נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
נגמר החלון. איזה התרשמות?
והלוואי נמצא איזה מועדון פראייר שיקח אותו.
והלוואי נמצא איזה מועדון פראייר שיקח אותו.
אתה רציני? הלוואי התרשמותyakar כתב:מקווה מאוד שיחזור לסגל ולרוטציה, ולא איזה התרשמות במועדון אחר.
אין לנו שחקני אגף.
מאוד רציני. או שאתם נהנים ממשחק אגפים של זריהן וספורי.dor69 כתב: אתה רציני? הלוואי התרשמות
כי האסלביינק באגף זה מיני טוני
ביחס לאופציות האחרות, סופר טוני. אין לנו שחקני אגף, הוא יכול לשחק שם.CrazyRed7 כתב:כי האסלביינק באגף זה מיני טוני
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת.
חלון ההעברות סגור מה הקשר התרשמות במועדון אחר?
חלון ההעברות סגור מה הקשר התרשמות במועדון אחר?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מעדיף את זריהן.yakar כתב:
ביחס לאופציות האחרות, סופר טוני. אין לנו שחקני אגף, הוא יכול לשחק שם.
אפילו את ז׳וסוואה באגף אני מעדיף.
כל עוד זה לא איזה משהו בריאותי, משפחתי, לא רואה סיבה לשחרר שחקן מהסגל ולפספס משחק. בביזיון ההתקפי שראינו היום היה יכול לעזור מאוד.
CrazyRed7 כתב: מעדיף את זריהן.
זסוואה באגף זה פספוס כפול. גם שחקן שלא מתאים לאגף, וגם גורם לזה שזווסוואה לא משחק באמצע ואז אין לנו אמצע.
גם עם נייג’ל ראינו ביזיונות לא פחות גדוליםyakar כתב:כל עוד זה לא איזה משהו בריאותי, משפחתי, לא רואה סיבה לשחרר שחקן מהסגל ולפספס משחק. בביזיון ההתקפי שראינו היום היה יכול לעזור מאוד.
דווקא עכשיו שיש קיצוני שמאלי בולט,יכול להשלים לנו את האגף הימני החלש.
תן לזריהן הרכב עד סוף שנה והוא עדיין לא יגיע לתפוקה שנייג'ל הביא עד אוקטובר.CrazyRed7 כתב: מעדיף את זריהן.
לא מבין איך אפשר להשוות בכלל
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זוסואה מתבזבז באגף. זריהן לא יכול לשחק כדורגל יותר מ-30 דקות. אין באמת אופציה אחרת מאשר לפתוח עם ניג'ל בהרכב עד סוף השנה ולקוות לטוב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
+1Sir Alex Ferguson כתב:זוסואה מתבזבז באגף. זריהן לא יכול לשחק כדורגל יותר מ-30 דקות. אין באמת אופציה אחרת מאשר לפתוח עם ניג'ל בהרכב עד סוף השנה ולקוות לטוב.
+ 100. צריך לטפח את נייג'ל ולא לקפח.Sir Alex Ferguson כתב:זוסואה מתבזבז באגף. זריהן לא יכול לשחק כדורגל יותר מ-30 דקות. אין באמת אופציה אחרת מאשר לפתוח עם ניג'ל בהרכב עד סוף השנה ולקוות לטוב.
צריך ללמוד מבלבול איך לא מתנהגים, לא מוותרים ולא מאבדים שחקנים יצירתיים מוכשרים (שועה ועווד). אם מכבי חיפה תאבד אותם, מרקו יהיה צודק אבל מאד לא חכם.
כנ"ל לגבי האסלבנק... אם אבוקסיס לא ירים אותו, נצטרך לוותר עליו. אני מאמין בשניהם.