ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
כל פעם שאני רואה אותו זה כמו לראות שחקנים בליגות הבכירות בעולם. הקצב, האינטנסיביות, היכולת למסור לכל טווח גם 40 ו 50 מטר על הרגל של השחקן, הבנת המשחק, השתחררות מלחץ, ובניגוד לאחרים שהגיעו לכאן הוא לא מוריד את עצמו לרמה הממוצעת והפחות אינטנסיבית אלא ממשיך בקצב הגבוה, מחזה נדיר בליגת העל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
ואי הזגמת ממש. יש לו עדיין הרבה מאוד מה להוכיח מול קבוצות חזקות, אפילו בליגה שלנו.Sir Alex Ferguson כתב:כל פעם שאני רואה אותו זה כמו לראות שחקנים בליגות הבכירות בעולם. הקצב, האינטנסיביות, היכולת למסור לכל טווח גם 40 ו 50 מטר על הרגל של השחקן, הבנת המשחק, השתחררות מלחץ, ובניגוד לאחרים שהגיעו לכאן הוא לא מוריד את עצמו לרמה הממוצעת והפחות אינטנסיבית אלא ממשיך בקצב הגבוה, מחזה נדיר בליגת העל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מבחינת קצב משחק, המהירות שבה הוא מחדש משחק, התנועה שלו ללא כדור, הוא כמה רמות מעל הליגה כאן. לא נח לרגע, לא מפסיק לעשות תנועה, מחפש לשחק כמה שיותר מהר. כמה פעמים בזמן ששחקנים אחרים בוכים על הפאול שעשו עליהם ומבזבזים זמן הוא כבר מחדש את המשחק.yakar כתב:
ואי הזגמת ממש. יש לו עדיין הרבה מאוד מה להוכיח מול קבוצות חזקות, אפילו בליגה שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מסכים לגבי האלמנטים של חידוש המשחק, זה שהוא לא נח לרגע, והדיוק במסירה.Sir Alex Ferguson כתב: מבחינת קצב משחק, המהירות שבה הוא מחדש משחק, התנועה שלו ללא כדור, הוא כמה רמות מעל הליגה כאן. לא נח לרגע, לא מפסיק לעשות תנועה, מחפש לשחק כמה שיותר מהר. כמה פעמים בזמן ששחקנים אחרים בוכים על הפאול שעשו עליהם ומבזבזים זמן הוא כבר מחדש את המשחק.
מבחינת קצב משחק, השתחררות מלחץ ואפילו הנעת כדור - יש לו עוד הרבה מה להוכיח. קצב המשחק במשחקים הטובים שלו היה נמוך מאוד. נגד מכבי אומנם הוא השתחרר מחצית ראשונה טוב מאוד מלחץ, אבל לא ראיתי אותו בא לידי ביטוי בעמדה קדמית יותר מול מכבי.
עכשיו כל זה ברמת הליגה שלנו. יהיה מעניין מאוד לראות אותו משחק מול קבוצות אירופאיות, שם הקצב והלחץ הרבה יותר גבוהים.
אז כן, יש פה פוטנציאל לשחקן אדיר. אבל מוקדם מאוד לקבוע מה שאתה קובע בכזאת נחרצות.
אין לו מה להוכיח,הוא לא משחק בצמרת הליגה הספרדית הראשונה.yakar כתב:
מסכים לגבי האלמנטים של חידוש המשחק, זה שהוא לא נח לרגע, והדיוק במסירה.
מבחינת קצב משחק, השתחררות מלחץ ואפילו הנעת כדור - יש לו עוד הרבה מה להוכיח. קצב המשחק במשחקים הטובים שלו היה נמוך מאוד. נגד מכבי אומנם הוא השתחרר מחצית ראשונה טוב מאוד מלחץ, אבל לא ראיתי אותו בא לידי ביטוי בעמדה קדמית יותר מול מכבי.
עכשיו כל זה ברמת הליגה שלנו. יהיה מעניין מאוד לראות אותו משחק מול קבוצות אירופאיות, שם הקצב והלחץ הרבה יותר גבוהים.
אז כן, יש פה פוטנציאל לשחקן אדיר. אבל מוקדם מאוד לקבוע מה שאתה קובע בכזאת נחרצות.
הוא משחק בליגת העל וכאן על אף החסרונות שאתה מונה הוא עדיין 2 רמות מעל הכדורגלן הישראלי גם ביכולת,גם ביכולת המחשבה וגם בביצועים שהם תאווה לעיניים.
היופי אצלו זה שככל שהוא מקבל יותר קרדיט ובטחון הוא עושה דברים עוד יותר יפים והופך את הקבוצה לשלו.
הוא כבר מזמן מעבר לפוטנציאל והתלות בו מתחילה להיות אבסולוטית וכאן בדיוק בנקודה הזאת אבוקסיס חייב להחיות עוד כמה שחקנים שכשהוא ייעדר הנזק יהיה מינימלי.
הוא כמה רמות מעל הליגה הזאת בכל פרמטר אולי כשסימאו יכנז חעיניינים הוא יתן גם שערים
עניתי בתגובה לזה "כל פעם שאני רואה אותו זה כמו לראות שחקנים בליגות הבכירות בעולם".אדום זקן כתב: אין לו מה להוכיח,הוא לא משחק בצמרת הליגה הספרדית הראשונה.
הוא משחק בליגת העל וכאן על אף החסרונות שאתה מונה הוא עדיין 2 רמות מעל הכדורגלן הישראלי גם ביכולת,גם ביכולת המחשבה וגם בביצועים שהם תאווה לעיניים.
היופי אצלו זה שככל שהוא מקבל יותר קרדיט ובטחון הוא עושה דברים עוד יותר יפים והופך את הקבוצה לשלו.
הוא כבר מזמן מעבר לפוטנציאל והתלות בו מתחילה להיות אבסולוטית וכאן בדיוק בנקודה הזאת אבוקסיס חייב להחיות עוד כמה שחקנים שכשהוא ייעדר הנזק יהיה מינימלי.
בנתיים שחקן מעולה ללא ספק, אבל חכו יש לו עוד הרבה מה להוכיח.
פייר אחי? ואללה לא, כבר אין לו מה להוכיח בעיניי הוא פשוט זר מעולה.yakar כתב:
עניתי בתגובה לזה "כל פעם שאני רואה אותו זה כמו לראות שחקנים בליגות הבכירות בעולם".
הקבוצה הזו שלו לחלוטין, שצ'ארון שרי יילך אלף פעם כפרה עליו.
לא הבנתי מה אתה עוד רוצה שיוכיח?yakar כתב:
עניתי בתגובה לזה "כל פעם שאני רואה אותו זה כמו לראות שחקנים בליגות הבכירות בעולם".
למה סתם להיות חגית,פרגן אתה צופה באחד השחקנים הכי אינטלגנטיים שהיו כאן,אם היה יותר לא היה משחק כאן תהיה בטוח.
אני רוצה שיראה את היכולת הזאת מול הגדולות שלנו גם לפני שאנחנו מסמנים אותו כהשחקן הכי טוב בליגה.אדום זקן כתב: לא הבנתי מה אתה עוד רוצה שיוכיח?
למה סתם להיות חגית,פרגן אתה צופה באחד השחקנים הכי אינטלגנטיים שהיו כאן,אם היה יותר לא היה משחק כאן תהיה בטוח.
תקופה של חודש, חודשיים טובה לא מספרת את כל התמונה. חלק גדול משחקן זה יכולת היציבות שלו.
ואי אפשר להגיד עלי שאני לא מפרגן לו. במשחקים הראשונים שלו שפה לא כולם היו בטוחים לגביו, אני כבר דיברתי עליו כראדי משופר, וכשחקן שהיה נכנס להרכב שלנו באליפות השניה.
אבל תרגעו, יש לו עוד הרבה מאוד להוכיח.
סבבה,אין לו כלום מה להוכיח ועכשיו אולי שהאי קיו סביבו יעלה אתה תראה באמת מה היכולות שלו.yakar כתב:
אני רוצה שיראה את היכולת הזאת מול הגדולות שלנו גם לפני שאנחנו מסמנים אותו כהשחקן הכי טוב בליגה.
תקופה של חודש, חודשיים טובה לא מספרת את כל התמונה. חלק גדול משחקן זה יכולת היציבות שלו.
ואי אפשר להגיד עלי שאני לא מפרגן לו. במשחקים הראשונים שלו שפה לא כולם היו בטוחים לגביו, אני כבר דיברתי עליו כראדי משופר, וכשחקן שהיה נכנס להרכב שלנו באליפות השניה.
אבל תרגעו, יש לו עוד הרבה מאוד להוכיח.
כל אוהד כדורגל ממוצע מבין שהוא חתיכת שחקן לא צריך לחפש בכוח.
+1אדום זקן כתב: סבבה,אין לו כלום מה להוכיח ועכשיו אולי שהאי קיו סביבו יעלה אתה תראה באמת מה היכולות שלו.
כל אוהד כדורגל ממוצע מבין שהוא חתיכת שחקן לא צריך לחפש בכוח.
שחקן שהגיע לפה בטעות, לא שייך לרמות האלה בכלל
אני אוסיף ואומר שאם הוא היום במכבי חיפה אין סיכוי שהם מאבדים הזדמנות לעלות למקום הראשון כי זה לא רק הכדורגל והתפקוד שלו והביצועים שלו,זו המנהיגות והנחישות שהאיש הזה מביא איתו.
זה בדיוק סוג השחקנים שהיו חסרים לנו כאן בשנתיים האחרונות.
גם שרי ופריי עשו דברים טובים לתקופות מסויימות בחיפהאדום זקן כתב:אני אוסיף ואומר שאם הוא היום במכבי חיפה אין סיכוי שהם מאבדים הזדמנות לעלות למקום הראשון כי זה לא רק הכדורגל והתפקוד שלו והביצועים שלו,זו המנהיגות והנחישות שהאיש הזה מביא איתו.