זה בסך הכל צילומים לעוד פרק של הבוזגלוס... יעבורTotti כתב:מתי נגמר הפסטיבל המביך הזה?
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
תכלס חייבים לנעול את הטופיק. זה באמת ניהיה מביך.
מביך זה מחמאהTotti כתב:מתי נגמר הפסטיבל המביך הזה?
הצטלם כשהוא עושה תנועה של הפטיש והמגל
פשוט הזוי הבן אדם
פשוט הזוי הבן אדם
אולי הוא ניסה לעשות צורה של דולר?אלדר כתב:הצטלם כשהוא עושה תנועה של הפטיש והמגל
פשוט הזוי הבן אדם
למה סתם ישר להאשים?
יאללה חאלס חולים עליו כולכם,אחרת לא הייתם מבזבזים עליו 67 עמודים שמתוכם 30 שהוא לא שחקן שלנו בכלל.
יאללה סגרו את הנושא שיהיה לו בהצלחה ונקסט.
יאללה סגרו את הנושא שיהיה לו בהצלחה ונקסט.
רגע חתם בסוף אצלנו או לא?
הדבר הכי משמח אותי לראות שגם לאוהדי הפועל תל אביב יש אוהדים שבורים ככל האוהדים שהולכים ומרימים שחקנים שלפני רגע היו בכל הקבוצות בליגה. שכיר חרב אמיתי לפי הספר. משמח אותי שלעולם לא יזכה באהבה כמו מליקסון, במשפחה שם השתגעו על הקהל שלנו שגם בימים הלא טובים שלו עדיין השיר שלו היה חזק יותר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אני תמיד אוהב להתסכל לכיוון המזרחי בשירי שחקנים (יושב בדרומי), בשירים של ברדה ומליקסון רואים המון אנשים נעמדים, בעיקר מבוגרים ומעודדים בטירוף..Guevara כתב:הדבר הכי משמח אותי לראות שגם לאוהדי הפועל תל אביב יש אוהדים שבורים ככל האוהדים שהולכים ומרימים שחקנים שלפני רגע היו בכל הקבוצות בליגה. שכיר חרב אמיתי לפי הספר. משמח אותי שלעולם לא יזכה באהבה כמו מליקסון, במשפחה שם השתגעו על הקהל שלנו שגם בימים הלא טובים שלו עדיין השיר שלו היה חזק יותר.
רק שימשיך לשחק
הייתי קרוב עם זה לא?RedBend כתב:
עתידות, מתוך ספורט 1-
"הגשמתי חלום ישן שהרבה לא יודעים עליו וחזרתי הביתה. ויתרתי על לא מעט כסף כדי ללבוש את המדים של המועדון המפואר הזה" כך סיכם מאור בוזגלו את היממה המטלטלת שעברה עליו.
לאחר מו"מ ממושך חתם הערב מאור בוזגלו בשורות הפועל ת"א לחוזה לעונה אחת עם אופציה בחוזה שמוערך סביב ה150 אלף דולר, ובכך יהפוך למשתכר הבכיר בשורות האדומים.
"המטרה היא לעבוד קשה כדי להחזיר את המועדון לימים היפים שלו." המשיך הקשר המחונן שהצטיין במשחק הראווה מול קבוצת הפאר ממדריד. "להפועל יש את הקהל מס' 1 בארץ ואני כבר לא יכול לחכות לאימון הראשון. יאללה הפועל"
#המשכיות _ #רק הפועל זה מרגש # מי שלא קופץ צהוב
(אימוגי שריר+לב לב+ כדור)
היה צפוי שבמסגרת הפסטיבל יפריזו עם תיאורים כמו "בכיר המשתכרים" ו"להחזיר עטרה ליושנה" וכו'...
אבל הפנינים שיצאו מהניסנובים זה באמת נהדר. טרם החלטתי אם מדובר בסתם חוסר מודעות או תעמולת מנויים שכזאת לאוהדים שעוד קונים את זה, בכל זאת מדובר בזונת הקהל הטובה בארץ.
המון המון בהצלחה.
חחחח הקפטן החדש של הפועל תל אביב
איזה ניהול מביך. אלי ז'ינו בעלים נהדר ביחס לניסנובים.
איזה ניהול מביך. אלי ז'ינו בעלים נהדר ביחס לניסנובים.
ניסו אכל אותה עם בוזגלו...
לא שחקן גרוע אבל בינוני מאד ויחד עם זה העלה את רף הציפיות מעלה מעלה.
את המציאות הזו ניסו ייצטרך לשלם.
לא שחקן גרוע אבל בינוני מאד ויחד עם זה העלה את רף הציפיות מעלה מעלה.
את המציאות הזו ניסו ייצטרך לשלם.
ראיתי אותו בשני משחקים העונה, היה חלש מאוד. מול אשדוד הוא נכנס ב 0-2 נגמר 2-3 לאשדוד
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אביו מודיע ב one כי בנו סובל מכאבי ראש.. זה נשמע רציני הסיפור הזה.
קללת בוזגלו אחרי שהטיל את הקללה שלו בטרנר - אסורה,קארמה...
מאחל לו בריאות! ואני בטוח שהיום במצב שהוא נמצא מבחינה מקצועית - הוא מצטער על היום הזה שעזב את המקום שהיה הבית שלו שפה הוא פרח.
קללת בוזגלו אחרי שהטיל את הקללה שלו בטרנר - אסורה,קארמה...
מאחל לו בריאות! ואני בטוח שהיום במצב שהוא נמצא מבחינה מקצועית - הוא מצטער על היום הזה שעזב את המקום שהיה הבית שלו שפה הוא פרח.
שוב קרע. לא פורש.
הבן אדם דופק לעצמו את הברכיים.
הבן אדם דופק לעצמו את הברכיים.