ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
בינתיים אנחנו משחקים גם בלי השלישייה באמצע וגם עם ז׳סואה לא בעמדה שלו.galaaa כתב: מהדקות שראיתי אותו על העיגול
זה לא זה.
מתחת לחלוץ זו האופציה היחידה אבל זה הפלונטר, זה לוותר על המערך שהלך לנו טוב איתו, זה לוותר על שלישיית קישור אגרסיבית, על סבג.
- dardasmiley
הוא כופה משחק שלא נבנינו אליו. משחק רך בלי אמצע שכל כדור מועף למעלה, שכל אדיוט מחפש את הפאול במקום הגול. שחקן טוב לא מתאים לנו.
בכר כופה אותו וזה גורם לו לעשות עוד טעויות (כמו שילוב ממן) כדי למצוא את הקומבינציה שתועיל.
בכר כופה אותו וזה גורם לו לעשות עוד טעויות (כמו שילוב ממן) כדי למצוא את הקומבינציה שתועיל.
ברוב שלבי המשחק הוא שיחק בצד. לעיתים נכנס לאמצע.dardasmiley כתב:הוא כופה משחק שלא נבנינו אליו. משחק רך בלי אמצע שכל כדור מועף למעלה, שכל אדיוט מחפש את הפאול במקום הגול. שחקן טוב לא מתאים לנו.
מה הפריע לבכר לפתוח עם קלטינס במקום ממן?ז׳סואה?
אין לו מה למכור באגף שמאל. וזה היה משחק רע מאוד שלו.
צודק מי שאמר שאת ממן צריך להעיף לספסל של בית"ר או הפועל חיפה. הוא מבלגן לנו את ההיררכיה, גורם להרכבים לא מאוזנים.
צודק מי שאמר שאת ממן צריך להעיף לספסל של בית"ר או הפועל חיפה. הוא מבלגן לנו את ההיררכיה, גורם להרכבים לא מאוזנים.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
בינתיים תוקע את המשחק. יש לו רגל טובה אבל רוצה כדור רק לרגל... מתגעגע לטורבו של מארין למרות החולשה שלו
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קשה להאשים אותו, המשחק היה תקוע, אף אחד לא זז לא עושה תנועה, הוא היה לא מדויק וחלש, אבל הרבה בגלל סגנון המשחק שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
האיכות שלו מעל הליגה לא בטוח שהוא שחקן שמתאים לאלה שמשחקים איתו ביחד.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
פעולה אחת טןבה לא עשה היום
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא בטוח שהיינו צריכים להביא אותו.REDZED כתב:האיכות שלו מעל הליגה לא בטוח שהוא שחקן שמתאים לאלה שמשחקים איתו ביחד.
בהרכב הכי טוב שלנו העונה אין לו מקום.
מצטער אבל מאז שברק בכר מרכיב אותו בכוח בהרכב חוץ מבישול מהסרטים לא ראינו ממנו כלום וגם הקבוצה נראית לא טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
משום מה מנסים להכניס אותו בכוח וככה זה נראה .yossi כתב:אין לו מה למכור באגף שמאל. וזה היה משחק רע מאוד שלו.
חד משמעית או הוא או יהושוע
אני אמשיך להגיד שעוד לא הבנתי על מה כל ההו הא והטררם.
עוד לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן וכרגע הוא לא יותר טוב מממן (שהוא חלש מאוד) או מספורי.
כדור אחד גדול וכולם משתחווים.
אפילו את המחויבות והעבודה על המגרש משבוע שעבר הוא לא הביא היום.
עוד לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן וכרגע הוא לא יותר טוב מממן (שהוא חלש מאוד) או מספורי.
רק אהבה תנצח...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים.nitsande כתב:אני אמשיך להגיד שעוד לא הבנתי על מה כל ההו הא והטררם.
לא ברור לי מה ההתלהבות ממנו.
והוא כופה עלינו הרכבים לא טובים.
חייבים לחזור להרכב שנתן לנו להיות בצמרת עם סבג, שמירוקלטינס באמצע, מרין, שהר ונייג'ל בהתקפה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
להבדיל ממן שמתחבא או מספורי שבא לקבל כדור ולבעוט מקילומטר ז'וסואה לפחות בא לקבל כדור ומנסה להניע את המשחק ולא מתחבא או נעלם אני מעדיף אותו על פני שני השחקנים שיושבים על התפקיד שלו
+1 בנוסף גם עובד על המגרש ללא הפסקה.הראל כתב:להבדיל ממן שמתחבא או מספורי שבא לקבל כדור ולבעוט מקילומטר ז'וסואה לפחות בא לקבל כדור ומנסה להניע את המשחק ולא מתחבא או נעלם אני מעדיף אותו על פני שני השחקנים שיושבים על התפקיד שלו
צריך להרגע עם האדום שמגיע לו בכל משחק.