יוסי אבוקסיס
- ForeverRed
Re: יוסי אבוקסיס
קצת הזוי לראות את זה.
עצוב.
עצוב.
אהבתם את בכר אהבת אמת אה? לבריאות..
מעניין אם הוא הביא לאלונה "רשימת קניות קטנה" לינואר, והאם יקבל אותה או חלק ממנה.
ומעניין גם מי מתוכנן להיות העוזר שלו.
מוזר וכואב. מרגיש כמו סכין בלב
מה אנחנו כפויי טובה כמוך? לא יודע כמה זמן אתה אוהד, אבל 36 שנים הספיקו לי כדי לדעת שהוא הכי גדול שהיה פה.REDZED כתב:אהבתם את בכר אהבת אמת אה? לבריאות..
לא חושב שיש לו צ'ק פתוח לרשימת קניות. יסתדר עם מה שיש ויביא רק קשר אחורי.שמעון א כתב:מעניין אם הוא הביא לאלונה "רשימת קניות קטנה" לינואר, והאם יקבל אותה או חלק ממנה.
הואמתאים בול לסגל הבינוני הזה
אז מה אתה רוצה תעודת הוקרה על 36 שנות אהדה?izguy83 כתב: מה אנחנו כפויי טובה כמוך? לא יודע כמה זמן אתה אוהד, אבל 36 שנים הספיקו לי כדי לדעת שהוא הכי גדול שהיה פה.
אני מדבר על הקבוצה, בזמן שלא חסרים פה מתחסדים כמוך שבורחים מהעניין ובעיקר מהמציאות.
ויודע מה? הכול בסדר שאנשים פה חושבים אחרת,
זה סבבה שאתה מרגיש שבזכות בכר הרחת אוויר פסגות.
וזה גם סבבה שאני חושב שבכר בחור טוב ומחושב אבל רחוק מהמאמן הגדול שאתם מציירים שהוא.
מה שכן לא ברור לי זה הגיז׳דור הזה של אוהדים מסוימים שלא מקבלים את זה שבכר הוא לא הפרגוסון שהם חשבו שהוא ודוחפים לכך שהוא הקורבן שקיבל ממנים וספורים למינהם(גם ספורים וממנים וזריהנים זה לא תירוץ לביזיונות של העונה הזאת וכל אוהד אובייקטיבי ושפוי יסכים איתי)
מבחינתי בכר כבר עזב אותנו בקיץ 2018 אחרי הקמפיין האירופי העלוב שהראה שכבר לא נשאר פה כלום.
לא כועס עליו, אבל לא מבין את הבאזז סביבו וממשיך לעמוד על זה שהייתה יפה שעה אחת קודם לעזיבה שלו.
במקום לרדת נמוך ולהגיד דברים לא מכבדים כמו כפויי טובה דבר על העניין לעומק, כי מרגיש שאתה ממש לא מקצועי באמירות שלך לפעמים.
לא מבין למה זה טוב מה שאתה עושה עכשיו?REDZED כתב: אז מה אתה רוצה תעודת הוקרה על 36 שנות אהדה?
אני מדבר על הקבוצה, בזמן שלא חסרים פה מתחסדים כמוך שבורחים מהעניין ובעיקר מהמציאות.
וזה גם סבבה שאני חושב שבכר בחור טוב ומחושב אבל רחוק מהמאמן הגדול שאתם מציירים שהוא.
מה שכן לא ברור לי זה הגיז׳דור הזה של אוהדים מסוימים שלא מקבלים את זה שבכר הוא לא הפרגוסון שהם חשבו שהוא ודוחפים לכך שהוא הקורבן שקיבל ממנים וספורים למינהם(גם ספורים וממנים וזריהנים זה לא תירוץ לביזיונות של העונה הזאת וכל אוהד אובייקטיבי ושפוי יסכים איתי)
מבחינתי בכר כבר עזב אותנו בקיץ 2018 אחרי הקמפיין האירופי העלוב שהראה שכבר לא נשאר פה כלום.
לא כועס עליו, אבל לא מבין את הבאזז סביבו וממשיך לעמוד על זה שהייתה יפה שעה אחת קודם לעזיבה שלו.
במקום לרדת נמוך ולהגיד דברים לא מכבדים כמו כפויי טובה דבר על העניין לעומק, כי מרגיש שאתה ממש לא מקצועי באמירות שלך לפעמים.
- ForeverRed
כי צריך להטריל ולהוריד את הרמה.אדום זקן כתב: לא מבין למה זה טוב מה שאתה עושה עכשיו?
אתה רק מחזק את זה שאתה כפוי טובה.REDZED כתב: אז מה אתה רוצה תעודת הוקרה על 36 שנות אהדה?
מבחינתך בכר היה. נשאר כאןעד שהיה מעלה אותנו מלאומית, מזל שאלונה לא חושבת כמוך!!!ForeverRed כתב: כי צריך להטריל ולהוריד את הרמה.
הייתי באימון היום הוא תרגל מערך של 424 עם לויטה דדיה מיגל עמית ביטון אורן ביטון באמצע קבהא ושמיר בכנפיים זוסוואה וספורי ובשפיץ שהר והנער וריאטי האסלביינק ומדי פעם הוא העביר את זוסוואה לאמצע אמר להם יותר לא לשחק מאחורה זה מתכון למתפרצות ושהלחץ יהיה באמצע המגרש
רשמים מפאוליניו?barkatz8 כתב:הייתי באימון היום הוא תרגל מערך של 424 עם לויטה דדיה מיגל עמית ביטון אורן ביטון באמצע קבהא ושמיר בכנפיים זוסוואה וספורי ובשפיץ שהר והנער וריאטי האסלביינק ומדי פעם הוא העביר את זוסוואה לאמצע אמר להם יותר לא לשחק מאחורה זה מתכון למתפרצות ושהלחץ יהיה באמצע המגרש
אני כפוי טובה?izguy83 כתב: אתה רק מחזק את זה שאתה כפוי טובה.
כי אני לא מבין למה הוא קיבל את כל הקרדיט שהוא קיבל?