הפועל ב"ש- מכבי נתניה, ראשון, 20:15, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי נתניה, ראשון, 20:15, טרנר
אהבתי את ההרכב
נקווה שיעבוד על המגרש
אורן הוא נקודת התורפה בהרכב כזה
נקווה שיעבוד על המגרש
אורן הוא נקודת התורפה בהרכב כזה
זה כאילו בכר ישב מול השידור החוזר מיום שני, ראה איך מכבי פירקה אותנו, והחליט לעשות בדיוק ההפך מהם
- simply-red
הרכב מאוד התקפי,
מבוא לטיילת מרחבה לרחבה סטייל המשחק מול אשדוד.
לא אוהב, ממן וזריהן צריכים לתת תחת בהגנה היום אחרת אנחנו עלולים להסתבך, מצד שני נתניה נותנת לשחק, אני מקווה שניתן את הטון בהתקפה ושגם בצד הזה זריהן וממן יוכיחו לכולנו שברק צדק.
לא אוהב, ממן וזריהן צריכים לתת תחת בהגנה היום אחרת אנחנו עלולים להסתבך, מצד שני נתניה נותנת לשחק, אני מקווה שניתן את הטון בהתקפה ושגם בצד הזה זריהן וממן יוכיחו לכולנו שברק צדק.
איך יהלום? שמיר אחורי?Marin כתב:4-4-2 יהלום.
שמיר כבר שיחק אחורי מול לאצ'י בטרנר, לא?
מרגיש קצת יומרני, לא ראיתי את נתניה העונה אבל אמצע לא יהיה לנו היום.simply-red כתב:הרכב מאוד התקפי,
נקווה שזריהן יבלגן להם קצת בהתחלה והם ישברו( זאת תוכנית המשחק כנראה)
אוהב את ניב ולא מחובבי מארין אבל הייתי הרבה יותר רגוע בהרכב כזה אם מרין היה פותח
מקווה שבכר יודע מה הוא עושה ואנחנו לא משחקים ברולטה
מקווה שבכר יודע מה הוא עושה ואנחנו לא משחקים ברולטה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הרכב יומרני על סף ההזוי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בכר בספטמבר: כשכל הקבוצה עובדת יש ברכה.
בכר באוקטובר: ממן, זריהן ב11.
עונה שנייה ברצף שהבחור אבוד, באסה. הכל מתנקז ליכולת הלקויה של השלישייה בכר, אסי, אלונה ועוזריהם לבנות סגל לדעתי.
בכר באוקטובר: ממן, זריהן ב11.
עונה שנייה ברצף שהבחור אבוד, באסה. הכל מתנקז ליכולת הלקויה של השלישייה בכר, אסי, אלונה ועוזריהם לבנות סגל לדעתי.
בליגה שלנו צריך הגנה חזקה והגול כבר יגיע,בהרכב הזה אני לא רואה מי יעשה הגנה,נראה כמו רולטה רוסית
- red ultras
הרכב מעניין, אבל פחות אוהב את הספסול של נייגל.
חסר לי בהרכב הזה קצת פיזיות בהתקפה
חסר לי בהרכב הזה קצת פיזיות בהתקפה
- simply-red
+1hb7 כתב:בליגה שלנו צריך הגנה חזקה והגול כבר יגיע,בהרכב הזה אני לא רואה מי יעשה הגנה,נראה כמו רולטה רוסית
הכל מתחיל במשחק ההגנה.
ברק בכר הוא פשוט מאמן מעצבן.
בתחילת העונה בנו קבוצה שתהיה בדיוק ההפך מהעונה שעברה ואותו הרכב העלה אותו למקום הראשון-מכיוון שיש לנו מאמן יהיר כל הטוב של תחילת העונה נעלם וחוזרים לחוסר דרך שאפיינה אותנו עונה שעברה.
בתחילת העונה בנו קבוצה שתהיה בדיוק ההפך מהעונה שעברה ואותו הרכב העלה אותו למקום הראשון-מכיוון שיש לנו מאמן יהיר כל הטוב של תחילת העונה נעלם וחוזרים לחוסר דרך שאפיינה אותנו עונה שעברה.
בוא נחכה עוד 3 שעות עם הקטילות האלה..oshri26 כתב:ברק בכר הוא פשוט מאמן מעצבן.
מכבי תל אביב שבוע שעבר פתחה עם רביעית הגנה, 2 קשרים אחוריים קשר התקפי מעליהם (דור מיכה) ו3 בהתקפהhb7 כתב:בליגה שלנו צריך הגנה חזקה והגול כבר יגיע,בהרכב הזה אני לא רואה מי יעשה הגנה,נראה כמו רולטה רוסית
הפועל באר שבע פותחת היום עם רביעיית הגנה, 2 קשרים אחוריים, קשר התקפי מעל ו3 בהתקפה.
אז מה ההבדל ההגנתי בנינו לבין האלופה המכהנת ?