ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
מבסוט עליו, דוחף, מכוון, מוחא כפיים על מהלכים
מעבר ליכולת הטכנית, השחקן הכי מחוייב בפער במגרש. איך שחקנים אחרים מעיזים לדבר עליו בכלל
הלוואי יעזוב. קשה לצפייה לראות אותו נלחם ועושה הכל רק כדי לקבל ביקורות בערוץ הספורט.
אההההה איזה קיצוניות, אני שונא את מה שקןרה בתקשורת אבל עדיין מעדיף להרוויח אותו עם הבלבולי מוח של פשחצקיהפועלעולה כתב:הלוואי יעזוב. קשה לצפייה לראות אותו נלחם ועושה הכל רק כדי לקבל ביקורות בערוץ הספורט.
שפשכה ילך כפרה עליו בלילה אלף פעמים.
מספר אחת על הדשא.
מספר אחת על הדשא.
איך אהבתי את הטירוף שלו אחרי הפאול שסחט דקה לסיום
פשכצקי הזה בן זונה
בסיום ההתמודדות, חלק משחקני ב"ש יצרו מהומה בדרך לחדר ההלבשה כשהתגרו וביצעו תנועות מגונות כלפי רומן גולובארט. מאבטחים נאלצו להתערב על מנת למנוע עימות פיזי, שכמעט וקרה. הבעלים אלונה ברקת נכחה באזור וראתה את כל האירוע. בנתניה טענו כי ז'וסואה ביצע תנועה מגונה כלפי השחקנים.
בסיום ההתמודדות, חלק משחקני ב"ש יצרו מהומה בדרך לחדר ההלבשה כשהתגרו וביצעו תנועות מגונות כלפי רומן גולובארט. מאבטחים נאלצו להתערב על מנת למנוע עימות פיזי, שכמעט וקרה. הבעלים אלונה ברקת נכחה באזור וראתה את כל האירוע. בנתניה טענו כי ז'וסואה ביצע תנועה מגונה כלפי השחקנים.
בסוף הוא ידפוק לו מכות באמתyakar כתב:פשכצקי הזה בן זונה
צעקו לי פה "תפתח" "אל תדבר ברמזים", הנה פתחתי רק משהו באמת הכי קטן שיש.אריאל2 כתב:
הדברים מורגשים בלי ספק.
בלי קשר, אם היא כתבה לך בפרטי חבל שחשפת את זה פה.
אם אפתח הכל אוי ואבוי. מעדיף גם שלא, עדיין זה המועדון שלנו וצריך איכשהו לשמור עליו. אבל יש דברים שחייבים להבין כדי שיתחילו פה שינוי אמיתי שיחזיר אותנו למסלול.
לגבי ז'וסוואה, הלוואי ול-90 אחוז מהשחקנים היה אכפת כמו שלו אכפת במהלך המשחק.
אני סתם אוכל תסבוכות מהפרסומים המגמתיים של ספורט 5,
זוסואה אומנם שחקן משוגע אבל יש לו רעב שלא ראיתי מרוב האיכותיים שהיו פה כגון: מיקאלים, סקריואנאים, מדוניינינים.
זוסואה אומנם שחקן משוגע אבל יש לו רעב שלא ראיתי מרוב האיכותיים שהיו פה כגון: מיקאלים, סקריואנאים, מדוניינינים.
רן, קודם כל תודה על השיתוף. אם מה שאתה מתאר הוא נכון, אנחנו יכולים לבוא לכל העולם בטענות אבל מי שבאמת תחליט לאן המועדון הזה הולך זו אלונה. הרעב שלה יכתיב אם חוזרים להיות מועדון מקצועני או נשארים בחובבניות. אפשר לרדת על ברק, אפשר להעיף שחקנים, אפשר לשחרר אנשי צוות, כלום לא יעזור
במשחק הבא שגם נפסיד וגם ממן לא ישחק יותר מ-30 דקות תראה את הביקורת חוזרת.הפועלעולה כתב:הלוואי יעזוב. קשה לצפייה לראות אותו נלחם ועושה הכל רק כדי לקבל ביקורות בערוץ הספורט.
אחרי שבפעם הקודמת הלכו על לא נייד מספיק (LOL), בפעם הבאה הם צריכים ללכת על לא מוסר מספיק, או אולי לא משקיע ומראה מחויבות.
פשוט מלך. התחושה הזו שכדור מגיע לשחקן ואתה אשכרה רגוע, אתה יודע שהוא יודע מה לעשות וסומך עליו שיראה משהו חכם. התגעגעתי לתחושה הזו, היא כל כך חסרה לי השנה עם שחקנים כמו האסלבנק, זריהן, ספורי וחבריהם
זריהן היום הביא וויניריות שהרימה לכל המועדון המדוכא הזה את התחת, אז לפחות היום הייתי מכבד אותו ולא דוחף אותו לרשימה גם אם אני חושב שהוא חלק ממנה.eitam כתב:פשוט מלך. התחושה הזו שכדור מגיע לשחקן ואתה אשכרה רגוע, אתה יודע שהוא יודע מה לעשות וסומך עליו שיראה משהו חכם. התגעגעתי לתחושה הזו, היא כל כך חסרה לי השנה עם שחקנים כמו האסלבנק, זריהן, ספורי וחבריהם
בהצלחה לפשכצקי וממן, שיצטרכו מחר להסביר לנו למה ממן ששוב קיבל כרטיס על חמימות מוח כשדחף שחקן, הוא הכי מחויב בקבוצה,וזוזוואה שהוא השחקן כדורגל היחיד במגרש שאכפת לו הוא חמום מוח חסר אחריות