נשארנו בליגה!
נשארנו בליגה!
סוגרים את ליגת העל בכדורסל בעקבות הקורונה.
Re: נשארנו בליגה!
עם הרמה שהצגנו העונה - זה כמו אליפות.
בכדורגל כמו בכדורסל, אני בעיקר שמח שהזוועה נגמרה. עונה קשה בכל הגזרות.
מצחיק לדבר על עונה הבאה מעכשיו. אבל נקווה שאיכשהו יצליח להשאיר את ברון, שמחון ובאטלר. על השאר לחשוב טוב טוב.
אם לרמי הדר עדיין יש דרייב, אז שיישאר. אם זה ירד ב-0.0001%, אז לוותר ולהמשיך הלאה.
בכדורגל כמו בכדורסל, אני בעיקר שמח שהזוועה נגמרה. עונה קשה בכל הגזרות.
מצחיק לדבר על עונה הבאה מעכשיו. אבל נקווה שאיכשהו יצליח להשאיר את ברון, שמחון ובאטלר. על השאר לחשוב טוב טוב.
אם לרמי הדר עדיין יש דרייב, אז שיישאר. אם זה ירד ב-0.0001%, אז לוותר ולהמשיך הלאה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מצחיק שרוצים לסיים את העונה באולי הענף ספורט היחידי שלא באמת מעניין מה עשית בליגה לאורך העונה הסדירה (למעט המאבק על הכניסה לפלייאוף והמאבק נגד הירידה) ומה שחשוב הוא הפלייאוף.
מה הבעיה לקבוע שהאחרונה בטבלה יורדת, הראשונה בטבלה עוברת אוטומטית לשלב הבא (ככה שהראשונה תזכה להטבה על המיקום שלה), ומקומות 2 - 11 משחקות בפלייאוף של הטוב משלושה? אם יהיה לחץ של זמן אפשר גם לדחוף בשבוע אחד את כל המשחקים, ותוך שבועיים כאלה כבר מקבלים תוצאה שבמתכונת הרגילה של הליגה היינו מגיעים אליה עוד כמה חודשים?
מה הבעיה לקבוע שהאחרונה בטבלה יורדת, הראשונה בטבלה עוברת אוטומטית לשלב הבא (ככה שהראשונה תזכה להטבה על המיקום שלה), ומקומות 2 - 11 משחקות בפלייאוף של הטוב משלושה? אם יהיה לחץ של זמן אפשר גם לדחוף בשבוע אחד את כל המשחקים, ותוך שבועיים כאלה כבר מקבלים תוצאה שבמתכונת הרגילה של הליגה היינו מגיעים אליה עוד כמה חודשים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רצו לארגן טורניר באילת שיקבע את האלופה והיורדת אבל לא התקבל אישור לכך ממשרד הבריאות.Sir Alex Ferguson כתב:מצחיק שרוצים לסיים את העונה באולי הענף ספורט היחידי שלא באמת מעניין מה עשית בליגה לאורך העונה הסדירה (למעט המאבק על הכניסה לפלייאוף והמאבק נגד הירידה) ומה שחשוב הוא הפלייאוף.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
https://beersheva.mynet.co.il/sports/article/H12k32DqI
בקבוצת הכדורסל חוששים: הקושי הכלכלי לא מאפשר לבנות סגל ראוי
הכספים שהיו אמורים להיכנס לקופת המועדון עדיין לא התקבלו כתוצאה ממשבר הקורונה ולא ברור באיזה סגל תתייצב הקבוצה עם חידוש משחקי הליגה. גם סטיב זאק לא יגיע. המנכ"ל, תומר ירון: "אני עדיין אופטימי
בקבוצת הכדורסל חוששים: הקושי הכלכלי לא מאפשר לבנות סגל ראוי
הכספים שהיו אמורים להיכנס לקופת המועדון עדיין לא התקבלו כתוצאה ממשבר הקורונה ולא ברור באיזה סגל תתייצב הקבוצה עם חידוש משחקי הליגה. גם סטיב זאק לא יגיע. המנכ"ל, תומר ירון: "אני עדיין אופטימי
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!