ואיזה בישול הביא... הזכיר את טוני מול אולימפיאקוסReDo כתב:למי שפחות עוקב, טוני חוזר מפציעה עם שני בישולים ושער כמחליף בניצחון 5-2 על ריזספור. הקבוצה שלו כרגע במקום הראשון בליגה הטורקית בפער של 2 נקודות.
כדורגל עולמי 19/20
- red and white
- Title: Almog
Re: כדורגל עולמי 19/20
לא הולך לקלופ עם שוערים אה?
באמת שגם אם מציעים לי אותו לבאר שבע אני מתלבט.CrazyRed7 כתב:לא הולך לקלופ עם שוערים אה?
איזה חלש, כמה נזק בכלום דקות.
ליברפול אטלטיקו, אחד מהמשחקים הגדולים שראיתי בשנים האחרונות. מדהים!
- ForeverRed
אתלטיקו ניצחה, הכדורגל הפסיד.
המשחקים של האלופות היו סתם כי לא היה מספיק זמן להודיע על ביטולם.
הכדורגל בדרך להפסקה סופית.
הכדורגל בדרך להפסקה סופית.
איפה משדרים את החזרה של ליגת האלופות? לא רואה את זה בלוח שידורים של ספורט 5
- The red one
כן איזה חבר בילבל אותי אמר לי שיש הערב ליגת האלופות משום מה
ריאל ויובה הולכת הביתה.
יובה כל כך לוזרית נמאס לי כבר.
יובה כל כך לוזרית נמאס לי כבר.
מרחם על רונאלדו שצריך לשחק עם החבורת נגרים הזאת.. חוץ מדיבאלה זה קבוצה שמורכבת מאוסף בינוניים בלי שום ניצוץ. וסארי?.. איך בכלל יובה מגיעים למצב שהמאמן הכושל והחלש הזה מאמן אותם..
חבל שבחר לבלות שם את סוף הקריירה
והשופט? מה זה הפנדלים ההזוויים האלו? ל2 הצדדים לא הגיע פנדל ודווקא שכבר כן הגיע פנדל לליון החליט שלא..
חבל שבחר לבלות שם את סוף הקריירה
והשופט? מה זה הפנדלים ההזוויים האלו? ל2 הצדדים לא הגיע פנדל ודווקא שכבר כן הגיע פנדל לליון החליט שלא..
סארי מאמן מצוין.
הקישור של יובה פח אשפה כבר שנים וממשיכים להביא כל מיני פחי אשפה כמו ראביו ורמאזי במקום ללכת על קשרים שיעשו את ההבדל.
הקישור של יובה פח אשפה כבר שנים וממשיכים להביא כל מיני פחי אשפה כמו ראביו ורמאזי במקום ללכת על קשרים שיעשו את ההבדל.
סארי מאמן מצוין? בלי להגזים הייתי מביא את בב"ז לפניו.. מאמן כל כך מקובע, אפור, לא יצירתי ונטול כריזמה.. לא מפתיע שבגיל 60 רק זכה בתואר ראשון..
אתה שופט אותו לפני העונה ביובה בלבד. תסתכל על כל הקריירה.
סארי מאמן עם כדורגל אחד היפים באירופה(תשמע מה יש לפפ להגיד עליו). מקובע הוא ממש לא. פשוט ביובה זה לא עובד כי יש לו קבוצה מאוד מוגבלת(וזה מתחיל ונגמר בעיקר בקישור עלוב).
סארי מאמן עם כדורגל אחד היפים באירופה(תשמע מה יש לפפ להגיד עליו). מקובע הוא ממש לא. פשוט ביובה זה לא עובד כי יש לו קבוצה מאוד מוגבלת(וזה מתחיל ונגמר בעיקר בקישור עלוב).
הקבוצה כולה עלובה מוגבלת ואפורה אבל זה נכון ביחס לקבוצות החזקות באירופה..
קבוצה כזאת עדיין צריכה לשלוט בליגה בקלות ולעבור קבוצה כמו ליון, שזה לא קורה האשמה היא של המאמן.. כמה פעמים השנה הם שיחקו כל כך גרוע והיו צריכים לחכות לאיזה הברקה של רונאלדו/דיבאלה שיציל אותם.. אני במקום שניהם עוזב את הקבוצה אתמול..
הדבר היחיד שאני יכול להגיד לזכותו זה שאין הבדל גדול מאיך שנראו העונה לעומת עונה שעברה.