מרוואן קבהא
Re: מרוואן קבהא
כל הכבוד לו. יצא מהמקפיא ונותן הכל
הוא לא הכי טכני ולא הכי סקסי אבל עשוי מהחומר הנכון
הוא לא הכי טכני ולא הכי סקסי אבל עשוי מהחומר הנכון
טענתי ואמשיך לטעון, בליגה כמו שלנו, קהבא הוא נכס גדול בסגל של כל מועדון.
שחקן נטות מניירות, עובד קשה, נותן את הנשמה.
שחקן נטות מניירות, עובד קשה, נותן את הנשמה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שחקן עם חסרונות ברורים שמתמודד איתם בצורה הכי לא ישראלית שיש. בלי עוונטות, בלי יחסי ציבור, בלי "מגיע לי", הרבה עבודה קשה. לוחם!!!!!
הוא שחקן טוב, פעם בכמה משחקים יש לו בריחה הזויה, אבל מעבר לזה הוא פשוט שחקן טוב. גם בקישור וגם כבלם.Sir Alex Ferguson כתב:הוא טוב משאר האופציות וגם אני הייתי משחק איתו כבלם השלישי ליד מיגל ולואי אם ממשיכים עם 3 בלמים, אבל כמו שנה שעברה הוא מקבל מחמאות הרבה בגלל שיש לידו הרבה מאוד שחקנים שמציגים יכולת חלשה.
הוא זה ששבר היום את מלכודת הנבדל בגול הראשון...
ה"מלכודת" נבדל לא הייתה מלכודת בכלל... בן היה תקוע בפעולה של לחץ, קלטינס יצא באמוק לנסות למנוע את הוצאת המסירה וקבהה פשוט נשאר בעמדה.
זה לא שהוא היה תקוע הם פשוט יצאו קדימה כדי לסגור והוא נשאר במקום.
רק אהבה תנצח...
הוא אחלה
אבל אני חושש שתמיד מגיעה התקופה הזאת שאנחנו מתלהבים ממנו עד שפוגשים קבוצה עם התקפה רצינית והחסרונות מתגלים
אבל אני חושש שתמיד מגיעה התקופה הזאת שאנחנו מתלהבים ממנו עד שפוגשים קבוצה עם התקפה רצינית והחסרונות מתגלים
שחקן לוחם לתקופות פחות טובות וטוב שיש אחד כמוהוyedidel כתב:הוא אחלה
- ForeverRed
יש עוד כמה כאלה בסגל.yedidel כתב:הוא אחלה
משחק טוב אחד וכולם קופצים.
אחלה שחקן סגל. לא מישהו שאפשר לבנות עליו לאורך זמן.
שום דבר לגביו לא השתנה. שחקן סגל טוב מאוד שמרוויח כמו שחקן שאמור להיות באנקר, ואוי ואבוי אם בונים עליו להרכב.
מצד אחד טוב שיש אותו, מצד שני אם יש אפשרות לשחרר בלי השלמת שכר אז בדומה לשהר אני הייתי עושה את זה עוד אתמול. אבל אין אפשרות כזאת, אז לפחות הם מראים מחויבות ולרוב מספקים את הסחורה.
מצד אחד טוב שיש אותו, מצד שני אם יש אפשרות לשחרר בלי השלמת שכר אז בדומה לשהר אני הייתי עושה את זה עוד אתמול. אבל אין אפשרות כזאת, אז לפחות הם מראים מחויבות ולרוב מספקים את הסחורה.
והמחליף שיגיע יהיה רונאלדו ,ראיתי מה מביאים לפההפועלעולה כתב:שום דבר לגביו לא השתנה. שחקן סגל טוב מאוד שמרוויח כמו שחקן שאמור להיות באנקר, ואוי ואבוי אם בונים עליו להרכב.
זה פיסח, זה עיוור, זה מגמגם, הלו קצת פרופורציות...
אף אחד לא ישווה לחמשת המופלאים ששיחקו כאן, אנחנו הורגים את המחליפים בגלל ההשוואות.
אף אחד לא ישווה לחמשת המופלאים ששיחקו כאן, אנחנו הורגים את המחליפים בגלל ההשוואות.
בסגל שלנו כיום הוא חייב לפתוח.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב על זה ששחקן כמו קבהא הוא שחקן מקצועני, שמתפרנס מכדורגל, ואז במהלך המשחק בשלוש התקפות שונות הוא חולם, התקפה אחת עולה לנו בשער הראשון, בעוד שתי התקפות כמעט עולות לנו בשני שערים, וזה מדהים אותי, באמת מדהים אותי ששחקן כדורגל מקצועני מאבד ריכוז כל כך הרבה פעמים במשחק, על מה משלמים לו?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
על הגול אני יכול להתווכח אתך שעות, קודם כל איפה שחקני הקישור שאמורים להיות באמצע, ולמה ויטור יוצא ככה בפזיזות ומהירות אל שחקן
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מחר אעלה לכאן צילומי מסך מהגול, אתה תראה שמיגל ובן בכל המהלך שומרים את שני שחקני ההתקפה שלידם, כשקבהא שומר את השלישי, ואז אפשר לראות בשלוש התמונות שחבר העלה אצלנו בקבוצה איך קבהא חולם נשאר באמצע ומאבד את כובש השער.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!