נייג'ל האסלביינק
Re: נייג'ל האסלביינק
ויטור הודיע מראש, נייג'ל לא.
השעו אותו ובצדק. הקטע המקצועי לא שיקול.
אני כן מסכים שהתקופה האחרונה ממחישה עד כמה הוא חשוב.
כשהוא היה טוב הקבוצה הייתה טובה. לפני מכבי הוא התחיל לחרוק אבל עדיין הביא מספרים והקבוצה עוד סחבה, אחרי הוא כבר לא היה וההתרסקות מוחלטת.
לא, זה לא ישירות בגללו, אבל ברור שזה חלק.
כמו שנאמר כבר עליו, הוא יכול לחרפן לא מעט ולהרוס מהלכים טובים ברגע אחד של קצר במוח, זה לא סותר את זה שהוא השחקן הכי טוב שלנו בחלק הקדמי.
השעו אותו ובצדק. הקטע המקצועי לא שיקול.
אני כן מסכים שהתקופה האחרונה ממחישה עד כמה הוא חשוב.
כשהוא היה טוב הקבוצה הייתה טובה. לפני מכבי הוא התחיל לחרוק אבל עדיין הביא מספרים והקבוצה עוד סחבה, אחרי הוא כבר לא היה וההתרסקות מוחלטת.
לא, זה לא ישירות בגללו, אבל ברור שזה חלק.
כמו שנאמר כבר עליו, הוא יכול לחרפן לא מעט ולהרוס מהלכים טובים ברגע אחד של קצר במוח, זה לא סותר את זה שהוא השחקן הכי טוב שלנו בחלק הקדמי.
החכמה זה להעניש את השחקן, לא את הקבוצה והקהל...niv1 כתב: עם זה מסכים איתך
אבל גם מסכים עם בכר או מי שהחליט להוציא אותו מהסגל.. אתה רוצה בקבוצה שחקנים מחויבים ולא כאלה שזורקי ז**... אתה יודע אתה מאחר כמה כבר קשה להרים טלפון ולעדכן.. עונש לגיטמי
לא רלוונטי כמה הוא היה חסר. משמעת זה משמעת.
לא מתפשרים על משמעת בשביל תוצרת, בטווח הארוך זה מניב תוצאות.
רק אהבה תנצח...
השאלה היא אם מה שאנחנו חושבים שקרה, זה בדיוק מה שקרה.nitsande כתב:לא רלוונטי כמה הוא היה חסר. משמעת זה משמעת.
+1. לטוני למשל בחיים לא היו עושים דבר כזה.delta7 כתב: החכמה זה להעניש את השחקן, לא את הקבוצה והקהל...
אז נכון שהוא לא מתקרב לטוני, אבל הוא השחקן הכי טוב שלנו בהתקפה מתחילת העונה.
מהלך יהיר מאוד להשהות אותו מהמשחק אתמול.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לזכותו של ברק, הוא ספסל בעבר גם את טוני באשדוד (במלון אוגו וטוני רתחו מזעם מההחלטה לפי קרוב משפחה שהיה בלובי של אותו מלון) בגלל עבירת משמעת. אני חושב שההחלטה הייתה לא נכונה ושלפתוח עם ניג'ל בספסל היה מספיק, אבל בעבר ברק כבר העניש שחקנים, גם גדולים מניג'ל, על עבירות משמעת (גם את בוזגלו בזמנו).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- red ultras
תפסיקו לבלבל במח. סדרת חינוך על חשבון הקבוצה כבר 3 משחקים ברצף! עשה עבירת משמעת? קח לשיחה תגיד לו היית אמור לפתוח, בגלל מה שעשית אתה בספסל ופעם הבאה שזה קורה אתה ביציע. אבל אתה לא לוקח את השחקן הכי טוב שלך ומנפה אותו מהסגל כשאין לך חלוץ בספסל. זה שחצנות. ואתמול שילמנו עליה בריבית דריבית
אין ספק שמדובר במחדל כשאתה עולה למשחק בלי חלוץ מחליף...
אבל זה ללא קשור לעונש של נאגי. משמעת זה משמעת.
המחדל הוא שלא החתימו חלוץ בקיץ.
אבל זה ללא קשור לעונש של נאגי. משמעת זה משמעת.
המחדל הוא שלא החתימו חלוץ בקיץ.
רק אהבה תנצח...
החתימו, אבל לא נתנו לו צ'אנס. שחררו אותו והמציאו שהוא עזב בגלל "בעיות אישיות".nitsande כתב: המחדל הוא שלא החתימו חלוץ בקיץ.
בנוסף יש אצלנו מספר שחקנים שלא יודעים לקבל יפה שחקנים חדשים.
עזוב שמעון, קריו לא היה הפתרון.
מבחינתי אפילו להשאיר את שבירו זה פתרון... רק לא המצב הנוכחי.
לגבי החלק השני שכתבת אני לא מכירמה
אבל אם יש תופעה כזאת והמועדון לא מטפל בה זה תחילת הסוף
לגבי החלק השני שכתבת אני לא מכירמה
אבל אם יש תופעה כזאת והמועדון לא מטפל בה זה תחילת הסוף
רק אהבה תנצח...
ואיך עושים את זה? כסף? לשחקן שמרוויח כלכך הרבה זה לא באמת יפגעdelta7 כתב: החכמה זה להעניש את השחקן, לא את הקבוצה והקהל...
עונש לגיטמי, היינו צריכים לנצח עם ניגל או בלעדיו
לא התכוונתי שהוא הפיתרון. ברור שלא.nitsande כתב:עזוב שמעון, קריו לא היה הפתרון.
התכוונתי שההתנהלות איתו היא חלק מהבעיה שלנו בשנתיים-שלוש האחרונות.
לא חסרים פתרונות, קצת יצירתיות. היו דברים מעולם, גם אצלנו.niv1 כתב: ואיך עושים את זה? כסף? לשחקן שמרוויח כלכך הרבה זה לא באמת יפגע
עונש לגיטמי, היינו צריכים לנצח עם ניגל או בלעדיו
ודרך אגב, קנס כבד יכול להזיז גם לו (אבל אני לא בטוח כמה מותר היום לקנוס שחקן, יש לזה איזשהם כללים).
אפשר לקנוס שחקן עד 8 אלף שקל, זה כלום כסף לשחקן כמוהו.delta7 כתב: לא חסרים פתרונות, קצת יצירתיות. היו דברים מעולם, גם אצלנו.
ודרך אגב, קנס כבד יכול להזיז גם לו (אבל אני לא בטוח כמה מותר היום לקנוס שחקן, יש לזה איזשהם כללים).
ואז הוא נכנס מהספסל, עושה שינוי ואתה מנצח.Sir Alex Ferguson כתב:לזכותו של ברק, הוא ספסל בעבר גם את טוני באשדוד (במלון אוגו וטוני רתחו מזעם מההחלטה לפי קרוב משפחה שהיה בלובי של אותו מלון) בגלל עבירת משמעת. אני חושב שההחלטה הייתה לא נכונה ושלפתוח עם ניג'ל בספסל היה מספיק, אבל בעבר ברק כבר העניש שחקנים, גם גדולים מניג'ל, על עבירות משמעת (גם את בוזגלו בזמנו).
אז ניצחת, אבל שמת שחקן מעל המאמן.