ג'ון אוגו
Re: ג'ון אוגו
היום אמורים להתארח אסי ואליה ברדיו דרום, נקווה שמישהו ירים את הכפפה ויעלה את הנקודה.
מעניין יהיה לשמוע ממקור ראשון מה חושבים בקבוצה על האופציה הזאת.
החתמה לחצי שנה + אופציה לשנתיים לבאר שבע, הנה ה"עלות תועלת" הטובה ביותר מול הסיכון הקטן ביותר, יסכימו גם מי שמתנגד לחזרתו.
כל זה בתנאי שאין משקעים בלתי ניתנים לגישור מאחורי הקלעים.
כל זה בתנאי שאין משקעים בלתי ניתנים לגישור מאחורי הקלעים.
הם כבר אמרו את דעתם - לא רלוונטי.oren2792 כתב:היום אמורים להתארח אסי ואליה ברדיו דרום, נקווה שמישהו ירים את הכפפה ויעלה את הנקודה.
יש אומרים שג׳ון בארץ עם המתורגמנית שלו ועוד כמה שעות פגישה עם המועדון.
וכן ראיתי את הסטורי שלו מלפני זמן קצר כאילו שהוא בניגריה. אבל בואו נראה עוד מעט מה יהיה.
וכן ראיתי את הסטורי שלו מלפני זמן קצר כאילו שהוא בניגריה. אבל בואו נראה עוד מעט מה יהיה.
״מתורגמנית״ran כתב:יש אומרים שג׳ון בארץ עם המתורגמנית שלו ועוד כמה שעות פגישה עם המועדון.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מי אומרים? רן האוהד שמקווה לטוב או רן שתמיד מביא מידע מדויק מתוך המועדון?ran כתב:יש אומרים שג׳ון בארץ עם המתורגמנית שלו ועוד כמה שעות פגישה עם המועדון.
מתורגמנית ? מה הוא חותם על חוזה בעברית?
- clark kent
- יצירת קשר:
אני חתמתי פעם על חוזה בארמית בלי מתורגמן ואז הזמנתי 300 איש לארוחת ערבhb7 כתב:מתורגמנית ? מה הוא חותם על חוזה בעברית?
הרבן העלה סטורי מהמטוס
כנראה העלה את זה באיחור משמעותי וזה היה אתמול.
הבנתי שנחת בחצות בישראל.
כנראה העלה את זה באיחור משמעותי וזה היה אתמול.
הבנתי שנחת בחצות בישראל.
אתה בטח זוכר כמה רציתי שאוגו יבוא לב״ש אז, קראו לי פה ״הסוכן שלו״ כשהוא נבחן פה ואמרתי שחקן כזה חייב לחתום.clark kent כתב: מי אומרים? רן האוהד שמקווה לטוב או רן שתמיד מביא מידע מדויק מתוך המועדון?
אבל הפעם לצערי זו טעות. שחררתם, הבנאדם מתאמן על חול ורץ ברחוב כל יום, זה כבר לא יהיה רציני.
צריך להתקדם, להחתים שחקנים טובים, חזקים, רעננים וגם צעירים ולבנות משהו טוב ובריא.
מבחינת רף - ינחת זר כמוהו רק בערך פעם ב5 שנים וגם זה יהיה אחרי עשרות ניסיונות. כמה פעמים לקח לחיפה עד שהם השיגו את שרי, או לבית"ר עם קונטה, או ת"א עם וידאר?
כמו שאמרתי, אם נמלא את הקבוצה בשחקנים כמוהו, ויטור וז'וסוואה - אז אני שם את כל החסכונות שלי על הימור שכעבור זמן קצר נחזור לשגשג.
שמח מאוד על החדשות ומקווה שהוא הגיע לדסקס איתנו ולא עם בית"ר או הפועל ת"א.
לא רציתי שיגיע זר כל עוד בכר מאמן, בין היתר כי הוא הביא לנו מספיק התחייבויות שעוד יעלו לאלונה הרבה כסף בעתיד וגם כי אני לא סומך עליו לבחור זר נוסף כשמי יודע אם הוא ממשיך בעונה הבאה, אבל כל עוד מדובר בשחקן כמו אוגו אני מקבל את זה.
לא יודע כמה זה רציני לשבת איתו על תנאים כשמרין עדיין פה. שלא ניקלע למצב מביך.
כמו שאמרתי, אם נמלא את הקבוצה בשחקנים כמוהו, ויטור וז'וסוואה - אז אני שם את כל החסכונות שלי על הימור שכעבור זמן קצר נחזור לשגשג.
שמח מאוד על החדשות ומקווה שהוא הגיע לדסקס איתנו ולא עם בית"ר או הפועל ת"א.
לא רציתי שיגיע זר כל עוד בכר מאמן, בין היתר כי הוא הביא לנו מספיק התחייבויות שעוד יעלו לאלונה הרבה כסף בעתיד וגם כי אני לא סומך עליו לבחור זר נוסף כשמי יודע אם הוא ממשיך בעונה הבאה, אבל כל עוד מדובר בשחקן כמו אוגו אני מקבל את זה.
לא יודע כמה זה רציני לשבת איתו על תנאים כשמרין עדיין פה. שלא ניקלע למצב מביך.
- clark kent
- יצירת קשר:
פורסם בוואן + ההצהרה של בש שאוגו לא בתוכניות
על הפן המקצועי יהיה קשה שלא להסכים עם הנתונים של המצב.ran כתב:
אתה בטח זוכר כמה רציתי שאוגו יבוא לב״ש אז, קראו לי פה ״הסוכן שלו״ כשהוא נבחן פה ואמרתי שחקן כזה חייב לחתום.
אבל הפעם לצערי זו טעות. שחררתם, הבנאדם מתאמן על חול ורץ ברחוב כל יום, זה כבר לא יהיה רציני.
צריך להתקדם, להחתים שחקנים טובים, חזקים, רעננים וגם צעירים ולבנות משהו טוב ובריא.
אבל אני חושב שאוגו זה שחקן עם סוג אופי שנדיר מאוד בכדורגל, וכשהוא בטירוף הוא מתעלה על המשחק - שחקן אופי.
ואם יחזור אז דבר אחד בטח.. יבוא לפה שחקן אחר
זה לא יהיה אותו אחד מעונה קודמת שהיה שחוק מהיבריס ועזיבת החבר הטוב שלו, אתה תקבל אותו רעב.
אוגו נכון להיום זה הדוגמא הקלאסית לסלוגן שהריצו כל הקיץ, שחקן רעב.
אחרי חצי שנה בחוץ אני בטוח מאוד שאוגו רעב מאוד ויטרוף את הדשא ותיהיה לו תשוקה להצליח.
אבל זה כבר לא רלוונטי וטחינת מים כי במועדון לא רוצים אותו.
אחרי חצי שנה בחוץ אני בטוח מאוד שאוגו רעב מאוד ויטרוף את הדשא ותיהיה לו תשוקה להצליח.
אבל זה כבר לא רלוונטי וטחינת מים כי במועדון לא רוצים אותו.