נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
בטוויטר שלו.
הבנתי.
חבל שההודעה הזו לא באה ממנו ישר ולא לחכות כמה שבועות אחרי שהמאמן יסביר לו את המצב.
חבל שההודעה הזו לא באה ממנו ישר ולא לחכות כמה שבועות אחרי שהמאמן יסביר לו את המצב.
תגידו יש עמוד או דף מסוים שאפשר לראות בו נתנוי שחקנים
עדכני?
משקל גובה וכל הדברים האלה.
אולי רק אני בסרט על זה שנייגל העלה לפחות
5-6 קילו מתחילת עונה
עדכני?
5-6 קילו מתחילת עונה
חושב שאני מהמבקרים הכי גדולים שלו כאן ואני איתך לגמרי, מיותר לגמרי בזמן משחק.שמעון א כתב:וואלה לא אוהב אותו.
אבל אני חושב שזה מוגזם מה שעשו לו אתמול.
אתה לא לבדtomer224 כתב:תגידו יש עמוד או דף מסוים שאפשר לראות בו נתנוי שחקנים
עדכני?
5-6 קילו מתחילת עונה
כאב עליו כי הוא בן אדם בלי רוע
אבל מנסים לגרום לרצות לעזוב והקבוצה לפני הכול
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אחריי שהוא הוריד אותם בקיץ.tomer224 כתב:תגידו יש עמוד או דף מסוים שאפשר לראות בו נתנוי שחקנים
עדכני?
5-6 קילו מתחילת עונה
שחקן לא מקצוען ככל הנראה.
דווקא בעמדת הזר אנחנו צריכים מקצוענים כמו מיגל ויהושוע.
בקיץ צריך לעשות הכל על מנת למצוא לו מחליף איכותי ומקצוען.
רצוי פורטוגלי למה מסתבר שהם טובים לנו.
או ניגרי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הבעיה הכי גדולה של באר שבע בשנתיים האחרונות- שחקנים שחושבים שהם מעל המועדון, ופה שורש הבעיה.
הקציצה הלא ספורטיבית הזה שכל היום טוחן וחושב שהוא שחקן ענק. אין לו מחילה, שיעוף מפה קיבינימט.
הקציצה הלא ספורטיבית הזה שכל היום טוחן וחושב שהוא שחקן ענק. אין לו מחילה, שיעוף מפה קיבינימט.
תגיד לי אתה אמיתי? מי אתה שתגרש מפה שחקנים?REDZED כתב:כאב עליו כי הוא בן אדם בלי רוע
ולמה נראה לך ששחקן יוותר על חוזה של מטות אלפי יורו בגלל שאתה שורק לו בוז?
"מנסים לגרום לו לעזוב", איזה משפט הזוי
- ForeverRed
שומר הסף של המועדון.bs war כתב:
תגיד לי אתה אמיתי? מי אתה שתגרש מפה שחקנים?
כרגע נייג’ל לא שווה שליש ממה שקנו אותו, בכל יום היו רוצים למכור אותו וכרגע שהקבוצה בירידה אז לפחות מהמניה הזאת מנסים להיפטר עם כמה שיותר צמצום הפסדים.bs war כתב:
תגיד לי אתה אמיתי? מי אתה שתגרש מפה שחקנים?
אולי מבינים את זה בקהל ומנסים לגרום לרצות לעבור גם במצב של שכר מצומצם.
ו״מי אתה שתגרש שחקנים״?
כל יום אנשים פה מעיפים פה שחקנים על ימין ועל שמאל אבל שזה נוגע להאסלביינק יש פה כמה אנשים עם אהבה עיוורת כלפיו שרק פוגעים במקצועיות של הפורום הזה,
הם לא מבינים שדווקא ההתחסדות לפיזיות שלו והעוצמות שלו ועצימת העיניים על האנטי כדורגל ותארים שהוא רק פוגעת ועושה הרס עצום על ההתפתחות של הקבוצה והמועדון.
רוצה להבהיר נקודה, יש הרבה צביעות. יש הרבה אנשים ששורקים לו בוז ולא שרקו בזמנו לבוזגלו, לרוב השורקים אין פה עניין של ״משתין על הקהל״ אלא תופסים על זה טרמפ וזה בגלל שהוא נראה כמו שחקן עבר. שם כסף שאם הוא מתנהג אותו דבר אבל עם דאבל דאבל בשערים-בישולים 90% ויותר מהשריקות לא נשמעות.
לעניין- בגדול צריך לקרות משהו ממש ממש חריג בשביל לשרוק בוז לשחקן שלך על הדשא, זה משחיר את כל האווירה ומקשה על הקבוצה לתפקד (בייחוד בתקופת משבר, כשהביטחון והתמיכה מהקהל חשובים מתמיד). אני אישית לא עשיתי את זה מאז אוהד כהן ורק מקרה דומה יגרום לי לעשות את זה
לעניין- בגדול צריך לקרות משהו ממש ממש חריג בשביל לשרוק בוז לשחקן שלך על הדשא, זה משחיר את כל האווירה ומקשה על הקבוצה לתפקד (בייחוד בתקופת משבר, כשהביטחון והתמיכה מהקהל חשובים מתמיד). אני אישית לא עשיתי את זה מאז אוהד כהן ורק מקרה דומה יגרום לי לעשות את זה
רק להזכיר לכםשהבוז באה בעקבות ההשתקה שלו בגול ולא על היכולת הנוראית שלו, והוא עיצבן את כולם עוד יותר שבחר לעלות תמונה שלו( כאילו חסר לו תמונות) עם ההשתקה לקראת המשחק מול הפועל ת"א.
+1dor69 כתב:רוצה להבהיר נקודה, יש הרבה צביעות. יש הרבה אנשים ששורקים לו בוז ולא שרקו בזמנו לבוזגלו, לרוב השורקים אין פה עניין של ״משתין על הקהל״ אלא תופסים על זה טרמפ וזה בגלל שהוא נראה כמו שחקן עבר. שם כסף שאם הוא מתנהג אותו דבר אבל עם דאבל דאבל בשערים-בישולים 90% ויותר מהשריקות לא נשמעות.
עבר לי בראש לגמרי.
שום קשר לאהבה עיוורת.REDZED כתב:
כרגע נייג’ל לא שווה שליש ממה שקנו אותו, בכל יום היו רוצים למכור אותו וכרגע שהקבוצה בירידה אז לפחות מהמניה הזאת מנסים להיפטר עם כמה שיותר צמצום הפסדים.
אולי מבינים את זה בקהל ומנסים לגרום לרצות לעבור גם במצב של שכר מצומצם.
ו״מי אתה שתגרש שחקנים״?
כל יום אנשים פה מעיפים פה שחקנים על ימין ועל שמאל אבל שזה נוגע להאסלביינק יש פה כמה אנשים עם אהבה עיוורת כלפיו שרק פוגעים במקצועיות של הפורום הזה,
הם לא מבינים שדווקא ההתחסדות לפיזיות שלו והעוצמות שלו ועצימת העיניים על האנטי כדורגל ותארים שהוא רק פוגעת ועושה הרס עצום על ההתפתחות של הקבוצה והמועדון.
פה ובפייסבוק תעיף את מי שבא לך, גם אני חושב שיש הרבה שחקנים שלא צריכים להיות פה, יש מצב שאפילו נייג'ל ביניהם.
אבל באיצטדיון כולם שחקנים של הקבוצה שלי, אין דבר כזה לקלל או לשרוק להם בוז. אם אתה בא בשביל לפגוע בקבוצה, תישאר בבית