+1הראל כתב:אני מעדיף את גולדברג בפאניקה ומרחיק סתם מאשר אורן ביטון כמו היום.
חור איום ונורא ומשחק פיזי של ילדה בת 12
יוסי אבוקסיס
- simply-red
Re: יוסי אבוקסיס
שילכו כפרה שניהם על מישי. מחזיר אותו אתמול.
מישי של 16/17? אתמול.ReDo כתב:שילכו כפרה שניהם על מישי. מחזיר אותו אתמול.
מישי של 17/18 ו-18/19? לא תודה.
מישי של 20/19 הוא באנקר בהרכב של מקום חמישי ביוון.הפועלעולה כתב: מישי של 16/17? אתמול.
מישי של 17/18 ו-18/19? לא תודה.
סחתיין עליו. אולי הוא התאושש ונכנס לכושר אחרי שנתיים שהוא לא שיחק כדורגל.ReDo כתב: מישי של 20/19 הוא באנקר בהרכב של מקום חמישי ביוון.
אצלנו אני זוכר טוב מאוד איך במשחקים האחרונים שלו אמיר עגייב וגיא בדש עשו לו סחרחורת.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
כרגע נראה שההבאה של אבוקסיס היה צעד נכון.
בכר עדיין חי את האליפויות ולא קלט עד הסוף את הצלילה באיכות הסגל.
אבוקסיס מבין את הנחיתות שלנו ופועל בהתאם.
בכר עדיין חי את האליפויות ולא קלט עד הסוף את הצלילה באיכות הסגל.
אבוקסיס מבין את הנחיתות שלנו ופועל בהתאם.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
הלוואי והיו לנו 2 זוסוואות. שמשחק 6 הוא משפיע מאוד על המשחק הקבוצתי, הרבה יותר אלגנטי תחילת ההנעת כדור, והרבה פחות לחוצה. אני חושב שדווקא בתור 10 קשה לו יותר. אין לו מספיק פיזיות וכוח מתפרץ לעמדה הזאת. 6 כמובן זה רק מבחינת מיקום שהכדור אצלנו, אין ספק שקבהא היה מתופקד יותר הגנתי ממנו.REDZED כתב: כבר כמה משחקים אני רואה את זה, והיום עמרי אפק אמר את זה בפירוש.. הוא לא מספיק משפיע על המשחק הקבוצתי, כ6 הוא בחיים לא יהיה השחקן שאנחנו רוצים שהוא יהיה.
אם אבוקסיס יצליח לשלב אותו בחלק הקדמי אז הוא יועיל לנו.
- dardasmiley
הפוסט של 7 בום על איביץ, זהב טהור. חבל שהמועדון לא לומד לדברר את עצמו כמוכם...
מאמן לא צריך לדבר איך שדיבר, אבל הוא צדק בכל מילה עם כל הכאב.dardasmiley כתב:הפוסט של 7 בום על איביץ, זהב טהור. חבל שהמועדון לא לומד לדברר את עצמו כמוכם...
במה הוא צודק בדיוק?
שהם פירקו אותנו? - לפרק זה לתת 4-5 חתיכות או לפחות לשלוט בצורה אבסולוטית ולייצר מצבין ולא להגיע למצבים מטעויות של היריבה.
שבזבזנו זמן? - כנראה הרבה זמן הוא לא שיחק מול רעננה, אשדוד, בני יהודה וכאלה.
הוא בתוך תוכו כמו כולנו ידע שהוא הולך לנצח 3אפס קל ואז שזה נגמר בתיקו אז התחילו התירוצים ההזויים שלו כמו בכל משחק שהוא לא מנצח
שהם פירקו אותנו? - לפרק זה לתת 4-5 חתיכות או לפחות לשלוט בצורה אבסולוטית ולייצר מצבין ולא להגיע למצבים מטעויות של היריבה.
הוא בתוך תוכו כמו כולנו ידע שהוא הולך לנצח 3אפס קל ואז שזה נגמר בתיקו אז התחילו התירוצים ההזויים שלו כמו בכל משחק שהוא לא מנצח
- dardasmiley
בוא, מאמן שחצן, שכל פעם מחדש רק מראה כמה הליגה הזו עלובה, כל קבוצה שלא מקבלת ממנו 3 במנהרה ועולה עם טיטולים עושה לו חיים קשים.ReDo כתב: מאמן לא צריך לדבר איך שדיבר, אבל הוא צדק בכל מילה עם כל הכאב.
קח את 2 הקבוצות שלו, שים אותן בליגה של 10 האלופות האחרונות הוא מסיים מקומות 9-10, על כל הוואסאח שיש סביבו.
ובנוסף להכל, אופי כמו של הצהבת..
אין עוררין על היכולת המקצועית של איביץ אבל הוא חרא של אישיות ובכיין גדול שיכול לספר סיפורים עד מחר בראיונות המקדימים על "מכבדים את היריבה".
הוא לא מכבד אף אחד וחושב שהליגה הזאת קטנה על מכבי ולכן כל תוצאה זולת ניצחון מוציאה ממנו את כל הזחלה.
לא נורא,הוא צריך להגיע עוד פעם אחת לטרנר העונה אני בטוח שהוא לא ישכח אותה.
נעשה לו חוויה מתקנת.
הוא לא מכבד אף אחד וחושב שהליגה הזאת קטנה על מכבי ולכן כל תוצאה זולת ניצחון מוציאה ממנו את כל הזחלה.
לא נורא,הוא צריך להגיע עוד פעם אחת לטרנר העונה אני בטוח שהוא לא ישכח אותה.
נעשה לו חוויה מתקנת.
הוא לא מעניין אותי כן? ברור שאלו תירוצים בשקל.הראל כתב:במה הוא צודק בדיוק?
עדיין, אני מסתכל נטו על הקבוצה שלי ונראינו אתמול כמו נס ציונה בבית שלנו.
לולא הגול פוקס של זריהן אנחנו לא מבקיעים עוד 10 שנים גם. כנראה שזה המקסימום שאפשר להוציא מהסגל הנוכחי אבל עצוב שהגענו למצב כזה.
1+ReDo כתב: הוא לא מעניין אותי כן? ברור שאלו תירוצים בשקל.
עדיין, אני מסתכל נטו על הקבוצה שלי ונראינו אתמול כמו נס ציונה בבית שלנו.
לולא הגול פוקס של זריהן אנחנו לא מבקיעים עוד 10 שנים גם. כנראה שזה המקסימום שאפשר להוציא מהסגל הנוכחי אבל עצוב שהגענו למצב כזה.
אתם צריכים להפנים שאנחנו חלק מהבית שימוש של הליגה הזו.
הליכה כמו בשנים עברו מחולקת, 2 מתמודדות על התואר בליגה משלהן, קבוצה במקום ה3 בליגה שלה משל עצמה, וממקום 4 עד מקום 14 ליגה אחת והבדלים מינורים לחלוטין.
פעם אנחנו היינו בליגה משלנו עם המתמודדת לתואר היום אנחנו סתם עוד קבוצה.
הליכה כמו בשנים עברו מחולקת, 2 מתמודדות על התואר בליגה משלהן, קבוצה במקום ה3 בליגה שלה משל עצמה, וממקום 4 עד מקום 14 ליגה אחת והבדלים מינורים לחלוטין.
פעם אנחנו היינו בליגה משלנו עם המתמודדת לתואר היום אנחנו סתם עוד קבוצה.