לחיות את הרגע..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
sharon26

לחיות את הרגע..

שליחה על ידי sharon26 »

אנחנו חיים את הרגע,יותר מידי,ונכנסים לשאננות עוטפת,ממש כמו מזג האוויר בחוץ,למרות שאין הרבה לעשות אלא לכתוב ולשתף,אז בשביל זה אני כאן..
יש לי אבן שגורמת לי לקנאה ועומדת בגרון מתחילת העונה..
קינאה בקבוצות פחות מושקעות כלכלית,פחות רעשניות ומתוקשרות,אך יותר מקצועיות,מחוסנות מנטאלית ושמחות ברמת וצורת המשחק שלהן מאהובתי הפועל ב"ש..
בני יהודה היא מושא להערצה..קבוצה של 12 מליון ש"ח בלחץ,עם סגל השחקנים הכי מוכשר וצעיר בארץ,רצה באותה דרך של פיתוח והשקעה בנוער וקידום המחלקות הצעירות,כבר שנים, מבלי להסתכל מה יהיה עם אליפות או גביע,ומשנה לשנה זה משתלם להם,למרות כל הדרמות שהיו להם עם כמעט ירידת ליגה והסתבכויות תחתית,אך זה המחיר לתהליך הצערה..פה ושם איזה טורניר באירופה ונציגות של שחקניה בהרכב נבחרות ישראל הבוגרת והנוער..
ואנחנו מה? 30 מליון ש"ח של לגיון זרים,וזה מגיע לשפל שאנו מרשים לעצמנו לקלל את גיל בלומשטיין,ילד בן 20,ולמה? כי אנחנו יודעים שזה עוד פועל זר שיוחלף בעונה הבאה אם לא בינואר ע"י עוד שם חם משנות ה 90 כדי להרגיע את האוהדים,אז אנחנו מרשים לעצמנו..
שמות..זה מה שיש לנו,(חוץ מאביתר שמשתפר ממחזור למחזור והופך למין סתיו אלימלך 2,ומבין שהוא בליגת העל) ..קאלה,רביבו,מליקסון,אופיר,אסולין,שן,מסיקה(שיהיה בריא)..
..מה יהיה עונה הבאה,איזה נוער לנו יש שבו נוכל להתפאר,? הם כבר לא סומכים על צורת הניהול ונשלחו לשדות הקרב במקומות לא רחוקים אך עדיין,לא פה..אין להם אמונה בסמל,מה שהם אמורים לייצג,אם זה רפי עמוס שעושה חיל במכבי ב"ש,ושלא נדבר על הסכין שננעצה לי בלב לפני שבועיים,לראות את שחקן המחזור בליגת העל,חן עזרא,ילד שלנו שמפרפר את בית"ר..ומי תומך בו ומכדרר איתו בין ה'ערצבים' בקופסא? עוד יליד סורוקה-אלמוג כהן,פלא כדורגל עם נחישות שלא ראיתי אצל הרבה ישראלים צעירים בליגה..והרשימה עוד ארוכה,אם זה ינון ברדה המוכשר ששוחרר לקבוצות כמו לוד ולהפועל "אל-תשכחו-אותי"..
כתבה כואבת,מעציבה,מאוד קרה,אך אמיתית,אמיתית עד לכדי דמעות,שכל דבר טוב שעוד היה פה שוחרר ונמסר כאילו אין עתיד והיום הם מצליחים אי שם..מצליחים ולא ב-בינוניות או מחממים ספסל,שחקני הרכב לכל דבר,ובמיוחד לא נופלים מאף שם שמכדרר לאיטו בווסרמיל היום..
אז אני אסכם ואומר שאני די מרוצה מהתוצאות של הקבוצה עד היום,אך לא בדרך שהן נעשות,כי אני מציאותי,אנחנו די בינוניים ומטה,עם רמת משחק אנמית בהסתמכויות על שליחה לאצנים שלנו קדוסי ואסולין אל אחד על אחד ואולי יהיה 1-0 לפני השריקה למחצית..
אני אוהב את הפועל ותמיד אוהב..זה הבית שלי,ובגלל זה כואב לי..מאוד..ושבו בנים לגבולם..כסף יש,לא חסר..רק קצת רצון ולפקוח את העיניים..ומידי פעם לבוא למשחקי הנוער ולראות ניצוצות,ולתת הזדמנות,בלי להתבייש,אם בני יהודה והפועל פ"ת יכולות,גם אנחנו יכולים..ושיהיה שבוע טוב.. :גשם: :גשם: :גשם:

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: לחיות את הרגע..

שליחה על ידי dardasmiley »

כוס אמק עם הילידי סורוקה הזה כבר!!!!!!!!!!! אז חן עזרא ואלמוג כהן נולדו בסורוקה אז מה??????????????????? אז קשר יש להם לקבוצה יותר ממליקסון או קדוסי??? מתי ראית אותם מנסים להזיז משהו כדי להגיע לשחק ב"קבוצת הבית" שלהם??? להפך הם רק הערימו קשיים!
אין נוער, אין שחקני בית, לא יהיו בשנתיים שלוש הקרובות, אין מה לעשות!!! תתמודדו, תבינו כבר שהיה פה הרס טוטאלי במשך 10 שנים למחלקת הנוער, לא משקמים את זה בשנה שנתיים!!! כל שבוע קם פה מישהו שלא נאה לו שאין שחקני בית בקבוצה ורוצה לעלות עם הנוער! עם איזה נוער תעלו? זה שמקרטע בליגה השנייה? או עם ה2-3 שמסוגלים לעשות את ההבדל שם ולעלות אותם ליגה כדי שהמחלקה תוכל לנפק עוד כשרונות בעתיד?

תפסיקו כבר לטרטר במוח "ילידי סורוקה", "שחקני בית" אין כאלה!!! מבחינתי כל שחקן שלובש את המדים האדומים עם סמל הפועל ב"ש הוא שחקן בית נכון לעכשיו, זה מה יש! לא טוב לכם? שמעתי שבבני יהודה יש קבוצת שמבוססת על שחקני בית ומחפשת אוהדים!!!!!!!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

dardasmiley כתב:כוס אמק עם הילידי סורוקה הזה כבר!!!!!!!!!!! אז חן עזרא ואלמוג כהן נולדו בסורוקה אז מה??????????????????? אז קשר יש להם לקבוצה יותר ממליקסון או קדוסי??? מתי ראית אותם מנסים להזיז משהו כדי להגיע לשחק ב"קבוצת הבית" שלהם??? להפך הם רק הערימו קשיים!
אין נוער, אין שחקני בית, לא יהיו בשנתיים שלוש הקרובות, אין מה לעשות!!! תתמודדו, תבינו כבר שהיה פה הרס טוטאלי במשך 10 שנים למחלקת הנוער, לא משקמים את זה בשנה שנתיים!!! כל שבוע קם פה מישהו שלא נאה לו שאין שחקני בית בקבוצה ורוצה לעלות עם הנוער! עם איזה נוער תעלו? זה שמקרטע בליגה השנייה? או עם ה2-3 שמסוגלים לעשות את ההבדל שם ולעלות אותם ליגה כדי שהמחלקה תוכל לנפק עוד כשרונות בעתיד?

תפסיקו כבר לטרטר במוח "ילידי סורוקה", "שחקני בית" אין כאלה!!! מבחינתי כל שחקן שלובש את המדים האדומים עם סמל הפועל ב"ש הוא שחקן בית נכון לעכשיו, זה מה יש! לא טוב לכם? שמעתי שבבני יהודה יש קבוצת שמבוססת על שחקני בית ומחפשת אוהדים!!!!!!!

סוף סוף מישהו שיוצא על כל האנשים הנאחסים האלה שפשוט נמאס לשמוע את אותה מנגינה קבוע!

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:אין נוער, אין שחקני בית, לא יהיו בשנתיים שלוש הקרובות, אין מה לעשות!!! תתמודדו, תבינו כבר שהיה פה הרס טוטאלי במשך 10 שנים למחלקת הנוער, לא משקמים את זה בשנה שנתיים!!! כל שבוע קם פה מישהו שלא נאה לו שאין שחקני בית בקבוצה ורוצה לעלות עם הנוער! עם איזה נוער תעלו? זה שמקרטע בליגה השנייה? או עם ה2-3 שמסוגלים לעשות את ההבדל שם ולעלות אותם ליגה כדי שהמחלקה תוכל לנפק עוד כשרונות בעתיד?

בחור כלבבי אתה :כל הכבוד:

התחיל לצאת כבר מכל החורים כל הברבורים על האין זהות ותנו הזדמנות לנוער בלה בלה בלה.. אנשים שאין להם מושג בגרוש מנסים לעשות קולות של מביני עניין, ורק גורמים לאווירה עכורה ומזיקים. כמי שהולך למשחקי הנוער מאז שזוכר את עצמו, יכול רק להעיד שזו העונה השלישית ברציפות שפשוט נדהם כל פעם מחדש נוכח הרמה הירודה ששוברת שיא שלילי מדי עונה. אוסף חיגרים ופיסחים נטולי יסודות בסיסיים במקצוע בו בחרו עם מנטליות הרסנית שעל רובם ככולם אני חותם שיככבו לנצח בליגות של האותיות. שחקני הרכב לגיטמיים לליגת העל? יחידי שביחידי סגולה, אם בכלל.

מי שטרם נפל אצלו האסימון לגבי מצב דור העתיד שלנו, שפשוט יפקח עיניים ויתבונן בעובדות בשטח. לעומק. קבוצת הנוער הנוכחית בינונית במושגי ליגה שנייה, ותבלה שם גם בעונה הבאה. קבוצת נערים א', זו שתאייש בעונה הבאה את הפועל השלשה נמצאת כעת בליגה המחוזית (השלישית מתוך ארבע סה"כ!!), משמע שבסבירות גבוהה יש לקבוצת הנוער שלנו לפחות שנתיים מהיום לבלות במחוזות הליגה השנייה. המשמעות היא ששחקני בית מוכשרים, כאלה שיהיו שחקני ליגת על לגיטימיים, נראה במקרה הטוב רק בעוד שנתיים-שלוש. השנים הללו, מביה"ס לכדורגל עד גיל נוער הן השנים עם המשמעות הכי קרדינלית לקריירת המשחק של השחקן. אז הוא מקבל את יסודות המשחק ומתעצב בפן האישיותי-מנטלי. שחקן שאת שנותיו אלה עשה בביצת הליגת הנמוכות, חזקה עליו שישאר שם לנצח. לצפות משחקן כזה שאם הגיעו לגיל בוגרים ימציא עצמו מחדש, זה בערך כמו לצפות ממי שהתחנך כל חייו במוסדות חינוך מיוחד להתקבל ללימודי רפואה או משפטים.. :משוגע:

עוד בעידן החושך של ז'ינו&ניב כהן היה ברור שהנזק בחלקו הוא בלתי הפיך, רק שלא ידענו עד כמה..כעת הדברים מתבהרים ומקבלים תמונת מצב מדוייקת למימדים המפלצתיים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

שמע, לכל אוהדי באר שבע כואב שאין מספיק שחקני בית בקבוצה. כל אוהד רוצה שחקנים תוצרת מקומית שייצגו את העיר שלו בכבוד, ובזה אין ספק!

העניין הוא שיש פער בין מה שרוצים למה שיש במציאות, בשטח. כמו שאמר אורי, ולא אחזור עליו עכשיו (כי כל אדם יכול להבין את הנאמר בתגובתו), אין היום "ילידי סורוקה" שמציגים רמת כדורגל גבוהה.
מסיבה זו - תחליט אתה מה עדיף? קדוסי ומליקסון שבאו ממכבי פתח תקווה או מיבנה ומציגים יכולת סבירה פלוס במדים האדומים או ילידי סורוקה שלבטח לא היו מציבים אותך היום במקום ה-6 בליגת העל?!

סמל אישי של משתמש
sharon26

שליחה על ידי sharon26 »

dardasmiley כתב:כוס אמק עם הילידי סורוקה הזה כבר!!!!!!!!!!! אז חן עזרא ואלמוג כהן נולדו בסורוקה אז מה??????????????????? אז קשר יש להם לקבוצה יותר ממליקסון או קדוסי??? מתי ראית אותם מנסים להזיז משהו כדי להגיע לשחק ב"קבוצת הבית" שלהם??? להפך הם רק הערימו קשיים!

יום יבוא ותפקחו את העיניים..לא השנה ולא שנה הבאה..ולציטוט כתבתו של חברי ניצן על עתיד ב"ש ללא אלונה ועם חזרתו של ז'ינו (סיפור קצת מופרח אך שווה לקרוא)..
אז היום אנחנו מקום שישי ולפני הזדמנות לשפר עם 1-0 קטן על מכבי ביום שני..בע"ה..
אז להמשיך לקנות ולקנות ולקנות??? לא לפתח ולהכניס מידי פעם ניצוצות של נוער? יש נוער,רק שעצימת העיניים נוכח התוצאות בליגה עם שחקן בית 1 בהרכב משביעת רצון אותך ואת שאר אותם אוהדים שמספיקה להם הצלחה זמנית..ואם נסיים העונה מקו 10 אך עם 2-3 שחקני בית שקיבלו קרדיט ודקות שפשוף..לא טוב?
יותר טוב מקום שישי או שביעי,בלי שום דרך או נק' מטרה לעתיד,ובסיום העונה במקום לסמן וי על ציון דרך במועדון,נתחיל לחדש חוזים או לרדוף אחרי עוד שם חם מהמרכז או מארגנטינה כדי שעוד עונה תהיה בינונית ללא שחקני בית שייצגו את המועדון..זה תהליך שכל קבוצה חייבת..אני לא לוקח את בני יהודה ויושב איתה בבית כתירוץ,אבל היא דוגמא,וכיף לראות שלא רק היא,אלא עוד כמה קבוצות שמעלינו בטבלה עשו הצערה וניסוי כלים בשנים עברו כדי לקבל סגל מגובש ומחובר מקצועית,חברתית ומנטלית...
הצלחה זמנית אתם רוצים..ממש חבל..

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

ה"שחקני בית" האלה שלך חטפו 15-0 מהקבוצה הבוגרת.
אני צריך להוסיף?

שלח תגובה