ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Re: ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
לא היה טוב עד שעבר לאמצע כשממן יצא.
קיבל פתאום מרץ ורואים שזה המיקום שהוא מעדיף.
קיבל פתאום מרץ ורואים שזה המיקום שהוא מעדיף.
צריך לשחק באמצע, רוצה להאמין שככל שהזמן יעבור יהיה בעל הבית על המגרש ויהיה יותר משפיע ומשמעותי.
אז איך משלבים אותו ואת ממן אם שניהם באותה משבצת ?
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 04 נובמבר 2019, 10:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
בניה בלי מחשבה.....REDZED כתב:אז איך משלבים אותו ואת ממן עם שניהם באותה משבצת ?
יש לו המון כדורגל. אהבתי מאוד את מה שראיתי אתמול ממנו. נייד, תמיד בא לקבל את הכדור וגם הכניס לא מעט כדורים טובים.
מה שפחות אהבתי זה את כל העקבים והשטיקים בדקה 60 ביתרון שביר של 2-0.
מה שפחות אהבתי זה את כל העקבים והשטיקים בדקה 60 ביתרון שביר של 2-0.
צריך לשחק רק עם מי שמתאים לסגנון משחק שלו.
מרין ושהר כרגע היחידים שיכולים להתאים.
בכר צריך לעשות רוטציה כזאת: זוסוואה מרין שהר
ממן זריהן ספורי/ הברזילאי/שהר
הוא וממן לא צריכים להיות ביחד באותו הרכב.
מצד שני כשמרין נכנס ושיחק בעמדה שלו לזוסוואה היו יותר אופציות מסירה לעומק בגלל התנועה שלו.
עדיין טוען שממן יכול לשחק גם בשפיץ. יש לו סיומת טובה והוא יודע גם להתמקם,ככה נרוויח עוד שחקן לעמדה שיש לנו בה שחקן אחד בלבד. אתמול כמעט סיים עם שער יפהפה במספרת.
מרין ושהר כרגע היחידים שיכולים להתאים.
בכר צריך לעשות רוטציה כזאת: זוסוואה מרין שהר
ממן זריהן ספורי/ הברזילאי/שהר
הוא וממן לא צריכים להיות ביחד באותו הרכב.
מצד שני כשמרין נכנס ושיחק בעמדה שלו לזוסוואה היו יותר אופציות מסירה לעומק בגלל התנועה שלו.
עדיין טוען שממן יכול לשחק גם בשפיץ. יש לו סיומת טובה והוא יודע גם להתמקם,ככה נרוויח עוד שחקן לעמדה שיש לנו בה שחקן אחד בלבד. אתמול כמעט סיים עם שער יפהפה במספרת.
נראה שהוא אוהב את מארין, מהרגע שנכנס חילק לו הרבה מסירות ומחא לו כפיים ועודד אותו אחרי כל איבוד של מארין
יכולות טכניות, ראיית משחק, אינטיליגנציית משחק פנטסטיות.
אפילו ברמת העבודה על המגרש (הספרינטים להגנה אחרי דקה 80 השאירו אותי נדהם) נפלא.
אבל בחלקים גדולים של המשחק (בעיקר בחצי הראשון) הוציא אותי מדעתי עם הגישה שלו.
כל הזמן מתעצבן ומדבר עם הידיים, כל מסירה שהוא לא מקבל עושה תנועות גוף של מתבאס כאילו הוא היה מול שער ריק...
ממש מעצבן אותי בקטע הזה. כאילו רוצה להיות בעל הבית של הקבוצה בכח, מנהיגות כזאת צריך לקבל מהחברים שלו לקבוצה ולא לקחת בכח.
מקווה שזה לא יחמיר עם הזמן
כל הזמן מתעצבן ומדבר עם הידיים, כל מסירה שהוא לא מקבל עושה תנועות גוף של מתבאס כאילו הוא היה מול שער ריק...
ממש מעצבן אותי בקטע הזה. כאילו רוצה להיות בעל הבית של הקבוצה בכח, מנהיגות כזאת צריך לקבל מהחברים שלו לקבוצה ולא לקחת בכח.
רק אהבה תנצח...
או שמרין מבין אותו ועושה תנועה לשטחTal_Hbs כתב:נראה שהוא אוהב את מארין, מהרגע שנכנס חילק לו הרבה מסירות ומחא לו כפיים ועודד אותו אחרי כל איבוד של מארין
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא מתעצבן בצדק, גם אני הייתי מתוסכל אם הייתי צריך לשחק עם טאהה,עמית ביטון וזריהן.nitsande כתב:יכולות טכניות, ראיית משחק, אינטיליגנציית משחק פנטסטיות.
הייתה אתמול התקפה שהוא לא הפסיק לעשות תנועה כדי לקבל את הכדור, כל פעם הוא מתפנה במקום אחר, ושלושת הגאונים הסתבכו עם עצמם עד שהם איבדו את הכדור.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 04 נובמבר 2019, 17:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שו אוחיון ?Sir Alex Ferguson כתב: הוא מתעצבן בצדק, גם אני הייתי מתוסכל אם הייתי צריך לשחק עם טאהה, אוחיון וזריהן.
הייתה אתמול התקפה שהוא לא הפסיק לעשות תנועה כדי לקבל את הכדור, כל פעם הוא מתפנה במקום אחר, ושלושת הגאונים הסתבכו עם עצמם עד שהם איבדו את הכדור.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עמית ביטון.REDZED כתב:
שו אוחיון ?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- simply-red
מליקסון יכול לבוא לו בטוב
מסכים עקרונית שזה יכול להוציא אותך מדעתך. עדיין לא מצדיק להתנהג ככה.Sir Alex Ferguson כתב: הוא מתעצבן בצדק, גם אני הייתי מתוסכל אם הייתי צריך לשחק עם טאהה,עמית ביטון וזריהן.
מה גם שהיו הרבה מקרים בהם מסירה אליו הייתה האופציה הפחות טובה (לדעתי) ואחרי שמסרו לשחקן אחר בעמדה יותר נוחה עדיין הגיב ככה.
אותי זה הרגיז
רק אהבה תנצח...
אגב, הסתכלתי על הדו"ח משחק באתר של המנהלת, הוא השחקן שמסרו לו הכי הרבה פעמים את הכדור, משמעותית יותר מכל השאר (67, הבא אחריו 40 ומשהו)