הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, שני, 20:15, טרנר
הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, שני, 20:15, טרנר
כדורגל בטרנר.
ההרכבים שלכם.
יאללה הפועל!
ההרכבים שלכם.
יאללה הפועל!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
Re: הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, שני, 20:15, טרנר
לחזור ל-4-3-3, כשקלטינס אחורי, ז'סוואה ושמיר מעל. קלטינס לא 6, אבל לפחות אולי נרוויח את העליות מדי פעם של שמיר. לקלטינס אין מה לתרום בכל מה שקשור לקדימה.
מרין בימין, נייג'ל בשמאל, שהר כמובן בשפיץ. הגנה רגילה כשאורן מגן שמאלי.
ששמיר וקלטינס יתעסקו בעיקר בהגנה ולשחרר את המגנים. לא רוצה לראות את נייג'ל נתקע בשפיץ, חייב לרדת קצת יותר לאחור, להוביל כדור ולהצטרף.
קודם כל לא לספוג שער. אולי נצליח לארגן כדור לשהר\נייג'ל בתוך הרחבה או מאיזה מצב נייח. יש לנו גם איזה 20-30 דקות של מליקסון שאולי יביא הברקה.
פשוט אסור להפסיד.
ששמיר וקלטינס יתעסקו בעיקר בהגנה ולשחרר את המגנים. לא רוצה לראות את נייג'ל נתקע בשפיץ, חייב לרדת קצת יותר לאחור, להוביל כדור ולהצטרף.
קודם כל לא לספוג שער. אולי נצליח לארגן כדור לשהר\נייג'ל בתוך הרחבה או מאיזה מצב נייח. יש לנו גם איזה 20-30 דקות של מליקסון שאולי יביא הברקה.
פשוט אסור להפסיד.
לויטה
ויטור קלטינס ביטונים
קבהא שמיר ממן
זריהן שהר הסלביינק
ויטור קלטינס ביטונים
קבהא שמיר ממן
זריהן שהר הסלביינק
אני דווקא הייתי רוצה ששמיר ישאר ה 6, ושקלטינס וז'וסוואה יהיו הקדמיים יותר.yossi כתב:לחזור ל-4-3-3, כשקלטינס אחורי, ז'סוואה ושמיר מעל. קלטינס לא 6, אבל לפחות אולי נרוויח את העליות מדי פעם של שמיר. לקלטינס אין מה לתרום בכל מה שקשור לקדימה.
אני יודע שקלטינס לא יתרום התקפית, אבל אני חושב ששמיר מניע את הכדור טוב יותר מאחור. שקלטינס יתעסק בחילוץ כדורים, שלא ינהל את המשחק כי הוא לא יודע לעשות את זה.
עד שלא נביא 6 אמיתי, שיודע גם להניע כדור, שמיר הוא האופציה המועדפת עליי.
זריהן ועוד 10
שטקוס
גולדברג טאהא ויטור ביטון
קלטינס שמיר סבג
מרין שהר האסלביינק
מת לראות את טאהא וביטון יורדים לספסל, אבל אין אפשרויות אחרות. ותודה רבה לבכר שהעמיס את הסגל במיליון קשרים התקפיים אבל לא חשב על לחזק את ההגנה.
אם בכר יעלה שוב עם 4231 זה יהיה כואב יותר מהרגיל כי הפעם באמצע יהיה את עלי מוחמד שישבור את הקישור שלנו פעם אחר פעם עם הדריבל שלו.
גולדברג טאהא ויטור ביטון
קלטינס שמיר סבג
מרין שהר האסלביינק
מת לראות את טאהא וביטון יורדים לספסל, אבל אין אפשרויות אחרות. ותודה רבה לבכר שהעמיס את הסגל במיליון קשרים התקפיים אבל לא חשב על לחזק את ההגנה.
אם בכר יעלה שוב עם 4231 זה יהיה כואב יותר מהרגיל כי הפעם באמצע יהיה את עלי מוחמד שישבור את הקישור שלנו פעם אחר פעם עם הדריבל שלו.
שעה אני כותב הרכב, מוחק הרכב.
מצד אחד, בלי אורן ביטון אנחנו מוותרים לגמרי על אגף שמאל, מצד שני עם אורן ביטון לוי גרסייה יחגוג.
מצד אחד רוצה 3 בלמים עם ויטור קבהא וגולדברג, מצד שני זה אומר לשחק עם 2 קשרים (שזה אומר ז'וסוואה ושמיר) ו2 שחקני אגף שזה לא מספיק, או לעלות עם 3 בלמים כשאורן ובן שחקני כנף, שזה אומר לוותר על מארין ולשחק עם שהר ונייג'ל ביחד בשפיץ, מה שלא יספיק כי אף אחד מהביטונים לא יכול להסתדר לבד באגף, מה שיאלץ את הקשרים לבוא לעזור באגף והאמצע יישאר פרוץ.
לא יודע, בכל וריציה אני רואה חסרונות.
מצד אחד, בלי אורן ביטון אנחנו מוותרים לגמרי על אגף שמאל, מצד שני עם אורן ביטון לוי גרסייה יחגוג.
מצד אחד רוצה 3 בלמים עם ויטור קבהא וגולדברג, מצד שני זה אומר לשחק עם 2 קשרים (שזה אומר ז'וסוואה ושמיר) ו2 שחקני אגף שזה לא מספיק, או לעלות עם 3 בלמים כשאורן ובן שחקני כנף, שזה אומר לוותר על מארין ולשחק עם שהר ונייג'ל ביחד בשפיץ, מה שלא יספיק כי אף אחד מהביטונים לא יכול להסתדר לבד באגף, מה שיאלץ את הקשרים לבוא לעזור באגף והאמצע יישאר פרוץ.
זהyedidel כתב:זריהן ועוד 10
אותו הרכב שעלה נגד חיפה, למעט ספורי בחוץ מרין בפנים.maxkid22 כתב:שעה אני כותב הרכב, מוחק הרכב.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב אז:
לויטה
אורן ביטון, ויטור, ביטון, בן ביטון
קלטינס/קבהא
מרין, סבג, שמיר, זריהן
נייג'ל
לויטה
אורן ביטון, ויטור, ביטון, בן ביטון
קלטינס/קבהא
מרין, סבג, שמיר, זריהן
נייג'ל
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זריהן סהר
זוסואה
מרין סבג שמיר אורן
קלטינס עמית ויטור
כשאין קשר אחורי אחד אמיתי אפילו בסגל, רק שלושה בלמים.
זוסואה
מרין סבג שמיר אורן
קלטינס עמית ויטור
כשאין קשר אחורי אחד אמיתי אפילו בסגל, רק שלושה בלמים.
אז שז'וסוטאה יהיה חופשי וירד לאחור להניע, הוא לא חייב להיות תקוע שם.שמעון א כתב: אני דווקא הייתי רוצה ששמיר ישאר ה 6, ושקלטינס וז'וסוואה יהיו הקדמיים יותר.
אני יודע שקלטינס לא יתרום התקפית, אבל אני חושב ששמיר מניע את הכדור טוב יותר מאחור. שקלטינס יתעסק בחילוץ כדורים, שלא ינהל את המשחק כי הוא לא יודע לעשות את זה.
עד שלא נביא 6 אמיתי, שיודע גם להניע כדור, שמיר הוא האופציה המועדפת עליי.
שמיר חייב להיות משוחרר יותר כדי שנרוויח את הצטרפויות שלו להתקפה.
אולי שלישייה של קבהא קלטינס ושמיר ומעליהם ז'וסוואה חופשי כמו מליקסון שילך לאן שבא לו
בהתקפה נייג'ל ושהר כי גם ככה אין לנו אגפים
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בדיוק מה שאני חשבתי, רק שאני עדין מתלבט האם כדי להכניס את זריהן להרכב כי מנטלית מולם הוא שחקן אחר.yossi כתב:לחזור ל-4-3-3, כשקלטינס אחורי, ז'סוואה ושמיר מעל. קלטינס לא 6, אבל לפחות אולי נרוויח את העליות מדי פעם של שמיר. לקלטינס אין מה לתרום בכל מה שקשור לקדימה.
פשוט אסור להפסיד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לויטה
ביטון גולדברג ביטון ויטור ביטון
שמיר קהבא/קלטינס זסוואה
שהר האסלביינק
ביטון גולדברג ביטון ויטור ביטון
שמיר קהבא/קלטינס זסוואה
שהר האסלביינק
לא מאחל את זה אבל במידה ולא ננצח
סיר הלחץ יתפוצץ
סיר הלחץ יתפוצץ