בדיוקSir Alex Ferguson כתב: כן, גול של שוער קר שעוד לא נכנס למשחק ולכן הגיב באיחור.
ארנסט שטקוס
Re: ארנסט שטקוס
- ForeverRed
אבל למה הוא אף פעם לא זז מהקו?
נקודת האור היחידה
בלעדיו זה השפלה
בלעדיו זה השפלה
ועדיין - הסטטיות שלו על הקו זה מכה.niv1 כתב:נקודת האור היחידה
בלעדיו זה השפלה
הצלה אדירה לפני הגול של טאהא, אבל הכדור בכלל לא היה צריך להגיע לאופואדו, שוער צריך לצאת ולקחת
עשה משחק טוב מאוד, למרות העצבים שהוא לא יוצא לכדורי גובה.
שוער ששווה נקודות.
שוער ששווה נקודות.
רק אהבה תנצח...
- dardasmiley
השוער הכי טוב בליגה בפער
למרות שהוא באמת שוער טוב, אין לי ממש טענות אליו, נראה לי שההבדל בינו לבין לויטה לא מספיק כדי להפסיד עליו מקום של זר.nitsande כתב:עשה משחק טוב מאוד, למרות העצבים שהוא לא יוצא לכדורי גובה.
שוער ששווה נקודות.
למרות שהשער הראשון אתמול זה כדור שהוא חייב לקחת
רק אהבה תנצח...
די כבר עם לויטה. תאמינו לי שלא הייתם רוצים לראות איך העונה שלנו הייתה נראית איתו במשך עונה שלמה.
בחור טוב, גישה חיובית, לב ענק, אבל גם בעונה שעברה היה אפשר לראות את החולשות שלו אחרי 7-8 משחקים. לרוץ איתו למשך עונה שלמה זאת ליצנות.
יש סיבה למה הוא כל הקריירה שלו שוער שני בקבוצות גדולות. גם בחיפה רצו להביא לו צ'אנס ומהר מאוד שינו את דעתם.
בחור טוב, גישה חיובית, לב ענק, אבל גם בעונה שעברה היה אפשר לראות את החולשות שלו אחרי 7-8 משחקים. לרוץ איתו למשך עונה שלמה זאת ליצנות.
יש סיבה למה הוא כל הקריירה שלו שוער שני בקבוצות גדולות. גם בחיפה רצו להביא לו צ'אנס ומהר מאוד שינו את דעתם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ראינו איך שטקוס היה עונה שעברה בהפועל חיפה..הפועלעולה כתב:די כבר עם לויטה. תאמינו לי שלא הייתם רוצים לראות איך העונה שלנו הייתה נראית איתו במשך עונה שלמה.
ןההגנה שלנו יותר טובה, ותראה איזה שערים הוא סופג.
לא אנסטיס אבל לא שוער שמביא נקודות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא ירדת לסוף דעתו.הפועלעולה כתב:די כבר עם לויטה. תאמינו לי שלא הייתם רוצים לראות איך העונה שלנו הייתה נראית איתו במשך עונה שלמה.
מה עדיף לדעתך, לויטה וזר אלים לאמצע או שטקוס והקישור הנוכחי?
לא אוהב משחקי מה אם. מה גורם לך להאמין שבכר היה מביא שחקן תותח לאמצע? זה לא ששאר הזרים שהגיעו שדרגו אותנו יותר מדי.ReDo כתב: לא ירדת לסוף דעתו.
מה עדיף לדעתך, לויטה וזר אלים לאמצע או שטקוס והקישור הנוכחי?
שטקוס היה מניה בטוחה. כשהצוות המקצועי שלנו לא הביא מבחוץ זר אחד שנכנס ונתן תרומה שוטפת לקבוצה מאז קורהוט אז אני אסתפק במה שיש.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש את סורו.הפועלעולה כתב: לא אוהב משחקי מה אם. מה גורם לך להאמין שבכר היה מביא שחקן תותח לאמצע? זה לא ששאר הזרים שהגיעו שדרגו אותנו יותר מדי.
שטקוס היה מניה בטוחה. כשהצוות המקצועי שלנו לא הביא מבחוץ זר אחד שנכנס ונתן תרומה שוטפת לקבוצה מאז קורהוט אז אני אסתפק במה שיש.
סורו+בלם זר במקום יהושוע.
הלוואי והיה פה אופציה לדבר כזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סורו ו-ואן דייק במקום יהושוע.דר אדום בנשמה כתב: יש את סורו.
סורו+בלם זר במקום יהושוע.
הלוואי והיה פה אופציה לדבר כזה.
סורו עומד להימכר לסלטיק ואתה מעלה אותו כאופציה. משועמם.
למה צריך שוער זר ?
למה צריך שוער זר ?
למה צריך שוער זר ?
למה צריך שוער זר ?
למה צריך שוער זר ?
למה צריך שוער זר ?
למה צריך שוער זר ?
היגיע זמן לויטה.
שטקוס חזר מהפגרה עקום לגמרי.
שטקוס חזר מהפגרה עקום לגמרי.