אדום זקן כתב: ↑18 אפריל 2020, 20:24
לא לדבר בסיסמאות כן בוא תהיה פרקטי תגיד לי מה הצעדים,הזעזועים וכו שאתה רוצה לעשות לאלונה מאוד הייתי רוצה לשמוע.
שאתה הולך על הראש שלה נטו אתה נכנס למגרש שלה ולנו כאוהדים אין שום סיכוי לנצח במגרש הזה.
כל הפגנה,מחאה ושות תיתקל במכונה משומנת ומאורגנת שתעיף ותסיר ממנה כל אחריות.
היא תעלה ותגיד שהשחקנים בגדו בה ושהיא נותנת כסך למועדון ובלה בלה ואין לנו שום סיכוי במגרש הזה.
אנחנו צריכים לשחק במגרש שלנו ומה זה אומר?
קודם כל לקבל נתונים ולהבין מתי חוזרת הליגה,ש ית לקבוע עם אדון נאמן לשמוע ממנו מה תוכניותיו בעיקר במי קובע מי נשאר ומי לא ומה משקלם של הצוות המקצועי בהחלטות הנל.
באותה מידה גם להבהיר לו בצורה חדה וברורה שאם נראה ונבין שהמטרה המרכזית כאן היא לבצע קיצוצים ולחתוך נבלי רחמים ומחשבה יהיו לעניין השלכות קשות מבחינת מנויים,כרטיסים וכו.
אבל אם נראה סגל משביע רצון נהיה אלה שימשכו את הקהל למגרש ולקניית מנויים.
במקביל לקבוע פגישה עם ראש העיר ולהבין ממנו מה הוא מתכוון לעשות,איך הוא מתכוון לעזור בינתיים ומי המועמדים הקיימים אם יש בכלל לקחת את הקבוצה.
אלונה מבחינתי לא פקטור יותר,היא תהיה פקטור אם היא תערים קשיים על המכירה ואז באמת האש תעבור אליה.
כך צריך להתנהל וכך צריך לעבוד כרגע,להגיד אלונה אלונה לא ייתן כלום,היא אשמה זה ברור השאלה היא האם אתם רוצים להתחיל לעבוד או להתבכיין על אלונה.
כבר רשמתי מה אני מצפה מאלונה.
רוצה לוותר על הקבוצה כי כבר לא מרגש אותה לקנות את גאנם או זריהן, אחלה. זכותה.
מההתחלה אמרתי שיש לה 2 ברירות בעיניי - שתפרסם בפומבי את המחיר שהיא מבקשת בלי זיוני שכל על מו"מ "נשב ונדבר", או שתעמוד בהתחייבויות שהיא חתמה עליהן כדי שהמועדון יתנהל כמצופה ממנו בשוטף ותוך כדי עונת 20/21 ייערך חיפוש אחרי רוכש.
אי אפשר גם להגיד שהשחקנים חארות, גם להתלונן על המצב הכלכלי אחרי משבר הקורונה, גם לנטוש את המועדון אחרי ניהול כושל במשך שנתיים ואחרי זה עוד לנהל מו"מ על מכירת הקבוצה במחיר שתן לי לנחש שלא ירד מ-20 מיליון.
זה המסר המרכזי שצריך לצאת מהאוהדים לתקשורת. לא הצהוב שהיא חיפשה הזדמנות לברוח, או כמה הבאר שבעים מסכנים בלי אמא שלהם. זה לא מעניין וזה כבר לא רלוונטי כי בתכל'ס היא לא איתנו מאז פברואר 2019 וזה היה ברור לכל עובד מועדון.
הם משתמשים בקורונה כדי להעביר את הזמן וכדי לנרמל את המצב החדש. דווקא עכשיו צריכים לעבוד מאחורי הקלעים.
אבל כמו שאמרתי, בשביל זה צריך ארגון אוהדים חזק. US הם הרבה דברים אבל לא יודע אם ארגון חזק אחד מהם. לוקח להם יותר מדי זמן עד שהם פועלים, וכשהם כבר פועלים זה יוצא עקום. נקווה ששאר הנציגים של הקהל (וסרמיליות למיניהם ועידן) בעניין למרות הקשרים הטובים שלהם עם אלונה.
יונגר הוא בובה על חוט ואיש קש. אלונה רצתה בסך הכל שיהיה מישהו אחר שיספוג את כל הריקושטים מהקהל. ואיזו הפתעה, זה עובד.
לא אומר לנהל משמרות מחאה מחוץ לבית שלה ולא לשרוף את הגשר לחלוטין. אבל כן לדרוש תשובות בשיחה מצומצמת מאוד של אלונה, נציג מטעמה ועוד כמה אנשים שמייצגים את הקהל.
אלונה הולכת לזקוף את כל הפרויקט הזה לזכותה בקורות חיים שלה אחרי הכדורגל (ובצדק גדול, אגב), אתה טועה בענק אם אתה חושב שהיא תרצה שיהיה על זה כתם בדמות מחאת אוהדים נגדה.