אורן ביטון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: אורן ביטון

שליחה על ידי nitsande »

מה זאת אומרת לא ספציפית למשחק נגד חיפה?...
נגד חיפה שיחקנו 3 בלמים מהדקה ה5 בערך
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

עוד אחד מהטעויות הרבות בניהול הסגל של אדון ברק בכר.
למה כמה מגנים בארץ יש כמו אורן ביטון? כמה? כמה יכולין להרים כדור תוך כדי תנועה כמו שהוא עושה? כמה מצטרפים להתקפה בצורה כזאת ומשפיעים עליו כמוהו? כמה יודעים להרים קרנות כמוהו? או שעדיך לתת לפורטוגלי שבקושי עובר את השחקן הראשון.
אז בחלק ההגנתי הוא לוקה,מה הבעיה לעבוד איתו על זה,לשפר אותו,לחפות עליו.
ישר זורקים לספסל ומי ישמע מי יושב שם החתיכת נגר בן נגר הזה גולדנברג שעד היום הוא בהלם איך בכלל הגיע לכאן.
קבלת החלטות וטיפול בסגל ברמה נוראית.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

כמה מגנים בארץ יש כמו אורן? הוא לא שייך בכלל לדיון הזה כרגע. כרגע הוא מהמגנים הפחות טובים בליגה וזה אומר המון.
יש לו התקפה טובה וגם בזה הוא אוברייטד. הוא בעיקר אפקטיבי נגד קבוצות קטנות בטרנר.

יכול להיות שההתנהלות איתו גרועה כי הוא כבר עשה התקדמות מעולה בעונת האליפות האחרונה ומאז רק הולך אחורה. לא יודע. מה שאני כן יודע זה שהיו לו יותר מדי משחקי נפל ומאז שהוא חזר מהפציעה הוא מחריד.
אולי חצי עונת השאלה תעשה לו טוב ותחזיר אותו לתלם כי באמת חבל לפספס אותו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

הפועלעולה כתב:כמה מגנים בארץ יש כמו אורן? הוא לא שייך בכלל לדיון הזה כרגע. כרגע הוא מהמגנים הפחות טובים בליגה וזה אומר המון.
יש לו התקפה טובה וגם בזה הוא אוברייטד. הוא בעיקר אפקטיבי נגד קבוצות קטנות בטרנר.

יכול להיות שההתנהלות איתו גרועה כי הוא כבר עשה התקדמות מעולה בעונת האליפות האחרונה ומאז רק הולך אחורה. לא יודע. מה שאני כן יודע זה שהיו לו יותר מדי משחקי נפל ומאז שהוא חזר מהפציעה הוא מחריד.
אולי חצי עונת השאלה תעשה לו טוב ותחזיר אותו לתלם כי באמת חבל לפספס אותו.
במקום להוציא ממנו את המקסימום ולעבוד איתו על מה שלקוי או לחלופין להבין את החסרונות שלו וליצור לו חיפוי שיבליט את היתרונות שלו והם רבים אתה מציע להשאיל אותו,כן זה הגיוני בסהכ להישאר עם גולדנברג.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא חושב שהיתרונות רבים, כרגע מדובר על שחקן עם טריק אחד בשרוול.
לגבי להוציא ממנו את המקסימום, נוטה להאמין שניסו לעשות את זה במשך 3 שנים, אם לא הצליחו במשך במשך 3 שנים קשה לי להאמין שיצליחו לעשות את זה עכשיו. אולי עדיף לו להתרענן אצל מאמן אחר ולחזור. לשבת על הספסל לא תורם לאף אחד.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

nitsande כתב:מה זאת אומרת לא ספציפית למשחק נגד חיפה?...
נגד חיפה שיחקנו 3 בלמים מהדקה ה5 בערך
לא ראיתי את המשחק סורי

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

אדום זקן כתב:עוד אחד מהטעויות הרבות בניהול הסגל של אדון ברק בכר.
למה כמה מגנים בארץ יש כמו אורן ביטון? כמה? כמה יכולין להרים כדור תוך כדי תנועה כמו שהוא עושה? כמה מצטרפים להתקפה בצורה כזאת ומשפיעים עליו כמוהו? כמה יודעים להרים קרנות כמוהו? או שעדיך לתת לפורטוגלי שבקושי עובר את השחקן הראשון.
אז בחלק ההגנתי הוא לוקה,מה הבעיה לעבוד איתו על זה,לשפר אותו,לחפות עליו.
ישר זורקים לספסל ומי ישמע מי יושב שם החתיכת נגר בן נגר הזה גולדנברג שעד היום הוא בהלם איך בכלל הגיע לכאן.
קבלת החלטות וטיפול בסגל ברמה נוראית.
אורן כבר פה עונה שלישית ולא נראה שיש איזשהו כיוון לשיפור ביכולת ההגנתית שלו. כמו ההגבהות של בן ביטון או היציבות של ניב זריהן, לא לכל דבר יש פתרון קסם.
לי אישית כבר קשה מאוד לראות אותו. כל משחק יש את השחקן הקיקיוני התורן שעושה לו פורפרה באגף זה כבר כואב בעיניים.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

מגן מהפחות טובים בליגה, העיקר שהיה המבשל הכי טוב בקבוצה ומקום ראשון בכל הליגה במסירות מפתח.
אני באמת לא מבין איך אפשר להתעלם מהתרומה שלו להתקפה.

אבל בואו נמשיך בלעדיו, כיף סהכ לראות קבוצה שבקושי מוציאה בעיטה למסגרת במשחק.

אומר שוב, מוכן לעבור משחק משחק, ברובם הגדול נתן כדור לגול.
תראו לי אחד שמתקרב לזה בכלל. והוא פאקינג מגן.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שאורן ביטון עם מרין שיעזור לו יכול להיות שילוב טוב באגף שמאל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

yossi כתב:מגן מהפחות טובים בליגה, העיקר שהיה המבשל הכי טוב בקבוצה ומקום ראשון בכל הליגה במסירות מפתח.
אני באמת לא מבין איך אפשר להתעלם מהתרומה שלו להתקפה.

אבל בואו נמשיך בלעדיו, כיף סהכ לראות קבוצה שבקושי מוציאה בעיטה למסגרת במשחק.

אומר שוב, מוכן לעבור משחק משחק, ברובם הגדול נתן כדור לגול.
תראו לי אחד שמתקרב לזה בכלל. והוא פאקינג מגן.
אני ואתה אוהדי ריאל, אתה בטח מכיר טוב את מרסלו, הטיפול שלו בכדור זאת אורגזמה ושהכדור אצלו ברגל הוא יותר מסוכן מ75% מהקיצוניים בעולם, ועדיין הוא בלתי נסבל כל עוד הוא מגן שעושה הכל חוץ מלהגן.
אתה מדבר על החולשה ההתקפית של הקבוצה, מה בנוגע לחולשה ההגנתית? נס ציונה ובני יהודה היו קבוצות ההתקפה הכי גרועות בליגה ועדיין שמו לנו 2 והיו צריכים לכבוש גם יותר. האם כדור לגול מדי משחק שווה את שאר הטעויות שלו?
בעיניי גם בחלק ההתקפי אורן די אוברייטד. מגן כמו סאבוריט תוקף בצורה הרבה יותר יעילה וחכמה. מה יחס המסירות מפתח המוצלחות ביחס לניסיונות? זה כמו הדיון על התיקולים של אלמוג כהן.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הפועלעולה כתב: אני ואתה אוהדי ריאל, אתה בטח מכיר טוב את מרסלו, הטיפול שלו בכדור זאת אורגזמה ושהכדור אצלו ברגל הוא יותר מסוכן מ75% מהקיצוניים בעולם, ועדיין הוא בלתי נסבל כל עוד הוא מגן שעושה הכל חוץ מלהגן.
אתה מדבר על החולשה ההתקפית של הקבוצה, מה בנוגע לחולשה ההגנתית? נס ציונה ובני יהודה היו קבוצות ההתקפה הכי גרועות בליגה ועדיין שמו לנו 2 והיו צריכים לכבוש גם יותר. האם כדור לגול מדי משחק שווה את שאר הטעויות שלו?
בעיניי גם בחלק ההתקפי אורן די אוברייטד. מגן כמו סאבוריט תוקף בצורה הרבה יותר יעילה וחכמה. מה יחס המסירות מפתח המוצלחות ביחס לניסיונות? זה כמו הדיון על התיקולים של אלמוג כהן.
עד היום אורן מקום ראשון בליגה. והוא עם פחות ניסיונות מכל שאר הצמרת. 12 מ17 אם להיות מדויקים.

מוכן לעבור כדור לגול vs טעות ששווה גול. הוא לוקח קל.
ומעניין שלבן ביטון שטועה פחות מחליקים חופשי.
לא ממש מבין מה הוא אשם בשערים של נס ציונה ובני יהודה. זה כבר עלילה של ממש.
שני הגולים של בני יהודה הגיעו בכלל מימין, הראשון של נס ציונה הרבה יותר על שמיר וטאהא, בשני אם אני לא טועה הוא אפילו לא היה על הדשא.
אם הוא היה עולה מול חיפה אין לי ספק שהייתם נכנסים בו על הסגירה מול מאבוקה לדוגמא.

אני טוען דבר פשוט- אם אנחנו לא מקבלים שום תמורה התקפית ממרכז המגרש, אז שלפחות ידעו לחפות על מי שכן מביא קצת תרומה.

ומרסלו אחלה דוגמא. עם כל מה שהוא גרוע בהגנה, לא הייתי מחליף אותו כשהוא היה בזמנים הטובים שלו באף מגן אחר בעולם.
הוא וקרבאחל היו נשק אדיר באליפות האחרונה. שניהם דו ספרתי בבישולים, לא היה מגיע ממקום אחר בחיים.
ואם כבר, ראמוס הרבה יותר גרוע ממרסלו ואשם ביותר שערים. סטיגמה זה דבר חזק מאוד בכדורגל.

לא קשה לראות שהקבוצה שלנו זזה קדימה בעיקר דרך המגינים ודרך ז'סוואה. הם הכתובת הראשית לכדורים.
כשהפורטוגלי לא על המגרש, בן ביטון הוא עושה המשחק בפועל.

סמל אישי של משתמש
MikiRed

שליחה על ידי MikiRed »

אולי כדאי לנסות את אורן כקשר שמאלי ולא מגן שמאלי. לכאורה בתפקיד הזה נהנה מהיתרונות שלו מבלי לשלם מחיר על החסרונות שלו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

והנה רשימת המצבים המשמעותיים מכלל המצבים ששיחק:
חדרה - בישל את הראשון בכדור רוחב, בישל את השני בקרן, את השלישי בכדור רוחב.
אשדוד- שם לשהר כדור לנצח את המשחק.
הפועל ת"א - אין משהו מיוחד.
רעננה - בישל את השער היחיד מקרן.
הפועל חיפה - הרים את החופשית שהובילה לראשון.
ק"ש - אין משהו.
מכבי - נתן לשהר את המסירה שהובילה למשקוף.
נתניה - מסירת העומק שהובילה לפנדל על שהר ולשער השני.
נס ציונה - שם לזריהן כדור לגול.

זהו, מפה ירד לספסל.
הפועלעולה - מצחיק שדיברת על המשחקים מול בני יהודה ונס ציונה, כאשר ב-3 מ-4 השערים הוא בכלל לא על הדשא. עלילה כבר אמרתי?
ויש פה עוד כל מיני חצאי מצבים וכאלה שכמובן לא זוכר אותם. רק פעולות משמעותיות. מוזמנים להביא לי עוד שחקן עם רשימה כזו. שיהיה לכם בהצלחה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ReDo כתב: אורן כבר פה עונה שלישית ולא נראה שיש איזשהו כיוון לשיפור ביכולת ההגנתית שלו. כמו ההגבהות של בן ביטון או היציבות של ניב זריהן, לא לכל דבר יש פתרון קסם.
לי אישית כבר קשה מאוד לראות אותו. כל משחק יש את השחקן הקיקיוני התורן שעושה לו פורפרה באגף זה כבר כואב בעיניים.
קשה לך לראות אותו? וואלה?
אני אתן לך 10 שקשה לי באמת לראות לפניו בקל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

לא אידיאלי אבל ממילא אנחנו סופגים, לפחות עוד כוח אש

שלח תגובה