ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין
בקבוצה בה גימי מרין לא ראוי להיות בה, לפני ספורי, זריהן וממן - היא קבוצה שלא יצמח בה דשא. כמו שהעדיפו את זריהן על דן ביטון, איפה אחד ואיפה השני.
אני מתחיל לפקפק בכל מי שיושב שם. אין בנו כלום.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מרין צריך ללמוד מזריהן וממן איך להתנהל כמו כדורגלן. אם ילמד מהם יוכל להגיע רחוק בארץ.
לא מצליח לדמיין משהו כל כך רציני שקורה ואנחנו לא רואים שגורם לזה שמוותרים עליו כל כך מהר, בעיקר בהינתן רמת ההשקעה והביצועים של המחליפים שלו (חוץ משניים שלושה משחקים בשנה)
לא מצליח לדמיין משהו כל כך רציני שקורה ואנחנו לא רואים שגורם לזה שמוותרים עליו כל כך מהר, בעיקר בהינתן רמת ההשקעה והביצועים של המחליפים שלו (חוץ משניים שלושה משחקים בשנה)
+100. במעט ההזדמנויות שקיבל, הראה לא מעט בכלל. במיוחד לגיל שלו. מה ציפו לקבל שחקן בשל בן 21?Guevara כתב:בקבוצה בה גימי מרין לא ראוי להיות בה, לפני ספורי, זריהן וממן - היא קבוצה שלא יצמח בה דשא. כמו שהעדיפו את זריהן על דן ביטון, איפה אחד ואיפה השני.
ציפו ממנו שיבקש להתחלף במחצית לא שירוץ 12 קילומטר למשחק
- ForeverRed
לא ראיתי כלום.yakar כתב:
+100. במעט ההזדמנויות שקיבל, הראה לא מעט בכלל. במיוחד לגיל שלו. מה ציפו לקבל שחקן בשל בן 21?
ההסתכלות על מארין צריכה להיות ביחס למה שיש ולא למה שאנחנו חולמים שיהיה.
- ForeverRed
העלייה שלו לדשא היא בשורה רעה עבור כל מי שעוד קיווה לחיזוק משמעותי בחלון הזה.
יש גם את האפשרות השנייה, שהעלו אותו בין היתר כדי שקבוצות אחרות יראו אותו, כמו שעשו עם גדיר במחזור הראשון של 17/18.
לדעתי דווקא בשורה מעולה, כל עוד אין משהו אחר שיעלה לפני ה"כוכבים" שעושים טובה שהם רצים. צריך להשלים עם העובדה שקבוצה אטרקטיבית לא נראה העונה, אז לפחות שתהיה קבוצה לוחמתForeverRed כתב:העלייה שלו לדשא היא בשורה רעה עבור כל מי שעוד קיווה לחיזוק משמעותי בחלון הזה.
כיף שהוא קיבל דקות.
הלוואי והוא ישאר בסוף.
3 שחקנים הייתי משחרר לפני שאני נוגע בו.
הלוואי והוא ישאר בסוף.
- dardasmiley
בולשמעון א כתב:כיף שהוא קיבל דקות.
הלוואי והוא ישאר בסוף.
תודה רבה.שמעון א כתב:כיף שהוא קיבל דקות.
הלוואי והוא ישאר בסוף.
מה גם שאני לא מבין מה הלחץ שלכם? יש מקום של זר פנוי שעוד לא מילאנו אז צריך שני מקומות?
רק אהבה תנצח...
רק לי נראה שהוא קצת עלה במשקל ונראה חזק יותר?
אני בעד שישאר כאן ויקבל דקות.
מה שטוב לנבחרת קוסטה ריקה חייב להיות טוב גם לנו מעצמת כדורגל.
אבוקסיס בניגוד לבכר יודע לטפח צעירים והעונה מבחינתנו די גמורה מלבד מקום רביעי שצריך להאבק
אני בעד שישאר כאן ויקבל דקות.
מה שטוב לנבחרת קוסטה ריקה חייב להיות טוב גם לנו מעצמת כדורגל.
אבוקסיס בניגוד לבכר יודע לטפח צעירים והעונה מבחינתנו די גמורה מלבד מקום רביעי שצריך להאבק
צריך לחזור לרוטציה. לא מאמין שנצליח להחתים 2 זרים. אין לנו שחקני אגף, ואין לנו במיוחד שחקנים שעושים תנועה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אבוקסיס התייחס אליו בסוף המשחק במסיבת עיתונאים.ForeverRed כתב:העלייה שלו לדשא היא בשורה רעה עבור כל מי שעוד קיווה לחיזוק משמעותי בחלון הזה.
שאלו אותו האם זה ששותף אמר שהוא חזרה בתוכניות, אפשר היה להבין מהתשובה של אבוקסיס שהוא שיחק מחוסר ברירה בגלל שהיו לנו רק 18 שחקנים כשירים/לא מורחקים אתמול בכל הסגל.
כששאלו את אבוקסיס האם הוא מאותם שחקנים שאבקוסיס אמר שלקחו את ההזדמנות שקיבלו. אבוקסיס אמר שהכניס אותו כדי לעזור באגף וציפה ממנו ליותר ממה שנתן, כשהסביר שדיבר על יוספי, עמית וגולדברג (WTF?) כאלה שלקחו את ההזדמנות.
אפשר להבין שהוא שותף רק מחוסר ברירה בגלל ההיעדרויות ושאם היו מוצאים קבוצה שתשאיל אותו הוא כבר לא היה איתנו...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!