עדן שמיר
Re: עדן שמיר
זה בעיקר מראה שיש פה סוכנים מעולים.
לא קינדה ולא שמיר שווים את הכסף ששמו עליהם החלון.
קינדה עוד לפחות הראה משהו, בגיל 26 לראשונה נתן חצי עונה טובה. והעסקה הזו מבחינת בית"ר היא בהחלט שכונתית, אבל לפחות קיבלו כסף טוב.
הלוואי וגם הסוכן של קלטינס והאסלביינק היו מצליחים לסדר משהו.
לא קינדה ולא שמיר שווים את הכסף ששמו עליהם החלון.
קינדה עוד לפחות הראה משהו, בגיל 26 לראשונה נתן חצי עונה טובה. והעסקה הזו מבחינת בית"ר היא בהחלט שכונתית, אבל לפחות קיבלו כסף טוב.
הלוואי וגם הסוכן של קלטינס והאסלביינק היו מצליחים לסדר משהו.
לחוגג אין שום סיי בעיסקה של קינדה. יחי ההבדל הקטן....
אבל הוא חתם העסקה הביזיונית הזאת מלכתחילה, על זה אני מדבר, הייתם גומרים אוצה פהeitam כתב:לחוגג אין שום סיי בעיסקה של קינדה. יחי ההבדל הקטן....
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דרך אגב, עדן שמיר עוזב אותנו כשהוא מהבולטים בליגה (לפי המנהלת) במאבקי אוויר מוצלחים, מאבקי קרקע מוצלחים ותיקולים מוצלחים. דווקא הגנתית יהיה לא פשוט להחליף אותו כי הוא היחידי בקישור שחטף וניצח במאבקים הגנתיים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
300 אלף יורו לפני מענקים. נראה לכם שאנחנו יכולים להתחרות בזה ולהשאיר אותו?
גם אם אני שמיר אני עף מפה , זה מה שהפכנו ונקווה שנדע לעלות חזרה .bs war כתב:
אם אני שחקן כדורגל ישראלי בגיל 24, תן לי סיבה אחת טובה להישאר בהפועל ב"ש במקום לצאת לקבוצת צמרת בבלגיה.
לא הייתי נשאר תמורת כמעט אף סכום
ואגב שמיר לא שובר שיוויון ועדיין הקשר הכי איכותי בסגל ובהתחשב בזה שאין ישראלים נורמליים ואין משאבים לזרים איכותיים אז הנפילה ממש קרובה , התחושה היא שהפכנו שוב לעוד קבוצה וחבל
אז יאללה בוא נסגור . למה אנחנו צריכים להתמודד גבוהה ולהוציא כסףCrazyRed7 כתב:300 אלף יורו לפני מענקים. נראה לכם שאנחנו יכולים להתחרות בזה ולהשאיר אותו?
אפשר בכיף להיות בני יהודה ונתניה
אתה באמת מאמין שאנחנו יכולים להתמודד גבוהה עם רמת ההקשעה בקבוצה,הנוער ומחלקת הסקאוניג שלנו?שיש כתב: אז יאללה בוא נסגור . למה אנחנו צריכים להתמודד גבוהה ולהוציא כסף
אפשר בכיף להיות בני יהודה ונתניה
אין מה לעשות אנחנו שווים מקום 3-4 וזה מה שנסיים כל עוד דברים מנוהלים בצורה שהם מנוהלים ושם נסיים. אל תקח את האליפויות כדוגמא, זה היה החריג שככל הנראה לא יחזור בקרוב.
בשורה התחתונה ,אנחנו נתניה משודרגת ואנחנו חייבם להתרגל למציאות הזאת.
אתה מודע לזה שעכשיו השקיעו בערך 4 מיליון יורו על הפרויקט הזה של אתלטיקו בנוער?rkuka כתב: אתה באמת מאמין שאנחנו יכולים להתמודד גבוהה עם רמת ההקשעה בקבוצה,הנוער ומחלקת הסקאוניג שלנו?
אין מה לעשות אנחנו שווים מקום 3-4 וזה מה שנסיים כל עוד דברים מנוהלים בצורה שהם מנוהלים ושם נסיים. אל תקח את האליפויות כדוגמא, זה היה החריג שככל הנראה לא יחזור בקרוב.
זה לא שיש בעיה בהשקעה של כסף, אלא איפה הכסף מושקע. כמות הכסף שזרקנו לפח על פיצויים ב-3 שנים האחרונות היא מטורפת.
ההשקעה בנוער תניב אולי בעוד 4-5 שנים וגם זה הרבה מזל - תשווה את זה לכמה חיפה משקיעים בנוער ותראה כמה זמן לקח להם להתחיל להוציא שחקנים.הפועלעולה כתב: אתה מודע לזה שעכשיו השקיעו בערך 4 מיליון יורו על הפרויקט הזה של אתלטיקו בנוער?
זה לא שיש בעיה בהשקעה של כסף, אלא איפה הכסף מושקע. כמות הכסף שזרקנו לפח על פיצויים ב-3 שנים האחרונות היא מטורפת.
לגבי הכסף שנזרק לפח על פיצויים - זה בדיוק התוצר של השקעה או חוסר השקעה יותר נכון במערך סקואוטינג.
מבחינתי השקעה, זה לא בהכרך כסף למרות שאנחנו מאחורי חיפה ומכבי גם שם, אלה בעיקר בפוקוס ואיוש משרות רלוונטיות.
בהחלטCrazyRed7 כתב:300 אלף יורו לפני מענקים. נראה לכם שאנחנו יכולים להתחרות בזה ולהשאיר אותו?
מרואן קבהא במריבור היה קשר אחורי(6), או שהוא היה 50:50?
מישהו יודע?
מישהו יודע?
שיחק את ה6.שמעון א כתב:מרואן קבהא במריבור היה קשר אחורי(6), או שהוא היה 50:50?
מישהו יודע?
אנחנו לא נתניה משודרגים ולא בטיח,עם השאר אני יכול להסכים איתך והפיקחים שכאן עוד בעונות האליפות אמרו שכדי להישאר במשחק לאור החיסרון התקציבי שלנו אל מול מכבי וחיפה אכן צריך להשקיע יותר בסקאוט ובנוער.rkuka כתב: אתה באמת מאמין שאנחנו יכולים להתמודד גבוהה עם רמת ההקשעה בקבוצה,הנוער ומחלקת הסקאוניג שלנו?
אצלנו בחרו לא לעשות את זה אבל בשנה האחרונה קצת קיבלו שכל בוא נקווה שזה יילך וישתדרג.
נכון להיום אנחנו בהחלט באיזור ה3-4 ובעבודה נכונה אפשר גם אפשר לחזור לעונות האליפות.