אתה לא מסכים שאם אותו הרכב היה ממשיך בשאר המשחקים אז המצב בטבלה היה אחרת?ForeverRed כתב: מה שהיה זה עובדות.
מה שיהיה זו הערכה אישית שלך, לא עובדות.
יוסי אבוקסיס
Re: יוסי אבוקסיס
לא רואה מספיק כיסוי שטחים כשהכדור אצל היריבה (כן עושה הרבה תנועה כשהכדור אצלנו). אין לו מודעות הגנתית, אין לו מספיק מחויבות לחזור לעמדת מוצא ולעזור באגפים למשל. מבחינת חילוצי כדור ומאבקים בכלל התרומה שלו אפסית.gooner כתב:לא מבין את הטענות נגדו.
יהושע נייד מאוד, בהחלט מכסה שטחים, לדעתי לא פחות מאף קשר יותר אחורי אצלינו.
בלעדיו זה קישור של נגרים, בלי אף אחד שיכול לפתח התקפה.
היחיד שעוד יכול להחליף אותו חלקית בהנעת הכדור זה דווקא קבהא שלא שולב בתחילת העונה.
אנשים מצפים ממנו להיות איזשהו ראדי בסגנון, הוא לא היה ולא יהיה. פליימייקר קלאסי שמשחק בין הקווים, אין מה לבנות עליו שיתרום לנו איזשהו אלמנט הגנתי ואגרסיבי באמצע.
לא יודע, אולי אתה צודק, אני לא מפוקס דווקא עליו בזמן המשחק.
התחושה שלי היא שהוא כן מעורב במשחק ההגנה ובגלל זה
גם מקבל לא מעט צהובים.
אם במקומו יהיה מחלץ כדורים נוסף, בהרבה מהמקרים נאבד את הכדורים מיד לאחר החילוץ. לא רואה את היתרון בזה.
התחושה שלי היא שהוא כן מעורב במשחק ההגנה ובגלל זה
גם מקבל לא מעט צהובים.
אם במקומו יהיה מחלץ כדורים נוסף, בהרבה מהמקרים נאבד את הכדורים מיד לאחר החילוץ. לא רואה את היתרון בזה.
לא חושב שמישהו ציפה שיהיה ראדי... 10 קלאסי גם לפי הפרופיל (עוד לפני שראינו אותו)
- ForeverRed
אין לדעת.REDZED כתב: אתה לא מסכים שאם אותו הרכב היה ממשיך בשאר המשחקים אז המצב בטבלה היה אחרת?
באותה מידה פתיחת העונה יכולה להיות סטיית תקן שכעת מתקנת את עצמה.
זה סגל של מקומות 3-4, שם אנחנו גם נמצאים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כל מי שמבקר את זוסואה, שייזכר איך הובאון ואוגו נראו תחת אלישע במערך של שני קשרי אמצע ובעיקר כשהיינו אסופה של שחקנים ולא קבוצת כדורגל.
כמו זוסואה, אפשר היה לראות שמדובר בשחקני כדורגל טובים, אבל תחת ברק, ותחת מערך של שלושה, הם עלו לא בדרגה אחת אלא בכמה דרגות, והפכו לזרים שוברי שיווין.
ושוב, תחזרו לאוגו של שנה שעברה, שוב בקבוצה שהיא אסופת שחקנים, ושוב תראו ירידה גדולה מאוגו של שנים קודמות.
לכו אתמול לאחוז הדיוק במסירות כשבודקים מעל 60 מסירות, שני שחקנים בודדים שם באחוזים טובים, הראשון מיגל ויטור, השני זוסואה, ועוד בתנאי מגרש עם דשא איום ונורא, לא סתם שניהם מעל כולם.
לכו לשחקנים ליד זוסואה אתמול, קבהא הוא שחקן מגביל ומוגבל, שנעלם לחלקים גדולים במשחק, שמשחק לרוחב ואחורה. שמיר עדין נותן את שלו מבחינת חטיפות, אבל בניגוד לתחילת העונה נעלם להרבה דקות, לא נוגע מספיק בכדור (רק ספורי, שהר וניג'ל נגעו פחות ממנו מבין שחקני השדה), ככה שקשה לי להבין איך מאשימים את השחקן היחידי שבא לכדור ומנסה לקדם את המשחק (ועוד עושה את זה באחוזים נפלאים).
כמו זוסואה, אפשר היה לראות שמדובר בשחקני כדורגל טובים, אבל תחת ברק, ותחת מערך של שלושה, הם עלו לא בדרגה אחת אלא בכמה דרגות, והפכו לזרים שוברי שיווין.
ושוב, תחזרו לאוגו של שנה שעברה, שוב בקבוצה שהיא אסופת שחקנים, ושוב תראו ירידה גדולה מאוגו של שנים קודמות.
לכו אתמול לאחוז הדיוק במסירות כשבודקים מעל 60 מסירות, שני שחקנים בודדים שם באחוזים טובים, הראשון מיגל ויטור, השני זוסואה, ועוד בתנאי מגרש עם דשא איום ונורא, לא סתם שניהם מעל כולם.
לכו לשחקנים ליד זוסואה אתמול, קבהא הוא שחקן מגביל ומוגבל, שנעלם לחלקים גדולים במשחק, שמשחק לרוחב ואחורה. שמיר עדין נותן את שלו מבחינת חטיפות, אבל בניגוד לתחילת העונה נעלם להרבה דקות, לא נוגע מספיק בכדור (רק ספורי, שהר וניג'ל נגעו פחות ממנו מבין שחקני השדה), ככה שקשה לי להבין איך מאשימים את השחקן היחידי שבא לכדור ומנסה לקדם את המשחק (ועוד עושה את זה באחוזים נפלאים).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
היינו רחוקים מלהבריק באותם משחקים היינו אבל היינו הקבוצה המנצחתForeverRed כתב: אין לדעת.
באותה מידה פתיחת העונה יכולה להיות סטיית תקן שכעת מתקנת את עצמה.
זה סגל של מקומות 3-4, שם אנחנו גם נמצאים.
היה משהו בקלטינס-סבג-שמיר + העבודה של מרין באגף, שהביא נקודות.
זוסואה איכותי איכותי איכותי אבל אני בטוח ב100 אחוז שמהרגע שבכר שם אותו בהרכב מול קריית שמונה אז הלכה העונה.
הכי קל להסכים שהסגל הזה מלא בבינוניות וזה נכון, אבל העובדות מראות שמאז שהפסקנו לשחק עם שלישיית קשרים חזקים והתחלנו לשחק עם קשר 10 ולשים את זוסואה, ושילבנו את ממן אז משהו באיזון נפגע. קשה לי להבין איך חלק פה רואים את הדברים
אני חושב שאתם לא מספיק עם הרגליים על הקרקע ויותר מידי מסתכלים על הדשא של השכן.
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 12 ינואר 2020, 22:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
1. אף אחד לא מאשים את ז'וסוואה, את תפקידו הוא בסך הכל עושה בסדר, השאלה אם הקבוצה במאקרו לא נפגעת מנוכחותו על המגרש.Sir Alex Ferguson כתב:כל מי שמבקר את זוסואה, שייזכר איך הובאון ואוגו נראו תחת אלישע במערך של שני קשרי אמצע ובעיקר כשהיינו אסופה של שחקנים ולא קבוצת כדורגל.
2. אוגו ובמיוחד הובאן היו מעולים גם אצל אלישע. בכר שידרג בעיקר את אוגו, על הובאן ראו מהרגע הראשון שהוא שובר שוויון
לא מסכים איתך בקשר לסעיף השני. אלישע תפקד את אוגו והובאן שונה מבכר. אצל אלישע הובאן שיחק את ה6 ובכר שינה את זה לאוגו. אפשר לזקוף גם את השיפור שלהם לראדי שהיה אדיר ועזר להם מאוד באמצע.bs war כתב:
1. אף אחד לא מאשים את ז'וסוואה, את תפקידו הוא בסך הכל עושה בסדר, השאלה אם הקבוצה במאקרו לא נפגעת מנוכחותו על המגרש.
2. אוגו ובמיוחד הובאן היו מעולים גם אצל אלישע. בכר שידרג בעיקר את אוגו, על הובאן ראו מהרגע הראשון שהוא שובר שוויון
- ForeverRed
השתפרו ללא ספק תחת בכר, אבל שניהם היו מצוינים גם לפניו.Marin כתב:
לא מסכים איתך בקשר לסעיף השני. אלישע תפקד את אוגו והובאן שונה מבכר. אצל אלישע הובאן שיחק את ה6 ובכר שינה את זה לאוגו. אפשר לזקוף גם את השיפור שלהם לראדי שהיה אדיר ועזר להם מאוד באמצע.
לא דומה בשום צורה למקרה של יהושוע.
צריך לזכור שתפקיד ה-6 לא היה זר להובאן. גם ברומניה שיחק ומשחק שם.
לא יודע כמה אוגו היה מצוין תחת בכר, הפוטנציאל היה ברור לכולם אבל מה שאני זוכר ממנו באותה עונה זה בעיקר ריבים, ירידה להגנה בהליכה והמון חוסר אחריות.
הדיבורים שהוא לא בטוח שווה מקום של זר ולא מספיק אחראי לעמדת הקשר האחורי זכורים לי טוב.
הוא (ביחד עם מאור ודוידזאדה) אחד מהשחקנים שבכר החייה להם את הקריירה.
לא יודע כמה אוגו היה מצוין תחת בכר, הפוטנציאל היה ברור לכולם אבל מה שאני זוכר ממנו באותה עונה זה בעיקר ריבים, ירידה להגנה בהליכה והמון חוסר אחריות.
הדיבורים שהוא לא בטוח שווה מקום של זר ולא מספיק אחראי לעמדת הקשר האחורי זכורים לי טוב.
הוא (ביחד עם מאור ודוידזאדה) אחד מהשחקנים שבכר החייה להם את הקריירה.
אמתהפועלעולה כתב: לא יודע כמה אוגו היה מצוין תחת בכר, הפוטנציאל היה ברור לכולם אבל מה שאני זוכר ממנו באותה עונה זה בעיקר ריבים, ירידה להגנה בהליכה והמון חוסר אחריות.
אלישע שיחק עם שניהם בקו אחד, בלי חלוקת עבודה ברורה, כל פעם אחד מצטרף והשני נשאר מאחור.Marin כתב:
לא מסכים איתך בקשר לסעיף השני. אלישע תפקד את אוגו והובאן שונה מבכר. אצל אלישע הובאן שיחק את ה6 ובכר שינה את זה לאוגו. אפשר לזקוף גם את השיפור שלהם לראדי שהיה אדיר ועזר להם מאוד באמצע.
בכר הפך את אוגו למפלצת. הובאן לדעתי כבר היה השחקן הכי טוב בקבוצה בעונה האחרונה של אלישע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אוגו והובאן היו טובים גם לפני בכר כי הם היו שחקנים טובים בבסיס. אבל לא שוברי שיווין, לא ברמה שהציגו כשעברנו לשלושה בקישור עם חלוקה ברור. כשאוגו מאחור, מקבוצה איתם שמתפרקת בנתניה ומושפלת בגמר גביע לקבוצה שהדומיננטיות שלה היא קודם כל בזכות הקישור שלה.
גם אוגו שנה שעברה נראה פחות טוב באוסף של שחקנים.
גם מליקסון תחת אלישע נראה פחות טוב מאשר תחת ברק.
כשאתה משחק בקבוצת כדורגל ולא באסופת שחקנים קל יותר לשחקנים שמבינים את המשחק להתבטא.
זוסואה בכל משחק הוא נקודת האור שלנו, אנחנו לא צריכים לחפש להחליף אותו בעוד בינוני שיקרב אותנו לפלייאוף התחתון אלא לחשוב איך מביאים עוד כמוהו כדי לדחוף את עצמנו יותר למעלה (נתחיל למשל מקשר אחורי גרזן ברמה גבוהה שיעזור לשמיר הגנתית וישחרר את זוסואה יותר קדימה).
כשאתה משחק בקבוצת כדורגל ולא באסופת שחקנים קל יותר לשחקנים שמבינים את המשחק להתבטא.
זוסואה בכל משחק הוא נקודת האור שלנו, אנחנו לא צריכים לחפש להחליף אותו בעוד בינוני שיקרב אותנו לפלייאוף התחתון אלא לחשוב איך מביאים עוד כמוהו כדי לדחוף את עצמנו יותר למעלה (נתחיל למשל מקשר אחורי גרזן ברמה גבוהה שיעזור לשמיר הגנתית וישחרר את זוסואה יותר קדימה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מעניין שבוזגלו גם היה חלק מ"אוסף של שחקנים" וזה לא מנע ממנו לתת דאבל פיגרס כל עונה.Sir Alex Ferguson כתב:אוגו והובאן היו טובים גם לפני בכר כי הם היו שחקנים טובים בבסיס. אבל לא שוברי שיווין, לא ברמה שהציגו כשעברנו לשלושה בקישור עם חלוקה ברור. כשאוגו מאחור, מקבוצה איתם שמתפרקת בנתניה ומושפלת בגמר גביע לקבוצה שהדומיננטיות שלה היא קודם כל בזכות הקישור שלה.
הלוואי שז'וסוואה היה מראה מה שאוגו והובאן הראו אצל אלישע. אוגו באמת הרגיש קצת מפוספס אז, אבל הובאן היה מדהים מהרגע הראשון. לא יודע איך אפשר להשוות בכלל.