קורונה
Re: קורונה
הפאניקה מיותרת.
רוב הנשאים לא יפתחו שום תסמינים.
וגם אז שיעור התמותה הוא באזור ה 2 אחוז.
ספקולציות זה יפה אבל מה זה משנה אל יהיו מאות נשאים בארץ ולאף אחד לא יתפתחו תסמינים, כלומר אף אחד לא ידע...
אם עץ נופל ביער, ואף אחד לא שם כדי לראות ולשמוע, הוא עשה רעש?
ספקולציות זה יפה אבל מה זה משנה אל יהיו מאות נשאים בארץ ולאף אחד לא יתפתחו תסמינים, כלומר אף אחד לא ידע...
רק אהבה תנצח...
ניצן
2% במצב של הידבקות קלה, זו קטסטרופה...
בשפעת זה 3% ובחצבת זה יותר. הבעיה היא שאין לזה תרופה כרגע.MikiRed כתב:ניצן
בשפעת זה ממש אבל ממש לא 3 אחוז. יותר לכיון 0.2 אחוז!! כלומר קורונה קטלנית פי 10a-t כתב: בשפעת זה 3% ובחצבת זה יותר. הבעיה היא שאין לזה תרופה כרגע.
חצבת לא מדבקת כמו קורונה ויש לה חיסון.
https://www.worldometers.info/coronavirus/" onclick="window.open(this.href);return false;
יש לך פה טבלה לא רק של מתים שבחלק מהמדינות זה מעל 2 אחוז אלא גם כמה במצב קשה/אנוש ושם המספרים כבר קופצים.
מתאר לעצמך שמערכת הבריאות שגם ככה עמוסה פה תתמודד עם אחוזים כאלה.
בקיצור קורונה לא שפעת וזה בהחלט מצב מדאיג
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבעיה היא שאותם נשאים ידביקו אחרים והם כן יפתחו תסמינים וכו'...nitsande כתב:הפאניקה מיותרת.
ככה שזה כן בעיה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כמעט לכל המחלות הויראליות אין תרופה רק חיסון... וגם לזאת כנראה תהיה חיסון בעוד שנה בערך.a-t כתב: בשפעת זה 3% ובחצבת זה יותר. הבעיה היא שאין לזה תרופה כרגע.
אני לא אומר שלא צריך להיות מודאגים ועירניים אבל לא צריך להיכנס לפאניקה, אין פה אירוע אפוקליפטי.
אני אגב מודאג בעיקר כי ההיסטריה והרעש שיש בתקשורת (בארץ ובעולם) לא תואמים את מימדי המצב בשטח לטעמי.
הדאגה שלי נובעת מכך שאם כולם כל כך אובר היסטריים אולי יש דברים שמסתירים מאיתנו ומהם צריך להיות מודאגים
רק אהבה תנצח...
תאכלס זה כמו שפעת אז מה הבהלה?
2 אחוז זה בהנחה שהמספרים שהסינים נותנים (שכל יומיים משנים שיטת ספירה) נכון.. אני בספק. וגם 2 מתוך 100 זה המון.. שפעת זה בערך 1 מתוך אלף..nitsande כתב:הפאניקה מיותרת.
צריך לעקוב אחרי איטליה כי המספרים שם כנראה יהיו מספרי אמת ויספרו את הסיפור האמיתי.. בינתיים 7 מתים על מחלים בודד
לא יודע, קראתי פוסט שעלה היום של ישראלי מסין, וואהן, שמתאר את מה שעובר על המשפחה שלו, וזה לגמרי סמי אפוקליפטי.nitsande כתב: כמעט לכל המחלות הויראליות אין תרופה רק חיסון... וגם לזאת כנראה תהיה חיסון בעוד שנה בערך.
אני לא אומר שלא צריך להיות מודאגים ועירניים אבל לא צריך להיכנס לפאניקה, אין פה אירוע אפוקליפטי.
אני אגב מודאג בעיקר כי ההיסטריה והרעש שיש בתקשורת (בארץ ובעולם) לא תואמים את מימדי המצב בשטח לטעמי.
הדאגה שלי נובעת מכך שאם כולם כל כך אובר היסטריים אולי יש דברים שמסתירים מאיתנו ומהם צריך להיות מודאגים
הוא כבר חודש נעול בבית, כל פתיחת חלון/דלת היא לצרכים קיומיים בלבד.
כל טיפת מים שנכנסת לפה עברה הרתחה.
איטליה, דרום קוריאה ואיראן במצב לא משהו.
הבורסות היום פשוט צללו למטה.
סגר זה דבר סופר קיצוני. בטח לאורך זמן לא ידוע.
נצטרך לראות לכמה זמן זה יימשך. אולי פשוט יגיעו למסקנה שכבר עדיף לחיות עם זה עד שימצא חיסון מאשר להשבית עשרות מיליונים אם לא מאות ולפגוע באופן אנוש בכלכלה העולמית.
בינתיים באיטליה עלה ל11 מתים על מחלים 1. בנוסף הוחלט על השהיה של כל משחקי הכדורסל במדינה
מחזק את הערכות שהנתונים מסין לא אמינים ושהממשלות יודעות דברים שאנחנו לא, צעדים קיצוניים מאוד ביחס לנתונים
מחזק את הערכות שהנתונים מסין לא אמינים ושהממשלות יודעות דברים שאנחנו לא, צעדים קיצוניים מאוד ביחס לנתונים
צריך לסגור את גבולות המדינה ויפה שעה אחת קודם. אם זה יכנס לארץ אנחנו נאכל את כל הצינור.
אין פה משמעת של סינים. כל אחד ישים ז** על ההוראות(כפי שראינו בסרטון מסוים בפייסבוק, כאן בארץ) ומשם הדרך לקטסטרופה קצרה מאוד.
אין פה משמעת של סינים. כל אחד ישים ז** על ההוראות(כפי שראינו בסרטון מסוים בפייסבוק, כאן בארץ) ומשם הדרך לקטסטרופה קצרה מאוד.
מה זה לסגור את גבולות המדינה?
אם הוירוס לא ידעך בכל העולם, הוא ייכנס לארץ, לא משנה מה תעשה.
מסכים. יש בעיה נוספת שנקראת הרש״פ, שם אתה לא שולט בשליטה אזרחית ולא אחראי על בידוד אנשים שנדבקו ושהרבה אזרחים ערבים בארץ מבקרים ומסתובבים שם ויכולים להכניס את זה אלינו במידה ויתפרץ שם. אגב, למי ששכח, הוירוס כבר הגיע לארץgooner כתב:מה זה לסגור את גבולות המדינה?
עכשיו משרד הבריאות ממליץ פשוט לא לטוס.
בקרוב ישובו הסמרטוט הלח מתחת לדלת, מסקינגטייפ על החלונות, ולשכב מתחת לשולחן כבד.
בקרוב ישובו הסמרטוט הלח מתחת לדלת, מסקינגטייפ על החלונות, ולשכב מתחת לשולחן כבד.
למי שהבין את ההמלצות החדשות של משרד הבריאות, זה מבטל את המשחק היום?