שוב, תלוי מה הסכום.eitam כתב:לא נראה לי שהוא שחקן ששווה לשים עליו כסף. לא כרגע לפחות. באמת שלא רואה הבדל גדול בינו לבין אבוחצירה. אם כבר מכל החלוצים שהוזכרו הייתי הולך על וארן למרות הדימיון בתכונות לבן שהר
קייס גאנם
Re: קייס גאנם
- ForeverRed
לפי וואלה אשר אלון דורש 5 מיליון שקל.
צריך למצוא מתווה אחר. אולי השאלה בתשלום שתהפוך לאופציה.
עריכה: כנראה שהגיעו להבנות.
צריך למצוא מתווה אחר. אולי השאלה בתשלום שתהפוך לאופציה.
עריכה: כנראה שהגיעו להבנות.
על סף סיכום
https://youtu.be/RUlqyb9I7cY" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מבין על מה ההתלהבות באמת שלא
מעדיף את וראן
מעדיף את וראן
למי שרוצה להתרשם - מציע לראות את המחצית הראשונה של רעננה נגד ת"א. הוא היה מאוד טוב ואחרי הרבה זמן הזכיר לי למה מחזיקים ממנו.
זה? היה זוועת עולםהפועלעולה כתב:למי שרוצה להתרשם - מציע לראות את המחצית הראשונה של רעננה נגד ת"א. הוא היה מאוד טוב ואחרי הרבה זמן הזכיר לי למה מחזיקים ממנו.
לא יודע למה עוד אפשר לצפות מחלוץ ישראלי שמשחק בקבוצת תחתית נגד ת"א בבלומפילד.yedidel כתב:
זה? היה זוועת עולם
שמר על הכדור מצוין ובנה את ההתקפות לבד בעצם יחד עם אנסה.
לא הייתי מזלזל גם בדברים קטנים כמו מאבקים פיזיים ויכלת שמירה על הכדור. ראיתי את אמאדור וטיבי מנפנפים את האסלביינק ושהר לפני שבועיים פעם אחר פעם.
כל חלוץ שידע לעצור כדור ולמסור מדוייק לשחקן שלנו זו כבר התקדמות מהקיים היום. ואם חלילה שלא נדע הוא יודע לעבור שחקן אז בכלל הרווחנו.
מצד אחד אני אעדיף כל דבר על הזוועות שראינו בהתקפה בחצי שנה האחרונה, מצד שני לחלוטין לא שווה את הסכומים המדוברים. בניגוד לקאדר הפורטוגלי הנחמד שבונים פה, לא הייתי לוקח את הסיכון איתו - מעדיף את וארן וקצת כסף תמורת ממן.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מדברים על השאלה וזה נהדר.
נהדר.
שישאילו.
שישאילו גם את כנען ודין דוד ועומר פדידה ועובד חבה וכל ישראלי שחושב את עצמו משהו.
בוא תוכיח שאתה שווה ונרכוש.
נהדר.
שישאילו.
שישאילו גם את כנען ודין דוד ועומר פדידה ועובד חבה וכל ישראלי שחושב את עצמו משהו.
בוא תוכיח שאתה שווה ונרכוש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הועברה לו טיוטת חוזה, זה אמור להיחתם בקרוב.
50% מהכרטיס, ירוויח 200 אלף ד' כולל בונוסים בעונה הראשונה. נשלם עליו 2.5 מיליון ש"ח - כ-660 אלף יורו.
אבוקסיס דרש שני חלוצים כי "שהר משחק בלי הפסקה" וכי "אי אפשר לסמוך רק עליו והאסלביינק".
בהצלחה.
50% מהכרטיס, ירוויח 200 אלף ד' כולל בונוסים בעונה הראשונה. נשלם עליו 2.5 מיליון ש"ח - כ-660 אלף יורו.
אבוקסיס דרש שני חלוצים כי "שהר משחק בלי הפסקה" וכי "אי אפשר לסמוך רק עליו והאסלביינק".
בהצלחה.
לא השאלה.
2 מיליון שקל+אחוזים ממכירה עתידית לרעננה.
2 מיליון שקל+אחוזים ממכירה עתידית לרעננה.
עוד רכישה מטומטמת