קייס גאנם
Re: קייס גאנם
מעדיף את וארן
- ForeverRed
ספורי בחלוץ.
לקחת בחשבון רק במחיר שפוי.
לקחת בחשבון רק במחיר שפוי.
ספורי יפואי, אליטה.maxkid22 כתב:מה ההבדל בינו לבין ספורי? ברצינות שואל
הוא מהמשולש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתה שואל את זה בגלל ששניהם ערבים כן?maxkid22 כתב:מה ההבדל בינו לבין ספורי? ברצינות שואל
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אל תעשה ממני גזען.ניב כתב:
אתה שואל את זה בגלל ששניהם ערבים כן?
נתונים פיזיים דומים, מהירות ודריבל עם קבלת החלטות גרועה.
אשר אלון מריח דם ורוצה מיליון יורו.
אנחנו חבורה של מטומטמים אם נותנים לו רבע מזה.
במחיר הזה - מעדיף את יואל אבוחצירא. ולא בקטע ציני. באמת גאנם לא כזה טוב כרגע. ההשוואה לספורי מדויקת ולא גזענית, כשתראו 4 משחקים מלאים שלו תבינו את הסיפור.
אנחנו חבורה של מטומטמים אם נותנים לו רבע מזה.
במחיר הזה - מעדיף את יואל אבוחצירא. ולא בקטע ציני. באמת גאנם לא כזה טוב כרגע. ההשוואה לספורי מדויקת ולא גזענית, כשתראו 4 משחקים מלאים שלו תבינו את הסיפור.
הוא דרש מעל 2 מיליון יורו בקיץ. התחיל לרדת מהעץ. מאמין שאם ירכשו אותו זה יהיה סביב ה700 אלף יורו(מכבי או אנחנו), לא יותר.
אצל ספורי הבעיה היא, לדעתי, העובדה שאין לו ממש עמדה.
שחקן אגף הוא לא, שחקן אמצע הוא לא, 10 הוא בוודאי שלא.
גאנם שחקן עם קבלת החלטות לא טובה אבל יש חומר גלם מצוין לעבוד איתו(חזק, מהיר, טכניקה לא רעה) ועמדה מוגדרת.
גאנם שחקן עם קבלת החלטות לא טובה אבל יש חומר גלם מצוין לעבוד איתו(חזק, מהיר, טכניקה לא רעה) ועמדה מוגדרת.
״מו״מ מתקדם״ לפי כלפי
לספורי יש עמדה מוגדרת, הוא אפילו הביא מהעמדה הזו בעונה אחת מספרים הרבה יותר מרשימים ממה שגאנם הביא בכל התקופה שהוא נמצא ברעננה בסה"כ...CrazyRed7 כתב:הוא דרש מעל 2 מיליון יורו בקיץ. התחיל לרדת מהעץ. מאמין שאם ירכשו אותו זה יהיה סביב ה700 אלף יורו(מכבי או אנחנו), לא יותר.
זה שהוא לא מתאים לשיטה או שהוא מתופקד בעמדות שלא מתאימות לו זה כבר סיפור אחר
בינוני ביותר. לא שווה יותר מחצי מיליון ואני לארג'
בחייאת ראבאק מה יש בו? זה בדיוק אותו טמטום כמו ששילמנו על ספורי
אלונה נפגשה עם אשר אלון וגם עם גאנם עצמו
פוטנציאל (אני יודע שהמילה הזאת עושה לכולם חררה...). בנוי מצויין, נתן עונה קודמת עונה טובה, לא טוב העונה בהרכב החלש של רעננה. יהושוע יפנק אותו.
לא נראה לי שהוא שחקן ששווה לשים עליו כסף. לא כרגע לפחות. באמת שלא רואה הבדל גדול בינו לבין אבוחצירה. אם כבר מכל החלוצים שהוזכרו הייתי הולך על וארן למרות הדימיון בתכונות לבן שהר