ממן הוא השחקן היחידי בסגל היום שיכול לעשות משהו שנראה כאילו יצירתי. לא יודע למה אנשים כל כך נגדו.ForeverRed כתב:ממן לא צריך לפתוח בהרכב.
כל היתר לגיטימי.
הפועל ב"ש- בני יהודה, שבת, 19:50, טרנר
Re: הפועל ב"ש- בני יהודה, שבת, 19:50, טרנר
בגלל ה900 נגיעות בכדור בכל התקפה שלנו. אפשר לראות את זה תוך 10 דקות היוםrkuka כתב: ממן הוא השחקן היחידי בסגל היום שיכול לעשות משהו שנראה כאילו יצירתי. לא יודע למה אנשים כל כך נגדו.
שמיר וקלטינס לא תורמים כלום בהנעת הכדור. במיוחד קלטינס. אין לו טכניקה בסיסית, ישר מחזיר אחורה/רוחב.
זאת הנקודה שההצבה של סבג שם הייתה אמורה לשפר, אך יצרה בעיות אחרות.
ה10 שלנו יותר מטייל ליד החלוץ מאשר מנסה להתערב בנעשה על המגרש, ומגיעים למצב שבן ביטון הוא העושה משחק שלנו.
לשים את ספורי באגף זה לעשות לו עוול, להחזיר את ממן להרכב כשהפורטוגלי בספסל זה לעשות לכולנו עוול.
גם קבהא צריך לחזור ע"ח קלטינס.
זאת הנקודה שההצבה של סבג שם הייתה אמורה לשפר, אך יצרה בעיות אחרות.
ה10 שלנו יותר מטייל ליד החלוץ מאשר מנסה להתערב בנעשה על המגרש, ומגיעים למצב שבן ביטון הוא העושה משחק שלנו.
לשים את ספורי באגף זה לעשות לו עוול, להחזיר את ממן להרכב כשהפורטוגלי בספסל זה לעשות לכולנו עוול.
גם קבהא צריך לחזור ע"ח קלטינס.
השאלה מה האלטרנטיבה... לפחות מישהו בא לקבל כדור באמצע, מחפש את העומק, מאיים מרחוק. שלא תבין אותי לא נכון אני לא חושב שהוא כוכב גדול, אבל בהנתן הסגל שנבנה אין לנו שום אלטרנטיבה אחרת.yedidel כתב:
בגלל ה900 נגיעות בכדור בכל התקפה שלנו. אפשר לראות את זה תוך 10 דקות היום
לא ראיתי שכבשנו פחות שהוא לא שיחק.rkuka כתב: השאלה מה האלטרנטיבה... לפחות מישהו בא לקבל כדור באמצע, מחפש את העומק, מאיים מרחוק. שלא תבין אותי לא נכון אני לא חושב שהוא כוכב גדול, אבל בהנתן הסגל שנבנה אין לנו שום אלטרנטיבה אחרת.
תראה את השידור החוזר של המחצית הזאת, בהערכה גסה לפחות חצי מהמצבים של בני יהודה התחילו ממנו
- ForeverRed
לא זכורה לי תרומה ראויה לציון באמצע.rkuka כתב: השאלה מה האלטרנטיבה... לפחות מישהו בא לקבל כדור באמצע, מחפש את העומק, מאיים מרחוק. שלא תבין אותי לא נכון אני לא חושב שהוא כוכב גדול, אבל בהנתן הסגל שנבנה אין לנו שום אלטרנטיבה אחרת.
ממן שחקן של שליש אחרון.
לא נראה אף פעם את זוסוואה ומרין ביחד?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ספרו לי שוב כמה שטקוס שוער ענק
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
אפשר לוותר על שניהם?yedidel כתב:לא נראה אף פעם את זוסוואה ומרין ביחד?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בהחלט.ForeverRed כתב: אפשר לוותר על שניהם?
האחד בוסר וזקוק להשאלה והשני פוזה וזהו.
אנחנו צריכים שחקני הכרעה.
וגם שחקן הגנה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אה אה, כי הם הבעיה.ForeverRed כתב: אפשר לוותר על שניהם?
היחיד שעושה תנועה עם כדור והיחיד שיודע למסור לתנועה.
שבכר ימשיך להתלהב מהסיבובים של ממן והבעיטות מקילומטר של ספורי נראה לאן זה ימשיך
למה אתה מתאמץyedidel כתב:
אה אה, כי הם הבעיה.
היחיד שעושה תנועה עם כדור והיחיד שיודע למסור לתנועה.
שבכר ימשיך להתלהב מהסיבובים של ממן והבעיטות מקילומטר של ספורי נראה לאן זה ימשיך
שאלונה תשלם על המחיר שלא היית מוכנה לעמוד בדרישות של נוואקמה ואוגו ותמשיך לשלם לשחקנים צעירים שחושבת שיביאו לה אליפות
לא חושב שמישהו ציפה להצגה תחת ספורי וממן. מארין לא חד בכלל אבל רץ, קשה לי לכעוס על ילד שרק עכשיו יצא מהמדינה שלו ועולה להרכב אחרי כמה משחקים שבקושי שיחק. הגנה זוועת עולם ובן שהר כהרגלו בקודש. היחידי שהייתה לו מחצית ראשונה סבירה היה קלטינס.
קיצר עוד עונה לפח.
קיצר עוד עונה לפח.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- dardasmiley
לא אכפת לי שתקפצו עליי כולכם, בכר חייב לסיים. זה לא זה. הוא כבר הרבה אחרי השיא אצלנו. מעדיף לראות אותו עוזב בראש מורם מאשר עם קללות מיציע ליציע.
הרכבים הזויים, ניהול משחק רע, ראיונות מביכים, לא עשה איתם כלום 3 שבועות בפגרה, המשך ישיר לנס ציונה.
הולך והופך לאלישע...
הרכבים הזויים, ניהול משחק רע, ראיונות מביכים, לא עשה איתם כלום 3 שבועות בפגרה, המשך ישיר לנס ציונה.
הולך והופך לאלישע...