תחושת ריקנות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: תחושת ריקנות

שליחה על ידי זה שי ! »

כמה שטויות נמאס כבר !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:משה אתה מגזים....שנה שעברה אופיר לא שיחק כל העונה, וכל הקבוצה לא הייתה שחקני בית, אלא אם כן אלול וקידר הם המודלים להערצה, או אולי אילוז?, בקיצור לא השתנה הרבה מהעונה שעברה.
אלה שחקני הבית שהיו חלק מרכזי/חלקי בקבוצה בשנה שעברה - אסי רחמים, אלעד בונפלד, יוסי אלקיים, אביתר אילוז, יניב אלול (שהיה חלש), רפי עמוס, אלירן אפריאט, זוהר חוגג ומשה אסולין.
אליהם יש להוסיף את שחקני הרכש שהקהל התחבר אליהם - אופיר חיים, זיו כבדה ודנדי אוקוגו שהוכיחו עצמם כששיחקו והציגו משחק מלא מחויבות. אליהם יש להוסיף את אוהד קדוסי ומאור מליקסון (שנשארו כחלק מרכזי מהקבוצה גם השנה).

בשנה שעברה היה חיבור טוב יותר.
קודם כל היו דמויות כמו אופיר חיים ואסי רחמים שהנהיגו וחיברו את הקהל לקבוצה.
דבר שני היו שחקנים כמו כבדה ודנדי שקנו את לב הקהל במשחק ללא פשרות ומלא מחויבות.

אם עורכים השוואה לעלייה הקודמת עם לופא, שם הבסיס נשאר והיה גם הבסיס לליגת העל מה שגרם לחיבור נדיר של הקהל לקבוצה (בזכות אותו חיבור הקמנו את שער 5 המוכר היום והפכנו את מועדוני האוהדים לרלוונטים).

לשאלתכם מהם ההבדלים מהבחינה המקצועית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מאז שרמי אליהו עזב את הפועל ב"ש , זה לא אותה הפועל ב"ש בשביל משה ;)
תמונה

ירון
Title: THE CAMELS SINCE 2005

שליחה על ידי ירון »

לא נורא משה גם זה יעבור
נראה לי יותר שאתה חם על ההנהלה כנראה היה לך קצר איתם ובאמת חבל שהם לוקחים את הקהל כמובן מאליו שילמדו מאשדוד ויבינו כמה קשה להביא קהל

ועוד דבר בקשר לחיבור - יוסי אופיר תותח , חולה על הקהל שלנו מה נפלתם עליו אז מה אם הוא נישק את הסמל אחרי 5 דק' בעיר הוא רצה להודות לקהל שהדהים אותו וזאת הייתה הדרך שלו , לעומת זאת אני שמתי לב איך אסי רחמים צועק ומסמן עם היד לקדוסי (שאני מאוד אוהב את המשחק שלו) להודות לקהל כשקראו בשמו לפני המשחק ולבסוף הוא עשה טובה!!! וקם מהספסל אז שתדעו יוסי אופיר מחובר יותר מקדוסי לקהל ושניהם צריכים ללמוד מקלה כי שחקן כמוהו מתאים ביותר לב"ש
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

השאלה ירון היא אלייך ואל שאר האנשים שהגיבו כאן -
מה בעצם מייחד את הפועל באר שבע לעומת יתר הקבוצות בליגה?
מהי זהות בשבילכם?

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב:השאלה ירון היא אלייך ואל שאר האנשים שהגיבו כאן -
מהי זהות בשבילכם?
הסמל, האיצטדיון, הצבע של המדים, העבודה שקוראים לה הפועל באר שבע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

ירון

שליחה על ידי ירון »

משה אוחיון כתב:השאלה ירון היא אלייך ואל שאר האנשים שהגיבו כאן -
מהי זהות בשבילכם?
כיום זו שאלה קשה התשובה הראשונה שעולה לי זה הקהל
אבל תן זמן סבלנות ויהיו פה באר שבעיים גם אני מתגעגע ל-8 באר שבעיים בהרכב וחסר לי שחקנים שאני מכיר שלמדו איתי ביסודי או בתיכון
אני בטוח שכל אחד היה רוצה לראות זאת אבל אני מבין שההרס שהיה פה במשך שנים במחלקות הנוער לוקח שנים לתקן
ציפיתי גם מעזורי ליותר בקטע הזה אבל זה לא קרה ואם היו תלונות הם היו צריכים להישמע בקיץ ולא נשמעו מספיק כי כולם התלהבו מהרכש

גם לשחקנים הללו נתרגל חלקם נערצים ע"י הקהל פבל קאלה תן זמן ודבר איתי עוד חודשיים שלושה
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ניב כתב:
הסמל, האיצטדיון, הצבע של המדים, העבודה שקוראים לה הפועל באר שבע.
הדברים שציינת לא מייחדים את הפועל באר שבע מכל השאר.
בעבר עלינו למשחקים אפילו עם מדים בצבע צהוב ופעם אחת אפילו במדים ירוקים.
אפילו את הסמל החלפנו לא מעט פעמים בעבר למקרה שלא ידעת (אני ארחיב אם תרצה).
המיקום? מהו המיקום? וסרמיל שעוד מעט יהרס? העיר באר שבע? גם מכבי באר שבע משחקת באותה עיר ובאותם מגרשים.
ההיסטוריה של הפועל באר שבע צריכה להדגיש ולהבהיר לך שהפועל באר שבע זה לא הסמל שכתוב עליו גאוות הנגב, זה לא הדשא בוסרמיל וזה גם לא אלונה ברקת.
הפועל באר שבע היא קודם כל באר שבע, על כל מה שכולל את זה וכל מה שזה אמור לייצג. חמימים, אמיתים, נאמנים ללא תקנה ובעיקר עם המון פונטציאל לא ממומש.
הפועל באר שבע היא אני ואתה, היא אליניב ברדה ואסי רחמים.
זאת הפועל באר שבע.
בזמן שיש לא מעט אוהדים שמחפשים רק 3 נקודות במשחק הקרוב, אני בנוסף ל3 נקודות (חשוב אבל לא תכלית הכל) גם מחפש מהות, ניהול נכון, ראייה לעתיד וגאווה.

הפועל באר שבע חייבת להיות גאוות הנגב וכל עוד האנשים כאן ימשיכו להגיב בשליליות כאשר אנשים כמוני מנסים לשמור עליה, לשפר אותה, להפוך אותה למה שהיא צריכה להיות, אנחנו נמשיך להיות עוד קבוצה שמסתכלת רק עד השבת הקרובה ובדרך מפספסת את כל מה שחשוב באמת.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

משה אוחיון כתב: הדברים שציינת לא מייחדים את הפועל באר שבע מכל השאר.
בעבר עלינו למשחקים אפילו עם מדים בצבע צהוב ופעם אחת אפילו במדים ירוקים.
אפילו את הסמל החלפנו לא מעט פעמים בעבר למקרה שלא ידעת (אני ארחיב אם תרצה).
המיקום? מהו המיקום? וסרמיל שעוד מעט יהרס? העיר באר שבע? גם מכבי באר שבע משחקת באותה עיר ובאותם מגרשים.
ההיסטוריה של הפועל באר שבע צריכה להדגיש ולהבהיר לך שהפועל באר שבע זה לא הסמל שכתוב עליו גאוות הנגב, זה לא הדשא בוסרמיל וזה גם לא אלונה ברקת.
הפועל באר שבע היא קודם כל באר שבע, על כל מה שכולל את זה וכל מה שזה אמור לייצג. חמימים, אמיתים, נאמנים ללא תקנה ובעיקר עם המון פונטציאל לא ממומש.
הפועל באר שבע היא אני ואתה, היא אליניב ברדה ואסי רחמים.
זאת הפועל באר שבע.
בזמן שיש לא מעט אוהדים שמחפשים רק 3 נקודות במשחק הקרוב, אני בנוסף ל3 נקודות (חשוב אבל לא תכלית הכל) גם מחפש מהות, ניהול נכון, ראייה לעתיד וגאווה.

הפועל באר שבע חייבת להיות גאוות הנגב וכל עוד האנשים כאן ימשיכו להגיב בשליליות כאשר אנשים כמוני מנסים לשמור עליה, לשפר אותה, להפוך אותה למה שהיא צריכה להיות, אנחנו נמשיך להיות עוד קבוצה שמסתכלת רק עד השבת הקרובה ובדרך מפספסת את כל מה שחשוב באמת.
מתי תבין שמה שהיה היה ?
מתי תבין כבר שהיום שם המשחק הוא דבר שונה כסף
היום אין לך שחקני בית מתאימיים שיכולים להתאיים להרכב של הפועל ב"ש
אתה לא מבין שאין לך נוער אהה!
ראינו שהיה לנו שחקני בית כמה הצלחנו אפילו בליגה השנייה לא עלינו ליגה עם כמות השחקני בית ששחקו כאן רמי אליהו אסי רחמים אלול עוז יפרח תומר חליבה צאגי רפי עמוס וכל השאר יאללה מספיק היום אין לב"ש שחקנים ב"ש כי פשוט אין כאלה מתי תבין את זה ביום שיהיה אחד טוב תאמין לי שעזורי או כל מאמן אחר שיהיה יתן לו לשחק !
אתה פשוט מנסה להגיד את אותו דבר כל יום וואללה בנאדם אתה רואה פה בור ? לא נכון אז אל תחפור לנו
זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

משה, בתקופה של אלי זינו טענת שהנזק שזינו עושה זה - בכיה לדורות. הכל רקוב. מחלקות הנוער, הילדים, ההנהלה, האפסנאים, הכל!
אלונה רכשה את הפועל ב"ש לפני שנתיים וחצי בערך. אפילו פחות. מאז היא מנסה לעשות פה משהו טוב יותר. משקיעה הרבה מאוד כסף למטרה הזאת. לפעמים היא עושה טעויות (מה לעשות? היא בן-אדם). מותר להעביר ביקורת, אבל זה לא מה שאתה עושה - אתה מסית!

אתה מצפה שאלונה תהפוך את הפועל ב"ש למשהו שאתה חולם עליו בתוך יום אחד!!! אי אפשר!!!

תאמין לי, שהיא רוצה מאוד שכל הסגל שהלה יהיו שחקנים באר שבעים. מה אתה חושב שהיא נהנת לזרוק על שחקן 120 אלף דולר כשבמכבי פ"ת הוא היה חותם גם ב 90 אלף????

היא מנסה לעשות את הכי טוב שהיא יכולה. ומהכיס שלה!! אין לה שום אינטרס להרוס את הפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

שמעון א כתב:משה, בתקופה של אלי זינו טענת שהנזק שזינו עושה זה - בכיה לדורות. הכל רקוב. מחלקות הנוער, הילדים, ההנהלה, האפסנאים, הכל!
אלונה רכשה את הפועל ב"ש לפני שנתיים וחצי בערך. אפילו פחות. מאז היא מנסה לעשות פה משהו טוב יותר. משקיעה הרבה מאוד כסף למטרה הזאת. לפעמים היא עושה טעויות (מה לעשות? היא בן-אדם). מותר להעביר ביקורת, אבל זה לא מה שאתה עושה - אתה מסית!

אתה מצפה שאלונה תהפוך את הפועל ב"ש למשהו שאתה חולם עליו בתוך יום אחד!!! אי אפשר!!!

תאמין לי, שהיא רוצה מאוד שכל הסגל שהלה יהיו שחקנים באר שבעים. מה אתה חושב שהיא נהנת לזרוק על שחקן 120 אלף דולר כשבמכבי פ"ת הוא היה חותם גם ב 90 אלף????

היא מנסה לעשות את הכי טוב שהיא יכולה. ומהכיס שלה!! אין לה שום אינטרס להרוס את הפועל ב"ש.
שמעון תסתכל על התגובה שלי מקודם.
תראה מהי עבורי הפועל באר שבע.
האם הכל מתחיל ונגמר בשחקני בית? לא ולא.

בוא נעבור ביחד על הדברים "הלא מחמיאים" שקרו רק השבוע לקבוצה -

אלעד בונפלד לא מקבל חוזה למרות הפציעה (חוקי לחלוטיין אבל איפה הרגישות?)

אלעד בונפלד מקבל יחס קר וגם החוזה של השנה לא יקוים (חוקי לחלוטיין אבל רע מבחינת תדמית)

אתר האינטרנט שאמור למכור כרטיסים למשחקים ולהקל גם על הקבוצה לוקח עמלה מטורפת (יתכן שטעות אבל האם למישהו אכפת? האם מישהו מהנהלה אחרי שחתמו על ההסכם בדק את הדברים בשטח?)

משחק גביע הטוטו עובר לנתניה ואף צעד לא נעשה כדי להקל על הקהל (האם נעשתה פניה להתאחדות שעקב הסיבות המיוחדות יתנו לבאר שבע אישור מיוחד לשחק במגרש פחות תקני באיזור הדרום כמו שנתנו לבני יהודה השבוע באותו מקרה לשחק בשכונה?
האם כשהתקבלה ההחלטה לשחק בנתניה התקבלה החלטה גם לממן הסעות לאוהדים כדי שיגיעו למשחק? לא ולא).

כל הדברים האלה התרחשו בשבוע האחרון.
נכון, יש כאלה שיסכימו עם חלק מהדברים אבל זה צורם. זה פוגע בתדמית ומעבר לכל זה מראה שלהפועל באר שבע אין דרך.
פעם יאשימו את גיא עזורי, פעם יאשימו את אבי שכטר ופעם יאשימו את הקהל, אבל מתי אנשים יבינו שכלום לא ישתנה, שהטעויות הקשות האלה יחזרו כל הזמן כל עוד לא יקבעו דרך להפועל באר שבע.
מתי אנשים יבינו שרק כשהנהלה תתחיל לספור את הקהל, תתחיל לחשוב על המהות ולא על השורה התחתונה, הפועל באר שבע תהיה קבוצה גדולה.

ירון

שליחה על ידי ירון »

משה אוחיון כתב:
בוא נעבור ביחד על הדברים "הלא מחמיאים" שקרו רק השבוע לקבוצה -

אלעד בונפלד לא מקבל חוזה למרות הפציעה (חוקי לחלוטיין אבל איפה הרגישות?)

אלעד בונפלד מקבל יחס קר וגם החוזה של השנה לא יקוים (חוקי לחלוטיין אבל רע מבחינת תדמית)

אתר האינטרנט שאמור למכור כרטיסים למשחקים ולהקל גם על הקבוצה לוקח עמלה מטורפת (יתכן שטעות אבל האם למישהו אכפת? האם מישהו מהנהלה אחרי שחתמו על ההסכם בדק את הדברים בשטח?)

משחק גביע הטוטו עובר לנתניה ואף צעד לא נעשה כדי להקל על הקהל (האם נעשתה פניה להתאחדות שעקב הסיבות המיוחדות יתנו לבאר שבע אישור מיוחד לשחק במגרש פחות תקני באיזור הדרום כמו שנתנו לבני יהודה השבוע באותו מקרה לשחק בשכונה?
האם כשהתקבלה ההחלטה לשחק בנתניה התקבלה החלטה גם לממן הסעות לאוהדים כדי שיגיעו למשחק? לא ולא).

כל הדברים האלה התרחשו בשבוע האחרון.
נכון, יש כאלה שיסכימו עם חלק מהדברים אבל זה צורם. זה פוגע בתדמית
צודק בזה אני תומך בך ואם המשחק באמת יתקיים בנתניה זה יהיה עוד כתם שחור גדול להפועל הזאת וחבל
תמונה

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

משהעל מה יתנו לאלעד משכורת על מה??????
שכחתי או שהכיס של אלונה זה לשכת הסעד או ביטוח לאומי????
כדורגל זה מקצוע!!! פרשת למה שתקבל כסף????
ובוא אני אזכיר לך את מקרה אילוז בקיץ והחוזה (איך שהוא אתה תמיד שוכח את המשאים ומתנים הקשים שהם עושים), ואני מקבל את זה כי הם רוצים להוציא את המקסימום כי זה המקצוע שלהם.
ואני אתן לך עוד סיבה אם ממשיכים לתת משכורת לאלעד צריך לתת גם משכורת למסיקה הרי אין פה שום סיבה לעשות איפה ואיפה, אבל לך כרגיל נוח לראות את האמת רק מנקודת המבט שנוחה לך, ואני אשאל אותך אתה מוכן להוציא מכיסך מעל לחצי מליון שקל על שני שחקנים שלא משרתים אותך?? אני לא.
משה ידידי, זה מאוד מאוד קל לדבר כאשר הכסף לא יוצא מכיסך ואתה מדבר על האידיאולוגיה בפרט.
יש דברים שהם לא טובים והם לא בסדר אבל אתה פשוט מחפש בנרות, ואתה מתנהג בדיוק כמו שגיל שגיב התנהג בעונה שעברה כלפי גיא לוי פשוט אתה מביא את טיעוניך בצורה פחות מתלהמת ויותר נעימה, אך המהות היא אותה מהות.

בקשר למשחק שהועתק לנתניה זה מחדל ופה הביקורת היא עניינית ומקובלת, וכל מה שתאמר אני אקבל כי מבחנתי זה בזיון שמשחק בית מתקיים 100 ק"מ מב"ש.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

מוטי כתב:משהעל מה יתנו לאלעד משכורת על מה??????
שכחתי או שהכיס של אלונה זה לשכת הסעד או ביטוח לאומי????
כדורגל זה מקצוע!!! פרשת למה שתקבל כסף????
ובוא אני אזכיר לך את מקרה אילוז בקיץ והחוזה (איך שהוא אתה תמיד שוכח את המשאים ומתנים הקשים שהם עושים), ואני מקבל את זה כי הם רוצים להוציא את המקסימום כי זה המקצוע שלהם.
ואני אתן לך עוד סיבה אם ממשיכים לתת משכורת לאלעד צריך לתת גם משכורת למסיקה הרי אין פה שום סיבה לעשות איפה ואיפה, אבל לך כרגיל נוח לראות את האמת רק מנקודת המבט שנוחה לך, ואני אשאל אותך אתה מוכן להוציא מכיסך מעל לחצי מליון שקל על שני שחקנים שלא משרתים אותך?? אני לא.
משה ידידי, זה מאוד מאוד קל לדבר כאשר הכסף לא יוצא מכיסך ואתה מדבר על האידיאולוגיה בפרט.
יש דברים שהם לא טובים והם לא בסדר אבל אתה פשוט מחפש בנרות, ואתה מתנהג בדיוק כמו שגיל שגיב התנהג בעונה שעברה כלפי גיא לוי פשוט אתה מביא את טיעוניך בצורה פחות מתלהמת ויותר נעימה, אך המהות היא אותה מהות.

בקשר למשחק שהועתק לנתניה זה מחדל ופה הביקורת היא עניינית ומקובלת, וכל מה שתאמר אני אקבל כי מבחנתי זה בזיון שמשחק בית מתקיים 100 ק"מ מב"ש.
1. כבר הגבתי על הנושא של הפציעה של בונפלד ולכן חבל לחזור שוב על אותם דברים -
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... f=2&t=4477" onclick="window.open(this.href);return false;

2. אתה לא שם לב שלא מדובר בצירוף מקרים? אתה לא שם לב שכל שבוע מתעוררים עוד ועוד נושאים שמלמדים על התנהלות נקויה?
גם בלי הנושא של אלעד יש את הנושא של העמלות המוגזמות באינטרנט, משחק הבית שיתקיים בנתניה לנוחיות אוהדי מכבי חיפה, ואלה רק נושאים מהימים האחרונים.
אמרתי ואני אומר שוב, מי שחושב שחוסר הזהות היום, שהריחוק בין הקהל לקבוצה הוא רק בגלל מחסור בשחקני בית, הוא טועה ומטעה.
ברגע שהבעלים של הקבוצה לא קובעת דרך למועדון, ברגע שהקבוצה רואה באוהדים רק דולרים מהלכים ולא יותר מכך, ברגע שכל שבוע אנו נתקלים במקרים שמלמדים על הכל חוץ מניהול נכון, הפועל באר שבע לעולם לא תהיה קבוצה גדולה.

שלח תגובה