וואלה גבר עם אמירות כאלה תמיד נשאר קטנים במקרה הטוב.oshri26 כתב:אני בחיים שלי לא חוויתי אליפויות.
מבחינתי מהרגע שבכר הגיע יש לי 3 אליפויות.
על כל אליפות אני נותן לו עונה כרגע הוא בזבז 2 עונות שנה הבאה אני מוכן לסבול אותו עוד עונה.
ניראה את התפיסה של אלונה שכל שבוע עוד קליפה מוסרת מעורו של בכר.
בכר והחבר'ה- צוות לעניין
Re: בכר והחבר'ה- צוות לעניין
אנחנו מדברים באוויר חביבי. לאלונה לא אכפת עד כדי כך שתעשה שינוי כזה דרמטי. אחרת היית פה עם 5 סקאוטרים ועוד 3 אנילסטים. וסורו היה משחק באמצע שלך ולא בבני יהודה.hb7 כתב:שחרור מסיבי של כל הצוות המקצועי,אחרי זה חצי מהסגל הישראלי,משאיר את וויטור ומרין מהזרים,מביא מאמן כושר פלוס מנהל טכני מגרמניה,אם בכר רוצה להישאר בתנאים האלה הייתי נותן לו עד סוף החוזה
אין לנו יותר מדי מה לעשות, אפשר לדבר עד מחר על שחקן כזה או אחר, אבל כל עוד האש של אלונה תשאר כבויה כל ההתפלספויות שלנו מיותרות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לא שאני חושב שבכר צריך ללכת (לפחות לא לפני סוף העונה)- אבל אני חייב להבין למה מאמן זר זו מילה גסה כל כך?CrazyRed7 כתב:לטוטנהאם יש מבחר של המאמנים הטובים בעולם.
לנו יש את החרא הישראלי.
או שאתה חושב שיש לנו את היכולת להנחית מאמן זר מצוין(כי זה מה שהמחליף של בכר צריך להיות - לכל הפחות מצוין) שלא יאכלו אותו בתקשורת והקהל?
לא מילה גסה.bs war כתב:
לא שאני חושב שבכר צריך ללכת (לפחות לא לפני סוף העונה)- אבל אני חייב להבין למה מאמן זר זו מילה גסה כל כך?
לא חושב שאנחנו יכולים להביא מאמן ברמה גבוהה. לא מבחינת מוניטין שלנו כמועדון ולא מבחינת עלויות(זה לא רק מאמן, זה צוות שלם).
במקרה הטוב יגיע איזה שרלטן כמו רוב המאמנים הזרים שהגיעו. בעיקר כמו במכבי חיפה לאורך העשור.
קשה היה לראות את הריאיון איתו. רואים כמה זה קשה לו.
סיטואציה פשוט מחורבנת.
חושב שהוא מאמן טוב שכנראה פשוט לא טוב בלבחור שחקנים. הייתי אומר שמנהל מקצועי שאחראי על הפן הזה מעליו תהיה הצעד הכי נכון, אבל די ברור שבמבנה הניהולי של הקבוצה זה פשוט לא יקרה.
סיטואציה פשוט מחורבנת.
חושב שהוא מאמן טוב שכנראה פשוט לא טוב בלבחור שחקנים. הייתי אומר שמנהל מקצועי שאחראי על הפן הזה מעליו תהיה הצעד הכי נכון, אבל די ברור שבמבנה הניהולי של הקבוצה זה פשוט לא יקרה.
ומה גוטמן אמר?REDZED כתב: שילך הביתה אבל אני כבר לא בטוח שהוא הבעיה העיקרית.
אלונה לא השקיעה העונה.. מכרה כישרונות כמו אלחמיד ואוחנה,
לא נלחמה מספיק על הקולמביאני(נקודת הנפל לדעתי) והביאה שחקן כמו קלטינס כתחליף(שכל אוהד ביתר אמר שבפועל שאין לו מה למכור).
יהושוע? באותה מידה שהוא איכותי ככה הוא לא בריא להפועל באר שבע.. מי ששמע את מה שגוטמן אמר יבין זאת.
ואיך אתה מסביר את ההחלטות שהוא מקבל בתוך הסגל הקיים?yossi כתב:קשה היה לראות את הריאיון איתו. רואים כמה זה קשה לו.
סיטואציה פשוט מחורבנת.
באמת כואב לי לראות אותו בשנה וחצי האחרונות, לא זוכר כזה שינוי דרמטי לרעה ביכולות ובקבלת החלטות של מאמן.
אנחנו לא פוגעים בשחקנים אז נפגע במאמן?bs war כתב:
לא שאני חושב שבכר צריך ללכת (לפחות לא לפני סוף העונה)- אבל אני חייב להבין למה מאמן זר זו מילה גסה כל כך?
ממבחר שלנו הוא על מה שכסף יכול לקנות, ולבכר משלמים לא מעט אז אני מניח שהמבחר הוא לא רע בכלל. בלי שום קשר שמאמן חדש בטח זר, מביא שיטות אימון אחרות, צוות אחר ופותח את הקבוצה לשווקים אחרים של שחקנים.CrazyRed7 כתב:לטוטנהאם יש מבחר של המאמנים הטובים בעולם.
לנו יש את החרא הישראלי.
או שאתה חושב שיש לנו את היכולת להנחית מאמן זר מצוין(כי זה מה שהמחליף של בכר צריך להיות - לכל הפחות מצוין) שלא יאכלו אותו בתקשורת והקהל?
קהל, תקשורת... לא יודע זה עובד במכבי כבר כמה שנים - זה אומר שזה יכול לעבוד....למה שזה לא יעבוד אצלינו?
לא ממש יודע להסביר.bs war כתב:
ואיך אתה מסביר את ההחלטות שהוא מקבל בתוך הסגל הקיים?
באמת כואב לי לראות אותו בשנה וחצי האחרונות, לא זוכר כזה שינוי דרמטי לרעה ביכולות ובקבלת החלטות של מאמן.
לצערי הוא התקבע על ה-4-2-3-1 הזה ולא משחרר. אולי אחרים רואים בזה משהו מוצלח, אני לא ממש. עם דן, אוגו וממן, זה עוד עבד, גם בזכות טוני שפשוט ייתר את הצורך במישהו שיודע להניע כדור באמצע. הוא היה לוקח הרבה מהנטל. היית מעיף עליו כדור ודברים היו קורים.
עונה שנייה רצוף מעמיס שחקני אמצע קדמיים לסגל והורס להם את העונה באגפים.
עם כמה שדראפיץ' וברדה מאמנים עם רף לא גבוה במיוחד, התכונה המרשימה שלהם היא לדעת לשנות שיטת משחק ולהתאים אותה לסגל הקיים בצורה יפה ביחס לשאר המאמנים בליגה.
זה נראה כאילו בכר מנסה לעוות את המציאות לתבנית מסוימת שעבדה בעבר. הבעיה היא שהחומרים לא אותם חומרים. עזבו רמה, סגנון.
הרעיון היחיד שניסה להביא בעונה וחצי האחרונות היה המערך עץ אשוח, וגם ממנו הוא ירד די מהר. אני דווקא אהבתי את זה בזמנו, אבל זה נראה שקודם מביאים רכש ורק אז חושבים מה לעשות איתו.
רק תביאו בחשבון שכשבכר יעזוב (ונראה שהיום הזה לא כ"כ רחוק) עפ"י הניסיון שנצבר בעונה-שתיים האחרונות יש חשש ממשי שיחפשו מחליף ברבע תקציב..., מה שיקטין את המבחר ואת הסיכוי למחליף ברמה שאנו מצפים לה.
ובבקשה בלי התגובות שגם בזול אפשר ושבמספיק מקרים הביאו ביוקר מאמנים שכשלו, נכון, אבל ככל שהתקציב גבוה יותר המבחר גדול יותר והאפשרויות רחבות יותר.
ובבקשה בלי התגובות שגם בזול אפשר ושבמספיק מקרים הביאו ביוקר מאמנים שכשלו, נכון, אבל ככל שהתקציב גבוה יותר המבחר גדול יותר והאפשרויות רחבות יותר.
יש כאן בעיה שאי אפשר להתכחש אליה על אף ההערכה העצומה שיש לכולם כלפי בכר.
והבעיה היא שהוא פשוט לא מצליח להתרומם,לא מצליח למצות אפילו 30% מהסגל הזה,לא פוגע בזרים,לא מקדם שום שחקן כבר שנתיים ויותר והכדורגל נראה רק רע יותר ממחזור למחזור.
להגיד שאין לו מחליף זו טעות יסודית שמובילה אותנו למצב הזה.
אני בטוח שגם אלונה חושבת על דרך ראויה ומכובדת לסיים איתו את העניין כי זה מגיע לו.
והבעיה היא שהוא פשוט לא מצליח להתרומם,לא מצליח למצות אפילו 30% מהסגל הזה,לא פוגע בזרים,לא מקדם שום שחקן כבר שנתיים ויותר והכדורגל נראה רק רע יותר ממחזור למחזור.
להגיד שאין לו מחליף זו טעות יסודית שמובילה אותנו למצב הזה.
אני בטוח שגם אלונה חושבת על דרך ראויה ומכובדת לסיים איתו את העניין כי זה מגיע לו.
הוא אמר שזוסואה שחקן עם הרבה איכויות אבל לא מתאים לדרך שהפועל באר שבע שיחקה בה בשנים האחרונות. פעם הכול הייה מסירות קצרות, דריבל זריז, מהלכים חותכים.delta7 כתב: ומה גוטמן אמר?
עם זוסוא זה ניגון של כל פעם שהוא מקבל כדור הוא שולח כדור ארוך או מנסה צ׳יפים מנותקים מהמציאות, זה קצת כמו לשים ערן לוי קשר אמצע.
- red ultras
לצערי הבעיה היום היא הרבה יותר רחבה מברק בכר.
אז נכון, כנראה שבכר לא אלוף העולם בבניית סגל. ונכון, הוא כבוי כבר עונה שנייה ולא מצליח להתרומם. ועדיין, חסר לי את אלונה.
ברגע שאלונה תקבל החלטה שהיא מחזירה את המועדון הזה להיות פקטור לאליפות אנחנו נהיה פקטור לאליפות. פעם היינו מתעוררים בבוקר עם החתמות והולכים לישון עם החתמות. היינו נלחמים על שחקנים בשוק ההעברות, ויודעים להנחית את מי שאנחנו באמת רוצים (מלבד אצילי). אלונה השנה בין לבין. אז נכון נרכשו שחקנים, אבל איזה? וכל שחקן שנרכש הגיע בכפוף למכירה של שחקן אחר. אני חושב שאנחנו הולכים אחורה כמועדון וזה כואב לראות את זה.
אז נכון, כנראה שבכר לא אלוף העולם בבניית סגל. ונכון, הוא כבוי כבר עונה שנייה ולא מצליח להתרומם. ועדיין, חסר לי את אלונה.
ברגע שאלונה תקבל החלטה שהיא מחזירה את המועדון הזה להיות פקטור לאליפות אנחנו נהיה פקטור לאליפות. פעם היינו מתעוררים בבוקר עם החתמות והולכים לישון עם החתמות. היינו נלחמים על שחקנים בשוק ההעברות, ויודעים להנחית את מי שאנחנו באמת רוצים (מלבד אצילי). אלונה השנה בין לבין. אז נכון נרכשו שחקנים, אבל איזה? וכל שחקן שנרכש הגיע בכפוף למכירה של שחקן אחר. אני חושב שאנחנו הולכים אחורה כמועדון וזה כואב לראות את זה.
בכר שיחק היום לידיים של בלבול וזה הדבר שהכי הרגיז אותי.
כל דביל שרואה קצת כדורגל בליגה שלנו יודע ומכיר את האסטרטגיה של בלבול,לבוא וללחוץ בהתחלה לשים את הגול ואחרי זה לנוח,לשחק על מעברים,להוציא חלוץ להכניס קשר,להכניס עוד בלם ולהוציא לך את הנשמה.
האמצע היה היום פרוץ להחריד,לעלות עם שחקן כמו סבג שהוא רך כמו חמאה במשחק כזה ביחד עם שמיר זה אשכרה לא לדעת את היריב.
תעלה חזק באמצע,מצידי שיהיה קרב חפירת רק אל תיתו להם חופש.
הגול הראשון בטיילת הזאת של נטע לביא שבר אותי.
כל דביל שרואה קצת כדורגל בליגה שלנו יודע ומכיר את האסטרטגיה של בלבול,לבוא וללחוץ בהתחלה לשים את הגול ואחרי זה לנוח,לשחק על מעברים,להוציא חלוץ להכניס קשר,להכניס עוד בלם ולהוציא לך את הנשמה.
האמצע היה היום פרוץ להחריד,לעלות עם שחקן כמו סבג שהוא רך כמו חמאה במשחק כזה ביחד עם שמיר זה אשכרה לא לדעת את היריב.
תעלה חזק באמצע,מצידי שיהיה קרב חפירת רק אל תיתו להם חופש.
הגול הראשון בטיילת הזאת של נטע לביא שבר אותי.