בני יהודה - הפועל ב"ש, ליגת העל. יום שבת, 17:30, בלומפילד
Re: בני יהודה - הפועל ב"ש, ליגת העל. יום שבת, 17:30, בלומפילד
הבעיה המרכזית היא הקישור האחורי
להקיא עליהם, זה כדורגל?? מוציא את כל החשק. זה משחק שמבייש ליגה א'. פשוט לא רואה פתרון, מייאש.
+1dardasmiley כתב:ספורי זה הבן זטנה הכי גדול שהיה פה מאז ומעולם, איזה שחקן מגעיל איזה כצלן, רק בגללו יצאתי עצבני כאילו הפסדנו 4-0. אשכרה הבנאדם עולה דקה 75 ונראה הכי עייף בפער. טפי על הפרצוף שלו, הלוואי יפצע שוב.
- ForeverRed
תמשיך להוריד את הרמה.REDZED כתב: סע סע
3 נקודות ונקמה קטנה על ההפסד בטרנר.
תתנחמו חברים משחק כזה היינו מפסידים עד לא מזמן.
תתנחמו חברים משחק כזה היינו מפסידים עד לא מזמן.
מקווה מאוד שלא חזרנו חודש וחצי אחורה לתקופה שזוסוואה משחק DM
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
DLRCAMF = זוסוואה
מסקנות מהמשחק:
שון גולדברג-אם יש לנו שאיפה לנצח משחק.
שון לא יכול לתפקד כמגן שמאלי, הוא לא קיים התקפית.
קבהה/יוספי-לא משפיעים על משחק הקישור.
מקווה שסימאו ישתלב כי זוהי העמדה הכי אקוטית שלנו מאז שאוגו עזב.
ספורי-בזבוז זמן.לא התאקלם ולא רואה איך הוא יממש את הפוטנציאל אצלנו ויש פוטנציאל .בסוף העונה בין הראשונים שהייתי משחרר.
שון גולדברג-אם יש לנו שאיפה לנצח משחק.
שון לא יכול לתפקד כמגן שמאלי, הוא לא קיים התקפית.
קבהה/יוספי-לא משפיעים על משחק הקישור.
מקווה שסימאו ישתלב כי זוהי העמדה הכי אקוטית שלנו מאז שאוגו עזב.
ספורי-בזבוז זמן.לא התאקלם ולא רואה איך הוא יממש את הפוטנציאל אצלנו ויש פוטנציאל .בסוף העונה בין הראשונים שהייתי משחרר.
תמשיך לדבר עליי במקום על הנושא, תתקדםForeverRed כתב: תמשיך להוריד את הרמה.
- simply-red
אתם יותר מידי מצפים מסימאו שיציל את המצב בקישור האחורי
הוא הגיע בלי כושר ובטח עדיין לא מתואם עם שאר השחקנים ובכלל הוא לא 6 קלאסי, מפחיד לישוב מה מצפה לנו מול כפר סבא בלי זוסוואה.
לגבי המשחק היום באמת שאין מה לקחת,ההבדלים בין משחקי הבית לחוץ זה מטורף. אני מאוכזב שיוסי עדיין לא מצליח להרים את הקבוצה, זה לא נראה טוב.
קשה לייצר יותר מידי עם מגינים נגרים כמו שלנו(אין לי טענות לגולדברג, זה מה שהוא וידענו מההתחלה) וקישור כ"כ אפור שתלוי בצורה מוחלטת בזוסוואה בגלל שאין לנו מספיק שחקנים יוצרים מקדימה דוגמא ההולנדי החדש
שנראה מבטיח בינתיים.
מחכה ליום שזריהן כבר לא יהיה איתנו, כדורגלן לרמה שאנחנו שואפים אליה הוא כבר לא יהיה.
הוא הגיע בלי כושר ובטח עדיין לא מתואם עם שאר השחקנים ובכלל הוא לא 6 קלאסי, מפחיד לישוב מה מצפה לנו מול כפר סבא בלי זוסוואה.
לגבי המשחק היום באמת שאין מה לקחת,ההבדלים בין משחקי הבית לחוץ זה מטורף. אני מאוכזב שיוסי עדיין לא מצליח להרים את הקבוצה, זה לא נראה טוב.
קשה לייצר יותר מידי עם מגינים נגרים כמו שלנו(אין לי טענות לגולדברג, זה מה שהוא וידענו מההתחלה) וקישור כ"כ אפור שתלוי בצורה מוחלטת בזוסוואה בגלל שאין לנו מספיק שחקנים יוצרים מקדימה דוגמא ההולנדי החדש
שנראה מבטיח בינתיים.
מחכה ליום שזריהן כבר לא יהיה איתנו, כדורגלן לרמה שאנחנו שואפים אליה הוא כבר לא יהיה.
סבבה, אין לך קשרים יצירתיים בשפע אז תשחק עם 3 בלמים. יש לך עכשיו שחקני קו בדיוק בשביל זה. תנצל את זה
שחקני קו?eitam כתב:סבבה, אין לך קשרים יצירתיים בשפע אז תשחק עם 3 בלמים. יש לך עכשיו שחקני קו בדיוק בשביל זה. תנצל את זה
מישהו יכול להסביר לי איך השופט הלך לvar
וביטל את הצהוב??
אני זוכר שvar לא מתערב בעבירות שדה
רק במידה והוא מזהה כרטיס אדום הוא קורא לשופט
אבל השופט ביטל את העבירה וביטל את הצהוב מה קרה מישהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני?
וביטל את הצהוב??
אני זוכר שvar לא מתערב בעבירות שדה
רק במידה והוא מזהה כרטיס אדום הוא קורא לשופט
אבל השופט ביטל את העבירה וביטל את הצהוב מה קרה מישהו מוכן להסביר לי איך זה הגיוני?
הקריאה לVAR הייתה נכונה.
אם אכן הייתה עבירה, זו עבירה שמחייבת אדום. מכיוון שלולא העבירה, זה גאנם ושהר מול שוער במצב ודאי לשער.
ברגע שהוא שרק והוציא צהוב, אדלר קרא לו כדי לבחון את האירוע מחדש.
הוא בחן, ראה שאין עבירה ולכן ביטל את הצהוב ואת העבירה עצמה. אם היה משאיר את העבירה זה אדום אוטומטי.
אם אכן הייתה עבירה, זו עבירה שמחייבת אדום. מכיוון שלולא העבירה, זה גאנם ושהר מול שוער במצב ודאי לשער.
הוא בחן, ראה שאין עבירה ולכן ביטל את הצהוב ואת העבירה עצמה. אם היה משאיר את העבירה זה אדום אוטומטי.
מבחינת חוקי הואר אי אפשר לקרוא לשופט על עבירה מחוץ לרחבה ו/או כרטיס צהוב ולשנות שריקה.yossi כתב:הקריאה לVAR הייתה נכונה.
אז מה עשו?קומבינה, יעני ״כרטיס אדום בבדיקה״ וכך ביטלו הכל.