יוסי אבוקסיס
Re: יוסי אבוקסיס
אני בדרך כלל אופטימי לגבי הקבוצה לפעמים בצורה לא הגיונית, אבל אני כרגע לא יודע מה יהיה, מתגעגע ללחץ אחרי איבוד, לטירוף של הקבוצה, לאינספור פתרונות התקפה, לא יודע מה להגיד, יש לי ראמה בלב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא יודע, בן שהר ורוקאביצה שניהם קיבלו מתנה גדולה מהשוער, אחד כבש השני לא (שניהם בסגנון דומה רק שסהר כבש יותר מרוקאביצה בכל עונה בעונות האחרונות, פשוט העונה לרוקאביצה הכל נכנס, גם היום הוא קיבל ריבאונד מחמישה מטרים כשלווויטה על הריצפה ובעט על הגוף שלו וביותר מזל משכל הכדור החוזר פגע בו ונכנס), לאחר מכן לזוסואה ושרי היו מצבי בעיטה טובים שוב שרי כבש זוסואה לא, אחרי זה סאן מנחם נגח בתוך הרחבה והתקפה אחרי זה ספורי קיבל הזדמנות על סך הרחבה והחטיא, לאחר מכן היה נייח של זוסואה שהלך לרשת מעל השער כשהמצד השני שוב חיפה הייתה יעילה וכבשה את השלישי.
כלומר לא ראינו כאן איזה משחק חד צדדי, לא ראינו מכבש של חיפה, למעשה שלושה שערים של חיפה הגיעו בכלל מאיבודי כדורים טיפשים של שחקן שלנו.
שורה תחתונה, ראינו מה ההבדל בין קבוצה יעילה לקבוצה לא יעילה, בין קבוצה עם איכות לקבוצה שחצי מההרכב שלה אם לא משחק אצלנו כניראה משחק בפלייאוף התחתון או צפונה משם.
אני חושב שבגישה דווקא אבוקסיס היה בסדר היום, אני התאכזבתי מהעובדה שהוא לא הוציא את ספורי ונתן לו לגמור אותנו סופית, ומהעובדה שהוא לא עשה רוטציה. למה התחזקנו בשחקנים חדשים בינואר אם לא משתפים אותם היום כשעוד יומיים וחצי יש לנו עוד משחש?
כלומר לא ראינו כאן איזה משחק חד צדדי, לא ראינו מכבש של חיפה, למעשה שלושה שערים של חיפה הגיעו בכלל מאיבודי כדורים טיפשים של שחקן שלנו.
שורה תחתונה, ראינו מה ההבדל בין קבוצה יעילה לקבוצה לא יעילה, בין קבוצה עם איכות לקבוצה שחצי מההרכב שלה אם לא משחק אצלנו כניראה משחק בפלייאוף התחתון או צפונה משם.
אני חושב שבגישה דווקא אבוקסיס היה בסדר היום, אני התאכזבתי מהעובדה שהוא לא הוציא את ספורי ונתן לו לגמור אותנו סופית, ומהעובדה שהוא לא עשה רוטציה. למה התחזקנו בשחקנים חדשים בינואר אם לא משתפים אותם היום כשעוד יומיים וחצי יש לנו עוד משחש?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תודה רבה.Sir Alex Ferguson כתב:לא יודע, בן שהר ורוקאביצה שניהם קיבלו מתנה גדולה מהשוער, אחד כבש השני לא (שניהם בסגנון דומה רק שסהר כבש יותר מרוקאביצה בכל עונה בעונות האחרונות, פשוט העונה לרוקאביצה הכל נכנס, גם היום הוא קיבל ריבאונד מחמישה מטרים כשלווויטה על הריצפה ובעט על הגוף שלו וביותר מזל משכל הכדור החוזר פגע בו ונכנס), לאחר מכן לזוסואה ושרי היו מצבי בעיטה טובים שוב שרי כבש זוסואה לא, אחרי זה סאן מנחם נגח בתוך הרחבה והתקפה אחרי זה ספורי קיבל הזדמנות על סך הרחבה והחטיא, לאחר מכן היה נייח של זוסואה שהלך לרשת מעל השער כשהמצד השני שוב חיפה הייתה יעילה וכבשה את השלישי.
לא היה הבדל גדול ביכולת חוץ מניצול מצבים.
זה לא שלא הגענו לאףממצב והם ישבו עלינו.
כמו שרשמתי בנושא המשחק 2-2 היה יותר משקף מ4-0.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שבאים עם סטיגמה גם בית דין לא יעזור.ForeverRed כתב: בוא נעזוב את ברק בצד לרגע.
אני צופה בראיונות של אבוקסיס אחרי משחקים (לאו דווקא היום) והתחושה שהאיש עדיין מנתח ממשקפיים של מאמן בני סכנין.
קנה המידה שלו שונה לחלוטין ממה שמצופה ממאמן של קבוצה בכירה בכדורגל הישראלי.
מישהו צריך להסביר לו שפסים בין הבלמים הם לא שליטה בכדור, וששתי בעיטות מחוץ לרחבה הם לא איומים על השער.
אני באמת מנסה להימנע מלבקר אותו אבל זה קשה לשמיעה.
כל זה כמובן מבלי להתייחס לכדורגל המחריד שאנחנו נאלצים לראות מדי שבוע.
הרבה דברים אפשר לומר על ברק, אבל לפחות הוא הגיע כמעט תמיד לשחק כדורגל, גם אם זה בא על חשבון תוצאות בטווח המיידי.
גישה של קבוצה גדולה זה משהו שצריך להנחיל באופן שיטתי.
לא חושב שמה שאנחנו רואים בשבועות האחרונים זאת הדרך.
אנחנו מדברים על אבוקסיס כן?
האיש שכשחקן לקח כאן תארים באהלן אהלן.
אם יש מישהו שיודע איך אמורה להראות קבוצת צמרת זה הוא.
מה לעשות שהוא מעדיף בראיונות להגיד לא מה שהוא באמת חושב כי ככה נראה לו.
ולגבי רמת הכדורגל אני אגיד לך כך,רמת הכדורגל בשנתיים האחרונות היא מזוויעה והיא קשורה יד ביד בסגל המטומטם הזה שנבנה כאן.
ברק ידידי לא ניסה לשחק כדורגל,ברק בנה סגל שלא התאים לסגנון שניסה להנחיל ומה שאנחנו רואים היום 80% מהאשמה היא בו.
הקבוצת פח הזאת שהוא בנה כאן בשנתיים האחרונות היא בעוכרינו אז בוא לא נהפוך אותו לאיזה קדוש מעונה.
לא יעזור גם אם תרמוז לי שלא הוא בנה,זה קשקוש כי הוא היה צריך ללכת הביתה באותו רגע שזה קרה ואם הוא נתן לזה יד הוא עבריין לא פחות גרוע אם לא יותר.
רמזי ספורי מי הביא אותו? קהבא? מי שרף את צדק? תיכף גם תגידו לי ההנהלה.
אבוקסיס כל מי שמבקר אותו עכשיו מונע בעיקר מאינטרסים,אינטרסים של העדפת ברק ולחכות בפינה.
לא פייר,תמתין לעונה הבאה זה המינימום.
- dardasmiley
+10000000אדום זקן כתב: שבאים עם סטיגמה גם בית דין לא יעזור.
ולגבי רמת הכדורגל אני אגיד לך כך,רמת הכדורגל בשנתיים האחרונות היא מזוויעה והיא קשורה יד ביד בסגל המטומטם הזה שנבנה כאן.
ברק ידידי לא ניסה לשחק כדורגל,ברק בנה סגל שלא התאים לסגנון שניסה להנחיל ומה שאנחנו רואים היום 80% מהאשמה היא בו.
הקבוצת פח הזאת שהוא בנה כאן בשנתיים האחרונות היא בעוכרינו אז בוא לא נהפוך אותו לאיזה קדוש מעונה.
לא יעזור גם אם תרמוז לי שלא הוא בנה,זה קשקוש כי הוא היה צריך ללכת הביתה באותו רגע שזה קרה ואם הוא נתן לזה יד הוא עבריין לא פחות גרוע אם לא יותר.
אבוקסיס כל מי שמבקר אותו עכשיו מונע בעיקר מאינטרסים,אינטרסים של העדפת ברק ולחכות בפינה.
כפי שציינו מעלי - זכאי לתקופת חסד, לדעתי לפחות עד תום הסיבוב הראשון של העונה הבאה.
- red ultras
אני כועס על אבוקסיס מסיבה אחת. הוא עלה בהרכב פחדני ובגישה פחדנית. לא מצליח להבין למה מחק את בן ביטון, מה הקטע הדפוק הזה שגולדברג משחק בהרכב ולקינוח, מרואן קבהא ורמזי ספורי זה השיא. כשחצי מההרכב שלך זה אנטי כדורגל איך אפשר לעשות תוצאה טובה???
הרכב פחדני???red ultras כתב:אני כועס על אבוקסיס מסיבה אחת. הוא עלה בהרכב פחדני ובגישה פחדנית. לא מצליח להבין למה מחק את בן ביטון, מה הקטע הדפוק הזה שגולדברג משחק בהרכב ולקינוח, מרואן קבהא ורמזי ספורי זה השיא. כשחצי מההרכב שלך זה אנטי כדורגל איך אפשר לעשות תוצאה טובה???
עלה עם רביעייה התקפית.
שיחק לידיים של בלבול.
בלבול "נתן" לו את השליטה וזיין אותנו במתפרצות. כל מתפרצת שלהם היתה חצי גול.
למכבי חיפה יש את ההתקפה הכי טובה בליגה. זאת עובדה.
האמצע שלנו רך מידיי, והמגנים חלשים מאוד. ובנוסף ספורי ונייג'ל לא עזרו בכלום.
אין לנו סיכוי ככה.
- ForeverRed
אתה ממשיך להסיט את הדיון לברק במקום להתייחס עניינית.אדום זקן כתב: שבאים עם סטיגמה גם בית דין לא יעזור.
אני מזהה ניואנסים של חוסר הבנה אצל אבוקסיס, כמעט בכל ראיון. הפרופורציות שלו למשחק טוב ולקבוצה גדולה לא תמיד מתיישבות עם המציאות.
זה לא בא ממקום של להרגיע ולהגן על השחקנים אלא משנים ארוכות בקבוצות קטנות.
הוא חייב לשנות תפיסה וגישה.
כמובן שיקבל את הזמן, אבל מחודשיים שהוא פה אפשר לזהות כיוון התחלתי ובינתיים זה רחוק מהמצופה.
כמה קבוצות חיפה ניצחו 4-0 העונה?
רק את נס ציונה.yedidel כתב:כמה קבוצות חיפה ניצחו 4-0 העונה?
היו הרבה 3-0 ו-5-0 אחד מול ה.ת"א.
- red ultras
כן, הרכב פחדני.שמעון א כתב: הרכב פחדני???
עלה עם רביעייה התקפית.
שיחק לידיים של בלבול.
בלבול "נתן" לו את השליטה וזיין אותנו במתפרצות. כל מתפרצת שלהם היתה חצי גול.
למכבי חיפה יש את ההתקפה הכי טובה בליגה. זאת עובדה.
האמצע שלנו רך מידיי, והמגנים חלשים מאוד. ובנוסף ספורי ונייג'ל לא עזרו בכלום.
אין לנו סיכוי ככה.
לעלות עם גולדברג זה לוותר מראש על החלק ההתקפי באגף שמאל.
לעלות עם ספורי זה סתם טיפשות. אבל זה יותר מההרכב, היינו עם עשרה שחקנים מאחורי הכדור ורק אחרי שחטפנו 2 שערים נזכרנו לצאת קצת קדימה. רשמתי את זה גם לפני המשחק. הכל תלוי בגישה
גם אם אבוקסיס יעלה עם 9 שחקני התקפה עדיין יגידו שהוא הגנתי.
כשיש סטיגמה על מישהו אז לא משחררים. ככה זה.
כשיש סטיגמה על מישהו אז לא משחררים. ככה זה.
הלוואי שאבוקסיס היה משחק אתמול כמו הסטיגמה