רכש באותם עמדות.

3. קח את בני יהודה כדוגמא, קבוצה נפלאה, עם תקציב מהנמוכים בליגה והכל כי היא קבוצה שמתבססת על שחקני הבית שלה. אתה חושב שכל אחד משחקני הבית שלה היה מקבל צאנס אם בעמדה שלו היו משחקים 5 שחקני רכש? אתה באמת חושב שמאמן שהביא לדוגמא חלוץ זר + חלוץ ישראלי בכיר + החלוצים הותיקים הקיימים בקבוצה יחליט גם לקחת את ההימור וללכת על שחקן צעיר מוכשר ככל שיהיה?

שחקנים צעירים הם כאלה שצריכים לעבור תהליך, שצריכים השקעה, שצריכים אמון, וכן שהשקעה בהם היא גם סיכון שכן הם חסרי ניסיון ולפעמים אתה משלם על זה. כמה מאמנים ישראלים אתה מכיר שישקיעו בפרויקט כזה? אתה יודע כמה מאמנים עברו בנתניה עד שבא ראובן עטר ונתן צאנס לשחקנים כמו חן עזרא ואלמוג כהן? אתה יודע מה היה צריך לקרות בזמנו כדי ששחקנים כמו אלעד בונפלד ואליניב ברדה יקבלו את הצאנס כאן?

אז אפשר להגיד עד מחר ששחקנים כמו רועי סבג, יוסי אופיר, ואורן ניסים הם הימור בטוח. הם ותיקים, אתה יודע מה תקבל מהם לטוב או לרע, אין כמעט סיכונים איתם, לטווח הקצר זה באמת עדיף. אבל מי שמסתכל על טובת הקבוצה, על הטווח הארוך, על יצירת בסיס של שחקני בית בקבוצה כי זה בריא הרבה יותר, ימצא את הזמן לתת גם לשחקנים כמו אמזלג ואלקיים את הצאנס, כן, גם אם זה אומר מראש לא להביא עוד 5 שחקנים על האגף של אלקיים מתוך נכונות להראות מתחילת הדרך שאתה בונה עליו ושאתה סומך עליו.

בעתיד רק אתה תרוויח מכך...

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב:
מדובר במאמן שדיבר בעיקר בתקשורת ופחות במגרש.
משה, סורי שאני מגיב רק על החלק הזה בהודעה אבל הוא פשוט תפס אותי.
אני פשוט לא מבין בדיוק על מה אתה מדבר, גיא לוי בתקופתו בבאר שבע לפחות, סלד מהתקשורת ובעיקר מהתקשורת המקומית.
להזכירך שתחילת העליהום הגדול עליו החל בגלל הניכור שלו לרדיו דרום וחוסר הרצון שלו להתראיין לתוכנית "היום בספורט" של מר זיו אברג'יל?

אם כבר מדברים על מאמן שמדבר בעיקר בתקשורת, מר עזורי הוא בדיוק המאמן שמתאים להגדרה הזאת. בטח לא גיא לוי.
בתחילת העונה לא היה ערוץ תקשורת שלא זכה לשמוע את משתנו של מר עזורי, אפילו לרשת ב' הוא הגיע, לוי ממש לא היה כזה, בקושי שמעת אותו בתקשורת.

בכלל משיחות שלי עם אוהדים שאני מעריך רווחת התחשוה שכאילו נענשו באנטי גיא לוי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ניב כתב:
משה, סורי שאני מגיב רק על החלק הזה בהודעה אבל הוא פשוט תפס אותי.
אני פשוט לא מבין בדיוק על מה אתה מדבר, גיא לוי בתקופתו בבאר שבע לפחות, סלד מהתקשורת ובעיקר מהתקשורת המקומית.
להזכירך שתחילת העליהום הגדול עליו החל בגלל הניכור שלו לרדיו דרום וחוסר הרצון שלו להתראיין לתוכנית "היום בספורט" של מר זיו אברג'יל?

אם כבר מדברים על מאמן שמדבר בעיקר בתקשורת, מר עזורי הוא בדיוק המאמן שמתאים להגדרה הזאת. בטח לא גיא לוי.
בתחילת העונה לא היה ערוץ תקשורת שלא זכה לשמוע את משתנו של מר עזורי, אפילו לרשת ב' הוא הגיע, לוי ממש לא היה כזה, בקושי שמעת אותו בתקשורת.

בכלל משיחות שלי עם אוהדים שאני מעריך רווחת התחשוה שכאילו נענשו באנטי גיא לוי.
ניב הבעיה שלך היא שאתה מתעסק בכמות הפעמים שגיא לוי עלה לתקשורת ולא במהות הדברים כאשר הוא דיבר.
גיא עזורי מנהל דו שיח עם התקשורת כל יום, זה מעיד על משהו? מישהו בכלל זוכר 99% מהדברים שהבחור אומר חוץ מאשר שמדובר בתירוצים שמתחלפים כל שבוע?
השארת חותם בתקשורת לא חייבת להעשות על ידי כך שאתה מתראיין כל שבוע, אלא על ידי כך שבכל פעם שאתה מתראיין הדברים שלך עושים רעש רב.
מבחינת החותם שהוא השאיר כאן, אצלי בראש תמיד ישארו האמירות של גיא לוי (שחלקם הוקצנו על ידי הקהל אבל חלקם כן היו בגדר שערוריה, במיוחד תביעת דיבה מסוימת) שגרמו לאותו ויכוח עם הקהל.
נכון שבסופו של דבר גם על הדשא לדעתי גיא לוי השאיר חותם של קבוצה בינונית ומפוספסת, אבל אין ספק שאת תקופת גיא לוי אני אזכור לצערי בעיקר בגלל מה שהיה מחוץ לדשא.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב: נכון שבסופו של דבר גם על הדשא לדעתי גיא לוי השאיר חותם של קבוצה בינונית ומפוספסת, אבל אין ספק שאת תקופת גיא לוי אני אזכור לצערי בעיקר בגלל מה שהיה מחוץ לדשא.
כשאתה מדבר על "מחוץ לדשא" אני מבין שאתה מדבר על העובדה שהבנאדם היה הראשון שלא היה בובה על הקווים ושם לך מראה בגדול 50 אינץ' מול הפרצוף?
עזוב, לא מתכוון להתווכח על זה., זה חסר סיכוי איתך.

פשוט נראה לי מגוחך להגיד שגיא לוי דיבר בעיקר בתקשורת ופחות על הדשא בעוד שהוא סלד מהתקשורת ובפעמים אחדות אף נטה לזלזל בה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

שלח תגובה