עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
Re: עונת 2019-2020- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות
כל מה שנאמר על בלבול מוצדק.
בכר יכול להתחיל לחפש דירה בחיפה.
בכר יכול להתחיל לחפש דירה בחיפה.
למה מה אנחנו נס ציונה ואני לא יודע?eitam כתב: כדור שלג גם לא יעזור לנו
חסרי אופי.
ברכות לצהובים על אליפות נוספת.
ברכות לצהובים על אליפות נוספת.
- simply-red
נס ציונה לא אבל אנחנו עדיין לא מספיק אפויים.אדום זקן כתב: למה מה אנחנו נס ציונה ואני לא יודע?
נסתפק במקום רביעי וגביע.
נו הנה זה היה ברור, הרבה שחקנים שחומי עור משתמשים בחיבוק של התקשורת במקרי גזענות אז הם ממציאים כדי לצאת ממקרים שהם נכנסים אליהםTal_Hbs כתב:פלומה מתגרה בקהל של חיפה ואחרי זה יגיד שקראו נגדו קריאןת גזעניות
מכבי חיפה אם תרצה להשיב לעצמה את תואר האליפות תוכל לעשות זאת רק אם תחזיר את כיאל וחמד.
הם האחרונים שזכו בתואר אליפות במועדון הזה ויודעים בדיוק איך להתנהל ולהתנהג במאבק אליפות.
מה שיש שם היום זה חבורת קוקסינלים עם טיטול.
הם האחרונים שזכו בתואר אליפות במועדון הזה ויודעים בדיוק איך להתנהל ולהתנהג במאבק אליפות.
מי ישמע איזה מנהיגים יש במכבי תל אביבאדום זקן כתב:מכבי חיפה אם תרצה להשיב לעצמה את תואר האליפות תוכל לעשות זאת רק אם תחזיר את כיאל וחמד.
הייתי מחכה עם ההגדרה הזו עד לאחר צמד המשחקים איתנו, שלא יצא ש"חבורת קוקסינלים עם חיתול" עשתה לנו בית ספר.אדום זקן כתב:מכבי חיפה אם תרצה להשיב לעצמה את תואר האליפות תוכל לעשות זאת רק אם תחזיר את כיאל וחמד.
כמה אני שונא את הפלומיין הזה.
הוא חגג באותה צורה מול הדרומי גם במדי חדרה וגם במדי ביתר. פרובוקטור בשקל.
הוא חגג באותה צורה מול הדרומי גם במדי חדרה וגם במדי ביתר. פרובוקטור בשקל.
מספיק שיש שם 3-4 שחוו אליפות לא צורך יותר מזה.yedidel כתב:
מי ישמע איזה מנהיגים יש במכבי תל אביב
למכבי חיפה אין אחד כזה.
כפר סבא מנצחת את מכבי חיפה ובית"ר, ואז מפסידה 2 משחקים שהיא חייבת לנצח.
מקווה שלא יתעוררו דווקא מולנו שבוע הבא.
הסבר פשוט. כשמרגישה פיבוריטית ומשחקת על מנת לנצח מפסידה. כשמתגוננת ויוצאת למתפרצות, מצליחה.שמעון א כתב:כפר סבא מנצחת את מכבי חיפה ובית"ר, ואז מפסידה 2 משחקים שהיא חייבת לנצח.
אכן צריך להזהר, נגדנו תתגונן...
שועה שחקן שחקן!!
זה ברור ששועה פוטנציאל ענק. רק בלבול ייבש אותו, יעצבן אותו ויעדיף נגר כמו סולליך על פניו.
כל פעם שקיבל צ'אנס גם הביא תוצרת.
לא ראיתי את המשחק של חיפה, אבל כבר נאמר 1000 פעם שחלוץ עם ראיית משחק וטכניקה כמו של שועה, פשוט לא רואים הרבה.
לא ראיתי את המשחק של חיפה, אבל כבר נאמר 1000 פעם שחלוץ עם ראיית משחק וטכניקה כמו של שועה, פשוט לא רואים הרבה.
אני עם המאמן בעניין הזה.yossi כתב:זה ברור ששועה פוטנציאל ענק. רק בלבול ייבש אותו, יעצבן אותו ויעדיף נגר כמו סולליך על פניו.
חוץ מזה עושה רושם שזה הוריד את שועה קצת לקרקע. כבר לא מתנהל כמו סופרסטאר שעושה טובה שמשחק במכבי חיפה. לפעמים צריך לנהוג כך בשחקנים מהסוג הזה ולא רק ללטף ולהבליג.